Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica de Oftalmologie AMA Optimex

Clinica de Oftalmologie AMA Optimex
Clinica AMA Optimex, CLAR cea mai buna alegere !!!

Prezentare Clinica de Oftalmologie AMA Optimex

Vezi toata descrierea

Înfiin╚Ťat─â în 1991, Clinica de oftalmologie Ama Optimex este printre primele clinici private de oftalmologie din România. Într-o perioad─â în care putini se gandeau la o alternativ─â pentru sistemul public de s─ân─âtate, Prof. Amarelia Filip si Dr. Mircea Filip au îndr─âznit s─â î╚Öi urmeze visul: acela de a fi pionieri in medicina privata si a dezvolta o institutie modern─â, prin introducerea unor tehnici si echipamente medicale de ultim─â or─â pe pia╚Ťa din Romania, totul în folosul cât mai multor oameni. Cu ani in urma, devenind oftalmolog, fiul lor, Dr. Andrei Filip li s-a alaturat, aducand ceea ce aduce un tanar: mult entuziasm, idei noi si introducerea permanenta de tehnologie de varf.

Înc─â de la început, personalul medical s-a axat spre a oferi servicii medicale oftalmologice la standarde cat mai inalte de calitate atât din prisma profesionalismului, cât ╚Öi a aparaturii.

Cu o vasta experienta si daruire, Conf. Dr. Mircea FILIP a format o echipa de medici de elita care avand la dispozitie tehnica medicala de ultima generatie, ajuta la rezolvarea problemelor oftalmologice, punand intotdeauna accent pe confortul si siguranta pacientilor.

In clinica noatra se trateaz─â anual peste 20.000 de pacien╚Ťi.

http://www.amaoptimex.ro

Clinica de Oftalmologie AMA Optimex

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Toamnei, nr. 54

Tel: 0212111622

E-mail:

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!