Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Eliade

ALEGE CONSTIENT!
Bach Foundation, Registered PractitionerDana Savoiu, Bach Foundation, Registered Practitioner

Bach Foundation, Registered Practitioner Dana Savoiu, Bach Foundation, Registered Practitioner

Specialitate: Medicina alternativa
Competente: Terapia Florala Bach
Descriere specialist: Terapia florala Bach – echilibrul emotiilor pentru sanatatea si linistea sufletului, mintii si trupului

Natura, prin Terapia florala Bach este oferita omenirii din anul 1930 de catre Dr.Edward Bach, eminent medic britanic, bacteriolog si homeopat, cu o vasta experienta si recunoastere in lumea medicala si in analiza comportamentala a oamenilor. Aceasta terapie ni se adreseaza ca fiind un sistem de vindecare bland si natural ce are la baza 38 de remedii grupate in sapte categorii de stari emotionale negative, dedicate fiecare unui anume dezechilibru emotional sau tip temperamental.
Sistemul terapeutic Bach cuprinde si un remediu considerat a fi de urgenta, singurul de altfel ce are in componenta un amestec din cinci plante.
Afectiunile si dezechilibrele pe care corpul si sufletul nostru le simt si le traiesc de multe ori infruntandu-le cu greu, cu zbucium pana la epuizare pot fi ameliorate sau indepartate definitiv folosind remediile florale Bach. Acestea sunt preparate prin Metoda soarelui si Metoda fierberii din florile plantelor provenite din flora spontana, ecologice, non toxice.

Scopul sedintelor de terapie este acela de identificare si constientizare a emotiilor negative si a trasaturilor de temperament, a originii si vechimii acestora precum si a profunzimii actiunii lor cu ajutorul terapeutului care are rolul de facilitator, de educator si de ghidare in cadrul procesului de transformare si echilibrare.

Metoda de tratament este una simpla, usor de administrat, indiferent de varsta, atat nou nascutilor cat si femeilor insarcinate, accesibila, neinvaziva, compatibila cu orice alta forma sau metoda de vindecare, fara sa prezinte reactii adverse.
Folosindu-se de caldura soarelui, a focului si de apa de izvor, Dr.Bach a reusit sa extraga proprietatile florilor si crengutelor cu flori, alese si culese intuitiv. A stiut exact, dupa o munca de cercetare si analiza indelungata care planta carei stari emotionale sau trasaturi comportamentale ii este adecvata.
Prin aducerea energiei binefacatoare a acestor plante, organismul nostru isi schimba atitudinea fata de boala, fata de factorul declansator al dezechilibrului determinandu-se o imbunatatire rapida a sanatatii, o armonizare a intregii fiinte, o pace si o liniste sufleteasca, activandu-se prin cresterea imunitatii potentialul vindecator si restabilizator al organismului.
Dezechilibre precum teama, incertitudinea, grija obsesiva pentru cei din jur, evadarea din prezent, sensibilitatea, singuratatea, dezamagirea sau disperarea, nehotararea „ se vor topi precum zapada la soare „cum frumos spunea Dr .Bach.

Picurate discret si delicat cu ajutorul unei pipete din sticluta continand maxim sapte remedii combinate, aceste esente florale cresc vibratiile si ne permit fiindu-ne aproape sa ne imprietenim cat mai mult cu sinele si spiritul nostru, vindecandu-ne suferintele si bucurandu-ne de pacea interioara si maretia sufletului si a naturii.


Cine este Dana Savoiu?
Cunoscatoare si iubitoare a lumii plantelor prin natura profesiei de horticultor, promotia Bucuresti 1992, am experimentat pe parcursul a 24 de ani, activitati diverse in locuri si cu oameni diferiti, chiar si provenind din culturi si religii diferite.

