Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Santera

Avem grija de sanatatea ta

Prezentare Clinica Santera

Vezi toata descrierea

Cine suntem...

SANTERA este societate medicala cu capital privat. Ofera servicii medicale variate:
- analize de laborator in domeniile:

  • hematologie,
  • biochimie,
  • microbiologie,
  • imunologie,
  • parazitologie;

- coordonator medical: medic primar medicina de laborator cu experienta de peste 20 ani in activitate.

Ne-am completat activitatea cu endoscopie digestiva ( gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie ). Investigatiile sunt efectuate de medici cu specialitate in domeniu, in functie de situatie efectuandu-se si biopsii din organele afectate pentru stabilirea cu precizie a diagnosticului. De asemenea oferim si alte servicii de specialitate prin intermediul colaboratorilor nostrii.

Ce va oferim...

- Consultatii de specialitate medicina interna sunt oferite de doctor Motoc-Moarcas Constanta cu competenta in ecografie. - Cabinetul dispune de aparatura performanta pentru ecografii abdominale, generale, de organ, eco Doppler. De asemenea efectuam EKG, spirometrie, oscilometrie.

- Consult de pediatrie oferit de doctor Mehedintu Ioan, medic primar pediatru. - Prin colaborarea cu medicii specialisti ORL, oftalmologie, neurologie se pot oferi servicii in cadrul medicinii muncii ( control medical periodic ).

- Ne-am completat activitatea cu endoscopie digestiva ( gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie ). Investigatiile sunt efectuate de medici cu specialitate in domeniu, in functie de situatie efectuandu-se si biopsii din organele afectate pentru stabilirea cu precizie a diagnosticului.

Clinica Santera

BRASOV

Fagaras

Adresa: Str.Scolii,bl.SA,ap.2-3

Tel: 0268212002

Fax: 0268-212002

E-mail:

L
7:00-19:00
V
7:00-19:00
M
7:00-19:00
S
9:00-13:00
M
7:00-19:00
D
0:00-0:00
J
7:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!