trigliceride marite

Trigliceride marite

Categoria: Comunitate

cum sa scad trigliceridele care sunt marite [continuare]

Colesterol si trigliceride marite

Categoria: Comunitate

Buna ziua! Am 22 de ani,1.59 inaltime si 57 de kg(nu duc o viata sedentara ci una activa,includ in program sportul cam 30 de minute de 4x/sapt),in urma analizelor colesterolul total a iesit marit adica 234,iar trigliceridele 246.Precizez ca tin tramament cu anticonceptionale Yaz de circa 6 luni pentru tratarea unor chisturi ovarieni.As dori sa imi spune-ti ce e de facut,sa tin un regim alimentar sau ar trebui sa fac alte investigatii?Va multumesc anticipat! [continuare]

Trigliceride

Categoria: Comunitate

Poate sa-mi spuna va rog cineva ,care este efectul trigliceridelor marite.?Multumesc [continuare]

Trigliceride si colesterol mariu

Categoria: Comunitate

Am si eu o problema,am 23 de ani,1,55cm ,46,5kg in doua luni de zile am pus 5 kg, mi-e foame si am pofta de dulciuri si lactate intr-una, eu care pana acum nu aveam genul acesta de pofte! mi-am facut analizele si mi-au iesit atat trigliceridele marite(331) cat si colesterolul(261).Ar putea fi aceasta cauza ptr luarea in greutate? Va rog sa ma ajutati spunandu-mi ce sa fac si cum sa dau cele 5 kg jos si sa nu le mai pun si sa scap de aceasta infometare, ce tratament sa tin. [continuare]

Am trigliceridele crescute

Categoria: Comunitate

Recent mi-am facut niste analize medicale..toate au fost in limite normale mai putin trigliceridele si colesterolul care sunt crescute..334 trigliceridele si colesterolul 224..ce pot face ca sa mai scada?trebuie sa urmez un tratament sau e suficint sa tin o dieta? [continuare]

Colesterol si trigliceride cu valori mari

Categoria: Comunitate

Am colesterolul 309 mg/dl si trigliceridele 275 mg/dl. Am tinut regimul prescris de medic timp de 3 luni si nu da rezultate. Medicatia a constat in sinvacard 1 comprimat/zi. Ce ma sfatuiti ? [continuare]

Colesterol marit

Categoria: Comunitate

Buna ziua,ultimele analize au aratat astfel:colesrerol total 350,trigliceride 750,VLDL 150.Ce ma sfatuiti avand in vedere ca sunt un barbat de 43 ani ? [continuare]

Trigliceride, colesterol si glicemie marite

Categoria: Comunitate

Buna ziua Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: in urma unor analize sotul meu in varsta de 48 de ani a descoperit ca are trigliceride:428, colesterol:272 si glicemia:377, ce este de facut? Va multumesc [continuare]

Prolactina marita

Categoria: Comunitate

Buna ziua, imi curge dintr-un san lichid galben numai daca apas pe el, am fost la ginecologie, mi-a dat sa imi fac TSH care a iesit bine, dar Prolactina a fost de 67,7 ng/ml, de trei ori limita normala, azi ma duc sa fac radiografie la sa turceasca, sa vad daca apare ceva la hipofiza, mentionez ca iau anticonceptionale Yasmine si un tratament ptr trigliceride ptr ca le aveam peste limita normala. Intrebarea mea aceste medicament pot fi cauza cresterii de prolactina? Va multumesc anticipat! [continuare]

Transaminaze marite

Categoria: Comunitate

In aprilie 2010am avut o stare generala de rau(ameteli,moleseala,dureri musculare)am fost la dr.neurolog unde mi-a prescris betaserc 24 mg (3 capsule/zi)si flamexin(2 pliculete/zi)timp de 1 luna,inainte de a lua acest tratament valorile transaminazelor erau normale ,dupa tratament valorile au crescut colosal respectiv tgp-222 , tgo-218 si ggt-61.3 .Am fost internat la infectioase unde mi-au pus diagnosticul de steatoza hepatica,displidemie usoara si hepatopatie cronica posibil toxica,de atunci am urmat 2 luni tratament cu silimarina si sargenor si regim alimentar pe care il urmez si in prezent.Din iulie 2010 am oprit tratamentul medicamentos la sfatul medicului si am continuat doar cu regimul alimentar,astfel in luna ianuarie 2011 tgp-ul era 93 ,tgo-30,trigliceride-100 ,FA-149,proteine totale-85.01,glicemia-0.92 si colesterolul-256. La sf. lunii ianuarie am fost la medicul neurolog unde mi-a prescris seroxat de 20 mg cate jumatate de pastiluta seara,am inceput tratamentul dar din... [continuare]

Colesterol marit

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am 30 ani, 1-63 inaltime si 49 kg, si in urma unor analizelor mi-a iesit colesterul marit, colesterol total 211.18, colesterol HDL 71.5 si LDL 122.6. , Precizez ca trigliceridele si rstul ananlizelor sunt in limite normale. VA rog sa imi spuneti daca este grav si daca in afara de regim alimentar trebuie sa iau medicamente, ce fel de meidicamente? Va multumesc anticipat [continuare]