Incepand cu anul 2009, am dezvoltat o activitate de multiplicare de seminte de plante, cu livrare intracomunitara in spatiul European si pana in prezent administrez aceasta afacere de familie alaturi de sotul meu.
Au fost ani marcati de griji si responsabilitati, ambitii si performante atat intelectuale, relationale cat si financiare, ceea ce mi-a oferit oportunitatea de a calatori in peste 20 de tari si a culege un buchet de experiente sufletesti.
Experientele si succesul au creat cadrul aspiratiei spre dorinta de autocunoastere si dezvoltare personala, motiv pentru care, incepand cu anul 2014 mi-am dedicat cunostintele si practicile dobandite pana la acel moment spre a aduce cat mai multa liniste si echilibru in viata mea si a celor din jur. In tot parcursul meu am interactionat cu oameni care traversau situatii dificile, care
prin natura relatiilor de munca sau de colaborare, parteneriat sau prietenie, colegialitate sau rudenie, mi se alaturau si imi incredintau din problemele lor. Am simtit o mare dorinta de a le putea fi de ajutor, de a-i putea sprijini si indruma.
M-am mobilizat si am urmat cursuri si practica in domeniul dezvoltarii personale, am experimentat terapii din cele mai diverse, am devenit primul si singurul inginer horticultor din Romania acreditat de Bach Centre din Marea Britanie si inscris in Registrul International al Fundatiei Bach ca Practician al Terapiei Bach.
Apropierea de plante, cunostintele in acest domeniu precum si experienta in interactiunea cu oamenii au intarit atractia spre aceasta terapie, au reprezentat combustibilul necesar pentru a parcurge nivelurile de pregatire si de a intelege principiile acestei unice terapii.
A urmat un maraton de cursuri, lucrari, entuziasm, pasiune, bucurie, dorinta de a impartasi, incurajari, recunoastere.
Remediile florale au devenit pentru mine autocunoastere, dezvoltare, deschidere, speranta, putere, curaj, resursa, au dat valoare muncii mele, gandurilor si actiunilor mele si mi-au desavarsit profesia de inginer horticultor, acestea au inceput sa faca parte din viata mea, a celor apropiati mie precum si a multor alte persoane care au venit alaturi de mine indata ce au aflat prin intermediul meu de existenta si magia lor.

Remediile florale m-au ajutat sa deleg activitati pe care altadata nu as fi conceput sa le las din mana. Au fost esentele descrancerii si flexibilizarii mele. Fiind o personalitate conservatoare, am descoperit si indraznit sa incerc, datorita remediilor florale, nuantele vietii. M-am reinventat, m-am reconstruit.
Datorita remediilor florale, am reusit sa inving temeri, am simtit nevoia sa vorbesc si persoanelor pe care pana atunci le consideram rau intentionate.
Mi-am ajutat parintii si fratii, la inceput unii au fost mai deschisi, primind cu toata deschiderea propunerea mea, unii mai reticenti si neincrezatori. Toti in acest moment sunt nerabdatori sa gasesc o oportunitate de a le trimite sticluta sau de a ajunge sa le-o pot prepara pe loc.
Am recomandat remediile florale Bach prietenilor, colegelor, vecinilor, tuturor celor cu care am interactionat si care mi-au semnalat diverse stari emotionale. Am primit multe multumiri si asta mi-a oferit incredere. M-am simtit o veritabila binecuvantare, avand posibilitatea sa ofer aceasta solutie, atat de simpla si de accesibila pentru persoane aflate in situatii limita, care au reusit sa depaseasca starile dificile.
Sentimentele de teama, singuratate, nehotarare, sensibilitate, dezamagire, disperare, dezinteres fata de prezent odata inlaturate fac loc sa se astearna starea de liniste, de limpezire, de protectie si siguranta iar omul se alege cu un mod de gandire cu ajutorul caruia poate aborda constructiv situatiile dificile, gasind rapid si armonios solutiile cele mai potrivite de evolutie si schimbare
dorite.
Un om implinit este un om fericit, sanatos si echilibrat. Cu aportul remediilor florale, armonia si speranta, pacea si bucuria, intelepciunea si dragostea invaluite de credinta deschid fereastra sufletelor si ingaduie curatarea, linistirea si instalarea starii de bine. Iar intr-o stare de bine, dorintele prind aripi, caile devin libere, resursele se ivesc iar rezultatele sunt cele propuse,
incununate de succes.Clinica Eliade

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Blvd. Mircea Eliade 36, sector 1, Bucuresti

Tel: 0310051185

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!