Clinica medicala

Clinica SPERANȚA Craiova

Centru de excelenta in Cardiologie, Pediatrie, Pneumologie ,Endocrinologie
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Examenul cardiologic pentru persoanele cu varsta intre 40-65 ani

A
A
Examenul cardiologic pentru persoanele cu varsta intre 40-65 ani

Preintampina evenimentele cardio neplacutePentru ca preventia este foarte importanta, persoanele cu varsta intre 40-65 ani, ar trebui sa efectueze un consult cardiologic la un cardiolog bun din Craiova, la Centru Medical Speranta,in vederea calcularii scorului cardiovascular si pentru a preintampina evenimentele cardiace neplacute.

Diferitele palpitatii, tulburari de ritm, durerea toracica, respiratia dificila, cordul dilatat, sincopele, lipotimiile, claudicatia, etc, nu trebuie neglijate ! 

Uneori, insa simptomele sunt mai ascunse.Daca colesterol este marit, sau fumeazi ,sau ai tensiune arteriala ridicata ,sau un stil de viata stresant, ori esti o persoana sedentara, ori ai rude cu bolala coronariana, atunci ai un risc crescut de a face o bola de inima. Un medic cardiolog din Craiova, de la Centru Medical Speranta , iti va oferi cel mai potrivit plan de preventie si tratament.Din ce in ce mai des, auzim despre persoane cu varsta sub 50 ani ca au avut diverse episoade ce au facut necesare investigatii la cardiologie. In unele cazuri bolile de inima erau deja instalate si chiar foarte avansate, incat au necesitat operatii complicate si scumpe . 60% din decesele din Romania sunt cauzate de boli cardiovasculare. Incidenta acestora a crescut in ultimii 10 ani!Pentru a nu ajunge in aceasta situatie, vino si verifica-ti starea inimii tale! Ai grija de INIMA TA!Medici cardiologi  cu experienta ,Craiova , locatie moderna, aparatura noua--- Centru Medical Speranta!Calculeaza-ti scorul cardiovascular in cadrul Centrului Medical Speranta! 

Prin calcularea ESC- scorului cardiovascular se stabileste riscul de deces prin boala cardiovasculara in urmatorii 10 ani !Vestea buna este ca acest risc poate fi redus cu usurinta prin modifcarea stilului de viata si eventual medicatie. Practic, majoritatea factorilor de risc cardiovascular se pot ameliora prin masuri simple dar sustinute.Pachetul investigatii (ekg, consult, interpretare, Ecografie cardiaca, bilet consultatie, recomandari)In cadrul pachetului investigatii - evaluarea factorilor de risc cardiovascular si calcularea riscului cardiovascular este gratuit! ( sunt necesare si analizele de laborator:-- glicemie,uree, trigliceride, HDL,LDL colesterol, colesterol total, AST, ALT- nu mai vechi de 6 luni) .Noi te ajutam in problemele tale cardiovasculare!

Preintampina evenimentele cardio neplacute ! Alege medicii cardiologi  din Craiova, de la  CM Speranta !Adresa :Craiova, str Infratirii nr 16 

Telefon programari 0771493887


Clinica SPERANȚA Craiova

DOLJ

Craiova

Adresa: strada infratirii nr 16

Tel: 0771493887

E-mail:

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-17:00
M
8:00-21:00
D
8:00-17:00
J
8:00-21:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare