Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Bunnydent

Prezentare Bunnydent

Vezi toata descrierea

Clinica noastra dispune de personal specializat care este mereu dedicat nevoilor dumneavoastra, intr-un mediu prietenos si relaxant astfel incat vizitele la stomatolog sa fie mai placute.

Telul nostru este pastrarea dintilor pe arcada cat mai mult timp posibil, fapt pentru care am conceput programe personalizate de îngrijire preventiva a dintilor dvs, deoarece prevenirea este întotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament.

Initial va vom face un plan de tratament cu variante terapeutice dintre care dumneavoastra o veti putea alege pe cea mai convenabila.

La BunnyDent copii se pot simti ca acasa. La noi copii vin cu placere deoarece avem amenajat un loc special pentru acestia unde se pot juca, uita la desene animate sau pot colora. La sfarsitul tratamentului copii primesc diplome de merit pentru buna purtare, pentru a-i stimula si pentru a-i face cat mai cooperanti. Medicii sint apropiati de micii pacienti si deschisi sa le comunice, intr-un limbaj cit mai apropiat de intelegerea lor, ce se va intimpla pe parcursul vizitei la stomatolog.

Clinica este echipata complet cu aparatura moderna si sigura, sterilizarea echipamentelor noastre se face conform standardelor europene in vigoare.

Toti membrii echipei beneficiaza periodic de investigatii ale starii lor de sanatate.

Personalul respecta reguli stricte de confidentialitate asupra tuturor informatiilor (medicale sau nu) continute în Fisa individuala a pacientului.

Bunnydent

IASI

Iasi

Adresa: Strada Otelului, Nr. 3

Tel: 0745878214

E-mail:

L
14:30-18:30
V
14:00-14:30
M
14:30-18:30
S
10:00-14:00
M
14:30-18:30
D
Inchis
J
14:30-18:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!