Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Andra Dumitrascu - Cabinet Individual de Psihologie

Prezentare Andra Dumitrascu - Cabinet Individual de Psihologie

Vezi toata descrierea

In viata, lucrurile nu se petrec mereu asa cum ne-am dori. Uneori, intampinam dificultati, suntem raniti sau dezamagiti. Pentru toate acele momente in care problemele va umbresc fericirea si va fac sa credeti ca visele pe care le aveti sunt mai greu de atins, Cabinetul Individual de Psihologie - Andra Dumitrascu, va este alaturi, oferindu-va urmatoarele servicii:

Terapie individuala – 80 lei/sedinta
Veti invata sa depasiti probleme cum ar fi: stima de sine scazuta, lipsa de incredere in sine, devalorizarea propriei persoane, dificultati in luarea deciziilor, stari depresive, boli psihosomatice, dependenta de substante, traversarea unei perioade de doliu sau a unui eveniment traumatic.

Terapie de cuplu si familie – 80 lei/sedinta
Viata de cuplu si cea de familie trec prin anumite etape in care pot sa apara dezechilibre precum: tensiuni, certuri, agresivitate, dependenta de substante, boala psihosomatica a unui membru al familiei, deteriorarea relatiei dintre parteneri, dificultati de educare a copiilor, tulburari de comportament ale copiilor sau deteriorarea relatiei parinte-copil. Impreuna vom gasi cele mai potrivite solutii pentru a depasi dificultatile cu care va confruntati.

Terapie copii si adolescenti – 80 lei/sedinta
Parintii si copiii vor invata sa formeze o echipa de neinvins, pentru a depasi situatii si comportamente problematice, cum ar fi: agitatia, nervozitatea, agresivitatea, irascibilitatea, anxietatea, fobiile, ticurile, timiditatea, insomniile, cosmarurile, gelozia dintre frati, afectiunile somatice cu cauza psihica, problemele de comunicare si relationare, tulburarile de comportament, tulburarile alimentare, evenimentele traumatice, dependenta de substante, influenta negativa a anturajului, stima de sine scazuta, starile depresive sau tentativele de suicid.

Dezvoltare personala – 80 lei/sedinta
Daca va intrebati cine sunteti cu adevarat, care este potentialul de care dispuneti si unde ati putea ajunge daca il veti folosi, dezvoltarea personala va poate ajuta sa gasiti raspunsurile.

Consiliere si orientare privind cariera – 80 lei/sedinta
Multe persoane isi doresc un loc de munca adecvat personalitatii lor si care sa le aduca satisfactie atat pe plan profesional, cat si pe plan financiar. Consilierea pentru cariera va ajuta sa identificati acele trasaturi de personalitate de care este recomandat sa tineti cont atunci cand va alegeti profesia. De asemenea, veti invata sa redactati documentele care se utilizeaza pe piata muncii: CV-ul Europass, scrisoarea de intentie, scrisoarea de recomandare, scrisoarea de multumire si scrisoarea de refuz. Si pentru ca lucrurile sa decurga cat mai bine la interviul de angajare, va veti pregati si pentru acest moment, cat si pentru asa-numitele intrebari capcana.

Cursuri si ateliere pentru copii si parinti – 45 lei/curs
Copiii isi vor putea construi o imagine de sine pozitiva si isi vor dezvolta creativitatea, abilitatile de comunicare, de colaborare si de gestionare a emotiilor.
Parintii vor invata cum sa gestioneze situatiile problematice din educarea copiilor, cum sa se comporte cu copiii dificili, anxiosi sau hiperactivi, dar si cum sa petreaca un timp de calitate in cadrul familiei.

 

 

Andra Dumitrascu - Cabinet Individual de Psihologie

IASI

Iasi

Adresa: Bd. Carol I (Copou), nr. 4, cladirea Habitat, corp A, et. 1, cam. 111

Tel: 0741477518

E-mail:

L
11:00-16:00
V
11:00-19:00
M
11:00-16:00
S
Inchis
M
11:00-19:00
D
Inchis
J
11:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!