Clinica medicala

Cabinet de Oncologie iONCO

Cabinet Oncologie Medicala
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare
DoctorBerceanu-Ion Iulia

Doctor Berceanu-Ion Iulia

Specialitate: Oncologie
Programare
Competente:
Descriere specialist: Dr. Iulia Berceanu s-a născut în România la începutul anilor ’80 și a studiat la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

În decursul anilor de studenție s-a remarcat prin dorința de perfecționare și a reușit să își creeze diverse oportunități de studiu în afara țării, în instituții prestigioase precum Universitatea Pierre et Marie Curie, Paris.

A profesat ca medic rezident în cadrul Centre Hospitalier d’Ardeche Méridionale, Aubenas, Franța, unde a avut oportunitatea să își dezvolte abilitățile de comunicare și de înțelegere a necesităților pacienților oncologici.

Pe lângă cunoștințele medicale dobândite în timp, dr. Iulia Berceanu a reușit să fie îndrăgită de pacienții oncologici datorită umanității de care a dat dovadă în mod constant, fapt care a mărit în mod semnificativ satisfacția succesului actelor medicale.

Dacă sunteți un pacient oncologic ce are nevoie de un medic cu experiență medicală vastă, vă asigurăm că în doamna Dr. Iulia Berceanu veți găsi omul de care aveți nevoie.

Cabinet de Oncologie iONCO

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Șoseaua Fundeni 258, Cladire AFFIDEA, Et. 1

Tel: 0737877881

E-mail:

L
9:00-16:00
V
9:00-16:00
M
9:00-16:00
S
Inchis
M
9:00-16:00
D
Inchis
J
9:00-16:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare