Clinica medicala

Clinica VenArt

Intervenim cu arta pentru sanatate
5
din 1 voturi
Fa-ti o programare
Medic Primar – Medicina GeneralaRadu Seicean

Medic Primar – Medicina Generala Radu Seicean

Specialitate: Chirurgie laparoscopica
Programare
Competente: Laparoscopie avansata, Chirurgie Bariatrica, Ecografie diagnostica
Descriere specialist: A urmat peste 25 de cursuri de specializare (nationale si internationale), precum si stagii de perfectionare in Franta si Olanda. Pregatirea lui a presupus efectuarea a numeroase operatii complicate folosind tehnici moderne si tehnologie de ultima ora. Dupa intoarcerea in tara a implementat cu succes in practica clinica curenta tehnicile de chirurgie laparoscopica avansata, efectuand primele operatii laparoscopice pentru cancer colorectal. A realizat pentru prima oara in Cluj rezectia gastrica longitudinala laparoscopica (gastric sleeve) pentru obezitate morbida.

Ulterior s-a ocupat de dezvoltarea chirurgiei bariatrice, organizand un workshop pe aceasta tema. De asemenea s-a preocupat de largirea indicatiilor abordului minim-invaziv in urgenta.

A realizat si publicat, in premiera pe plan international, o tehnica minim-invaziva de rezolvare a complicatiilor hemoragice dupa punctia biopsie hepatica. A perfectionat si aplicat in practica curenta tehnici moderne in chirurgia cancerului mamar si tumorilor superficiale, in chirurgia herniilor si eventratiilor, a varicelor, a bolii hemoroidale si a patologiei ano-rectale. Toate acestea au facut ca pacientii sa beneficieze de tratamente complexe, moderne. Activitatea stiintifica este semnificativa.

Domnul Dr. Radu Seicean este implicat in calitate de co-organizator si lector invitat la mai multe workshop-uri, cursuri postuniversitare si congrese cu participare internationala. Este membru in colectivul de cercetare a 5 granturi castigate prin competitie la nivel national. Este membru al European Association of Endoscopic Surgery (EAES), al International Association of Surgeons, Gastroenterologists and Oncologists (IASGO) si a altor asociatii profesionale nationale. Toate articolele sunt publicate numai in reviste de circulatie internationala sau indexate Medline, avand peste 30 de citatii in articole publicate international.

Chirurgie generala;
Chirurgie herniara (inclusiv laparoscopic);
Chirurgie digestiva;
Chirurgie oncologica (inclusiv laparoscopic);
Proctologie (inclusiv tehnici miniminvazive – VAAFT, TEO);
Chirurgie laparoscopica avansata ( hemicolectomii laparoscopice, rezectii de rect laparoscopice, splenectomii laparoscopice, suprarenalectomii laparoscopice, cura laparoscopica a bolii de reflux gastroesofagiene si a achalaziei);
Chirurgie bariatrica prin abord laparoscopic: rezectii gastrice longitudinale , gastric by-pass si inel gastric ajustabil;
Utilizarea extensiva in urgenta a abordului laparoscopic in: apendicita acuta, ulcerul perforat, rupturi traumatice viscerale, leziuni traumatice ale splinei, corpi straini;
Realizarea de ecografii diagnostice, intraoperatorii si interventionale in Clinica Chirurgie I incepând din 1999.

Clinica VenArt

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: str. Rene Descartes, nr. 27

Tel: 0364140261

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-13:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare