Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Individual de Psihologie POPESCU CRISTIANA

Live, Love, Laugh

Prezentare Cabinet Individual de Psihologie POPESCU CRISTIANA

Vezi toata descrierea

In fiecare zi construim povestea propriei noastre vieti. Fiecare dintre noi suntem eroul propriei noastre povesti, a propriei noastre experiente; o experienta unica si individuala. Drumul vietii, cateodata anevoios si cateodata lin, conduce catre desavarsirea noastra ca individ, ca persoana unica si ca om. Cateodata drumul este drept, cateodata ia forma unui labirint, insa cu certitudine are un sens si o destinatie finala. Pastelul emotiilor interioare, ca reactie normala la experientele cu care ne confruntam pe parcursul acestui drum al vietii, ne pot incetosa cateodata calea, ne pot abate sau ne pot opri pentru moment calatoria.

Menirea mea, ca psiholog, este sa te insotesc pe traseele mai anevoioase ale vietii tale, de a te ajuta sa iti limpezesti calea si sa gasesti sensul.

Utilizand tehnici terapeutice de ultima generatie (cognitiv - comportamentale, hipnoza, relaxare, art-terapie, sandplay si psihodrama), toate integrate intr-un program de psihoterapie personalizat, urmarim ghidarea ta catre un cadru de sanatate si armonie psihica. Indiferent daca este vorba despre depresie, anxietate, atacuri de panica, fobii, insomnii, tulburari sexuale sau de alimentatie, boli psihosomatice, probleme de cuplu sau pur si simplu ai nevoie de un psiholog, te astept pentru a gasi impreuna reteta echilibrului tau interior.

Cabinet Individual de Psihologie POPESCU CRISTIANA

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Aleea Adjud, nr.2, sector 3

Tel: 0723434432

E-mail:

L
14:00-20:00
V
14:00-20:00
M
14:00-20:00
S
11:00-15:00
M
14:00-20:00
D
11:00-15:00
J
14:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!