Clinica medicala

Clinica VenArt

Intervenim cu arta pentru sanatate
5
din 1 voturi
Fa-ti o programare
Medic Primar Claudiu Filip

Medic Primar Claudiu Filip

Specialitate: Chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva
Programare
Competente: Chirurgie Estetica, Plastica si Reparatorie
Descriere specialist: Domnul doctor Filip Claudiu Ioan este absolvent al facultatii de medicina generala al Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca promotia 2007.

Inca din timpul facultatii a prezentat o afinitate spre specialitatile chirurgicale, in anul 2005 a fost selectat si a beneficiat de o bursa de studiu ERASMUS in Franta la Angers unde a efectuat stagii chirurgicale.
In anul 2008 a inceput rezidentiatul in cadrul specialitatii de chirurgie plastica microchirurgie reconstructiva.
Primii ani de rezidentiat i-a efectuat in tara la Clinica Chirurgie I sub indrumarea domnului Dr. Fodor Lucian, apoi la Spitalul Clinic de Recuperare sub indrumarea domnului Profesor Dr. Georgescu Alexandru – coordonator de rezidentiat.
Ultimii ani de rezidentiat i-a efectuat in Franta : Paris 2011, Martinique 2012-2013.
In cadrul acestor stagii a lucrat si a invatat de la personalitati pe plan mondial insusindu-si cele mai noi si mai performante tehnici de chirurgie plastica, estetica, chirurgia mainii si microchirurgie reconstructiva.

Ulterior revine in tara si devine medic specialist chirurgie plastica estetica si microchirurgie reconstructiva.

A lucrat in contract cu Casa Nationala de asigurari de sanatate la Spitalul Judetean de Uregenta Baia-Mare, ulterior in cadrul sectiei de chirurgie plastica a spitalului Judetean Cluj.

In 2015 ocupa prin concurs postul de medic specialist la Departamentul de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva al Spitalului Judetean de Uregenta Alba-Iulia – unde efectueaza interventii chirurgicale de Chirurgie Plastica Micochirurgie Reconstructiva.

In domeniul chirurgiei estetice lucreaza in colaboare cu clinica VENART Cluj-Napoca unde efectueaza intervetii de chirurgie estetica, chirurgia sanului (augmentare mamara cu implant, reductie mamara, lifting mamar), chirurgia fetei (otoplastie, blefaroplastie, rinoplastie) chirurgia abdomenului si a conturului (abdominoplastie, cura diastazis drepti abdomionali, brahioplastie, cruroplastie, liposuctie) si proceduri cosmetice (tratamentul ridurilor cu toxina botulinica, augmentarea contururlui si volumului buzelor cu acid hialuronic, volumetrie faciala cu acid hialuronic si altele), chirurgia mainii (sindrom de canal carpian, sindroam de canal cubital, boala Dupuytren, chiste sinoviale, deget in ciocan si altele ) corectie cicatrici, tratament chirurgical al leziunilor cutanante.

Domenii de interes personal: chirurgia sanului, chirurgia postbariatrica, tehnici inovatoare anti-aging.

Este un medic devotat caracterizat de profesionalism, corectitudine si atasament fata de pacientii sai.

Va invitam sa beneficiati de valorile profesionale si umane ale domnului Dr. Filip Claudiu-Ioan despre care puteti afla mai multe aici: http://www.drfilipclaudiu.ro/

Clinica VenArt

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: str. Rene Descartes, nr. 27

Tel: 0364140261

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-13:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare