Sfatulmedicului.ro | Lista clinicilor medicale  |  Clinici din Bucuresti  |  Clinici de Geriatrie Si Gerontologie  |  Clinici de Geriatrie Si Gerontologie din Bucuresti

Adresa noastra

BUCURESTI

Bucuresti


Adresa: Str. Ciacova, nr. 9


Tel: 021 667 40 60

Fax: 021 667 40 60

Web: www.gerontolifemed.ro

Program

Luni:

Marti:

Miercuri:

Joi:

Vineri:

Sambata:

Duminica:

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-13:00

Inchis

Sa imbatranim frumos si demn

Despre noi

Clinica Geronto Life Med este o clinicade geriatrie gerontologie cu capital privat din Romania ce si-a deschis activitatea din august 2005 incercand sa fie pionerul serviciilor de ingrijire si asistenta a batranilor in sistem privat.

In Clinica, batranii sunt tratati cu mult respect si profesionalism asigurand in conditii de confort sporit supraveghere medicala, servicii de recuperare, ingrijire si asistenta precum si servicii de tip hotelier, cazare pe termen nelimitat, 5 mese/zi, servicii ingrijire corporala, vestimentatie.
Conceptul inovator de ingrijire pe care clinica noastra il ofera porneste de la ideea asigurarii tuturor conditiilor de confort, tratament medical adecvat si in general, a tuturor necesitatilor pacientilor nostri.

Pacientii Geronto Life Med au la dispozitie servicii la cele mai inalte standarde europene, oferite de o echipa de medici specialisti, asistenti si personal specializat in geriatrie, respectand mediul ambiant de familie.

Trei cladiri moderne aflate in Bucuresti, intr-o zona linistita ofera pacientilor nostri linistea si calmul necesar. Beneficiind de o ambianta calda, familiala si de un mediu social potrivit lor, batranii nostri sunt in primul rand tratati cu respect si demnitate.

Necesitatile medicale sunt asigurate prin cabinete medicale proprii, cu personal de specialitate, disponibil 24h/zi. Acestea ofera servicii medicale: geriatrie si gerontologie; neurologie, ortopedie, psihiatrie, medicina interna, medicina de familie, recuperare medicala, fizio-kinetoterapie, laborator analize medicale.

Cazare

In camere cu 2-4 locuri confort sporit (ferestre termopan, aer conditionat, radio, TV, frigider etc.), fiecare rezident beneficiaza de spatiu vital propriu (pat, noptiera, sifonier); grupuri sanitare conform standardelor (gresie, faianta); facilitati de acces; aspect placut, armonios.

Servicii medicale

Medici specialisti, asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare; asistenta medicala permanenta; fise medicale individuale de observatie si tratament; supraveghere igienico-sanitara - masaj medical recuperatoriu; electroterapie, kinetoterapie

Asistenta psihologica

Evaluari si terapii cu pastrarea sentimentului de apartenenta sociala.

Igiena

Ingrijire - personalizata in functie de nevoile fiecarui rezident (planul personalizat de servicii individuale); servicii de spalatorie, uscatorie, calcatorie; extraservicii igiena personala (coafor, frizer etc.); intretinerea curateniei si igienizarea spatiilor; asigurarea bunurilor si consumabilelor necesare traiului cotidian (imbracaminte, produse de igiena personala etc.).

Hrana

5 mese/zi (3 mese calde si 2 gustari consistente), preparate de un personal calificat, conform dietei prescrise de medicul specialist; in general, rezidentii iau masa in sala de mese special amenajata pentru crearea unei ambiante familiale; in cazuri deosebite se ofera servicii personalizate; se acorda o atentie sporita rezidentilor diabetici si nedeplasabili.