Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Austromed Clinic

Prezentare Austromed Clinic

Vezi toata descrierea

Asumandu-si valorile europene de calitate si responsabilitate a actului medical, Austromed Clinic reprezinta un stil nou de afaceri, bazat pe raspundere, parteneriat cu medicul si solidaritate cu pacientul. Austromed Clinic se angajeaza sa contribuie activ si critic la revitalizarea sistemului sanitar privat din Romania.

Doar perfect e suficient!

Coloana vertebrala a Austromed Clinic o reprezinta acuratetea procesarii analizelor medicale, corelarea si interpretarea profesionista a rezultatelor acestora. Austromed Clinic isi asuma fara rezerve raspunderea fata de pacient si medic, obligandu-se moral si profesional, sa nu faca nici un rabat de la calitatea analizelor medicale si sa treaca in planul al doilea orice ratiune economica, atunci cand secundele pot hotari soarta pacientului!

Prin calitatea si promptitudinea, cu care efectueaza analizele, Austromed Clinic confera medicului incredere si siguranta diagnosticului, baza prescriptiei unui tratament corect, spre binele pacientului, beneficiarul final al serviciilor de sanatate.
Progres prin parteneriat!

Oferta de servicii a Austromed Clinic se afla intr-un continuu proces de imbunatatire si dezvoltare, la care medicii si pacientii participa interactiv. Austromed Clinic analizeaza si pune in aplicare din mers ideile medicilor si pacientilor in beneficiul ambelor parti. Astfel, oferta Austromed Clinic se metamorfozeaza pas cu pas in pachete optime de solutii, menite sa rezolve eficient problemele clientilor sai.

Dedicat pacientului!

Toti pacientii sunt bineveniti si tratati in mod egal, indiferent de varsta, rang social, nationalitate sau rasa. Demnitatea si timpul pacientului sunt respectate si grijile acestuia luate in serios. Austromed Clinic acorda o atentie speciala pacientilor in varsta sau cu handicap fizic, pe care ii scuteste de efortul deplasarii la laborator prin recoltari la domiciliu.

Asistentele de recoltare sunt profesioniste de exceptie. Recolteaza probele in conditii de maxima igiena si confort, indiferent de varsta si constiutia pacientului. Nici mamele nu trebuie sa isi faca griji: copii lor, chiar si sugarii vor avea parte de cel mai placut tratament.

Austromed a incheiat conventii de parteneriat cu cei mai respectati medici vienezi din spitalele “AKH-Universitätskliniken Wien”, “Privatklinik Döbling” si “Evangelisches Krankenhaus”.

In baza acestor parteneriate, Austromed organizeaza pentru pacienti din Romania servicii spitalicesti in Viena in domeniile de mai jos.

  • neurochirurgie
  • ortopedie, inclusiv chirurgie ortopedica sportiva
  • chirurgie generala
  • chirurgie infantila
  • chirurgie toracica
  • chirurgie cardio-vasculara
  • transplant de organe
  • diagnostic si tratament oncologic
  • recuperare medicala

Serviciile includ suportul logistic pentru transportul si cazarea pacientilor si insotitorilor.

Austromed Clinic

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Mihai Eminescu 156 sector 2

Tel: 0720044566

E-mail:

L
7:30-17:00
V
7:30-17:00
M
7:30-17:00
S
8:00-13:00
M
7:30-17:00
D
Inchis
J
7:30-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!