Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ...

Prezentare Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Med New Life Suceava

Vezi toata descrierea

Centrul din Suceava din cadrul Centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ocupa un loc deosebit de important in strategia de distribuire a centrelor de preluare a urgentelor cardiovasculare din partea de nord a tarii. Cu atat mai mult cu cat centrul din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" este pregatit sa preia nu numai cazurile de pe raza judetului Suceava cat si pe acelea din zonele limitrofe.

Bolnavii cu afectiuni cardiovasculare au acum la indemana un centru perfomant de diagnostic si tratament minim invaziv. Amplasarea in cadrul spitalului judetean ii ajuta pe medici sa intervina rapid in cazul pacientilor cu infarct miocardic acut. Fie ca este vorba de boala coronariana, boala periferica sau afectiuni ginecologice sau ale coloanei vertebrale interventia in toate aceste cazuri o reprezinta o simpla punctie.

Dezoltarea acestei sectii a pornit din start cu o echipa redutabila de specialisti care vine in sprijinul pacientilor suceveni si din teritoriu cu un program de garda 24 in 24 de ore. Cu ajutorul lor si sprijinul unei aparaturi de inalta performanta, oferim metode de diagnostic si tratament unice solutionand astfel cazuri pe care medicina traditionala le-ar fi tratat cu bisturiu.

Pacientii cu afectiuni ce necesita tratament in regim de urgenta beneficiaza de gratuitate, costurile interventiilor fiind decontate de Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan Cel Nou" Suceava iar pacientii ce sufera de boli cronice pot beneficia de servicii medicale contra cost.

Centrul din Suceava din cadrul Centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ocupa un loc deosebit de important in strategia de distribuire a centrelor de preluare a urgentelor cardiovasculare din partea de nord a tarii. Cu atat mai mult cu cat centrul din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" este pregatit sa preia nu numai cazurile de pe raza judetului Suceava cat si pe acelea din zonele limitrofe"

Formata din doctori renumiti, cu o inalta calificare medicala dobandita atat în Romania, cat si in lume, echipa noastra medicala își pune întreaga experiență în slujba calității vieții pacienților noștri.

Folosind echipamente medicale și tehnologie de ultimă generație, medicii noștri oferă metode de diagnostic și tratament unice, reușind să soluționeze astfel cazuri pe care medicina tradițională le-ar fi tratat rigid, fără să ia în calcul nevoile și confortul pacienților.

Echipa medicala aduce laolaltă unii dintre cei mai de seamă doctori din România, oameni de prestigiu ce garantează calitatea actului medical.

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ...

SUCEAVA

Suceava

Adresa: Bld. 1 Decembrie 1918, incinta Spitalului Judetean de Urgenta Sf. "Ioan Cel Nou" et. 2

Tel: 0319300

E-mail:

L
0:00-23:30
V
0:00-23:30
M
0:00-23:30
S
0:00-23:30
M
0:00-23:30
D
0:00-23:30
J
0:00-23:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!