Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet de Oncologie iONCO

Cabinet Oncologie Medicala
DoctorBerceanu-Ion Radu

Doctor Berceanu-Ion Radu

Specialitate: Oncologie
Competente: oncologie medicala
Descriere specialist: Născut în România pe 4 septembrie 1980, Dr. Radu Berceanu s-a remarcat de-a lungul timpului prin profesionalismul cu care a abordat cazurile medicale oncologice.

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a început să profeseze din anul 2005 ca medic rezident, iar din 2010 a devenit medic specialist.

Grija față de pacient, împreună cu dorința permanentă de a-și îmbunătăți cunoștințele și strategiile de tratament, l-au propulsat pe Dr. Radu Berceanu în topul preferințelor pacienților și nu numai, acesta remarcându-se și în cadrul cercurilor de specialitate din străinătate.

Fiind foarte apreciat la nivel internațional și din dorința constantă de a oferi pacienților săi cea mai bună și mai avansată strategie terapeutică, Dr. Radu Berceanu a demarat colaborări cu importante centre medicale din toată lumea precum:

Grupul Florence Nightingale
Strahlenzentrum Hamburg MVZ
Datorită educației medicale complexe, experienței cumulate și abordării profunde a fiecărui caz, pacienții oncologici pot fi siguri că programarea unei consultații reprezintă cea mai bună decizie.

Cabinet de Oncologie iONCO

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Șoseaua Fundeni 258, Cladire AFFIDEA, Et. 1

Tel: 0737877881

E-mail:

L
9:00-16:00
V
9:00-16:00
M
9:00-16:00
S
Inchis
M
9:00-16:00
D
Inchis
J
9:00-16:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!