Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Aliat

Prezentare Clinica Aliat

Vezi toata descrierea

Ai probleme legate de alcool, droguri sau jocuri de noroc?, Sau cu orice alt tip de dependenta? Noi te putem ajuta!

Clinica de Tratament al Adictiilor Aliat din Bucuresti este cea mai cunoscuta clinica psihiatrica pentru tratamentul dependentelor pe plan local. Avem specialisti pregatiti dupa metode internationale gata sa iti ofere un program individualizat care sa contina: evaluare initiala, psihoterapie individuala, consult/tratament psihiatric, grup pentru prevenirea recaderilor, sedinte de consiliere pentru familie.

Acordam o atentie foarte mare confidentialitatii persoanelor care apeleaza la ajutorul nostru, avand contracte clare pentru protejarea identitatii tale. Intelegem foarte bine nivelul de stigmatizare pe care cei ce sufera de dependenta trebuie sa il suporte zilnic, desi dependenta nu este un defect de vointa sau o alegere, ci o afectiune. De aceea, la noi vei fi tratat mereu cu respect si demnitate.

Clinica de Tratament al Adictiilor Aliat din Bucuresti are sustinerea si experienta organizatiei ALIAT - Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor, cea mai importanta organizatie nonguvernamentala in domeniul prevenirii si tratamentului dependentelor de substante din Romania.

Clinica Aliat

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Jules Michelet, nr. 7, et. 1, sector 1

Tel: 0727880447

E-mail:

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!