Colesterol si trigliceride mari

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Sotul meu are 26 de ani si acum la analize de rutina au iesit urmatoarele valori: trigliceride: 171, colesterol: 229, monocite: 10.20%, din urina - acid ascorbic: 20(val normala [continuare]

Tgp marit,colesterol rau marit,trigliceride foarte marite

Categoria: Comunitate

TGP (ALT) este 45.41 (valori normale 0-42/UI/I ) Trigliceride este 217.07 (valori normale 50-150 /mg/dl) Colesterol seric total este 226.01 (valori normale 120-220 /mg/dl) HDL-Colesterol este 45.80(valori normale 55-135/mg/dl) Glicemie este 98.42(valori normale 65-115/mg/dl) LDL-Colesterol este 124.80(valori normale 50-150/mg/dl) *Ag HBs (ACCES) este negativ(0-0.9 S/CO-Negativ)(0.9-1.0 S/CO-Echivoc)(>1.0 S/CO-Pozitiv) Anti HCV este negativ ALPHA 1 este 5.2+(val.normale 2.0 - 5.0) BETA este 14.4+ (val.normale 9.0 - 13.0) Raport Albumine/globuline 1.17 Proteine totale este 7.3(valori normale 6.7 - 8.5 ) ACESTE SUNT ANALIZELE SOTULUI MEU,VARSTA 39 ANI.VA ROG SA-MI SPUNETI DESPRE CE BOALA POATE FI VORBA?ARE PROBLEME GRAVE CU FICATUL?VA MULTUMESC FOARTE MULT! [continuare]

Transaminaze marite

Categoria: Comunitate

In aprilie 2010am avut o stare generala de rau(ameteli,moleseala,dureri musculare)am fost la dr.neurolog unde mi-a prescris betaserc 24 mg (3 capsule/zi)si flamexin(2 pliculete/zi)timp de 1 luna,inainte de a lua acest tratament valorile transaminazelor erau normale ,dupa tratament valorile au crescut colosal respectiv tgp-222 , tgo-218 si ggt-61.3 .Am fost internat la infectioase unde mi-au pus diagnosticul de steatoza hepatica,displidemie usoara si hepatopatie cronica posibil toxica,de atunci am urmat 2 luni tratament cu silimarina si sargenor si regim alimentar pe care il urmez si in prezent.Din iulie 2010 am oprit tratamentul medicamentos la sfatul medicului si am continuat doar cu regimul alimentar,astfel in luna ianuarie 2011 tgp-ul era 93 ,tgo-30,trigliceride-100 ,FA-149,proteine totale-85.01,glicemia-0.92 si colesterolul-256. La sf. lunii ianuarie am fost la medicul neurolog unde mi-a prescris seroxat de 20 mg cate jumatate de pastiluta seara,am inceput tratamentul dar din... [continuare]

Steatoza hepatica+colesterol marit

Categoria: Comunitate

Buna ziua, cu 3 saptamani in urma am fost diagnosticat, in urma unei ecografii, cu ficat gras iar analizele medicale anormale sunt colesterol seric total=327, colesterol LDL=228, trigliceride serice=213, TGP=74, calciu seric total=8, Gama Gt=51, fibrinogemia=551 si VSH=40. Tratamentul prescris a fost Ascord (1/zi), Ezetrol(1/zi), Farcovit B12(1/zi), Kreon(3/zi). Nu mai suport combinatia Ascord+Ezetrol (manifest slabiciune, dureri articulare, oboseala...). V-as ruga enorm sa-mi sugerati o alternativa fitoterapica cat mai eficienta (ce ceaiuri as putea folosi!) sau ce alte imbunatatiri pot fi aduse acestei scheme de tratament in steatoza hepatica. Va multumesc. [continuare]

Colesterol marit, trigliceride normal

Categoria: Comunitate

Buna ziua. In urma unor analize am descoperit ca am colesterol 297 . Trigliceridele au valori normale, colesterolul bun este la limita, in schimb cel rau este asa marit. Mentionez ca am 38 de ani, greutate medie, nu am tensiune. Cum se explica acest lucru? Va multumesc [continuare]

Colesterol marit

Categoria: Comunitate

cine imi poate da si mie un sfat am 42 si de un timp am inceput sa imi simt ficatul greoi nu fumez dar nu tin nici un fel de regim de baut beau de toate uneori si 2-3 beri pe zi sau 2-3 pahare de vin dar nu exagerez rezultatele sint urmatoarele..s-alt 44 s-gama-gt 71 colesterol total 321 hdl 69 trigliceride 153 LdL 221 medicul mi-a dat sa fac hepatitele b si c si ecograf acum astept rezultatele.daca resultatele sint bune ce ma sfatuiti ce analize ar trebui sa mai fac [continuare]

Colesterol marit la fetita de 14 ani

Categoria: Comunitate

Buna ziua, As dori si eu un raspuns la niste analize cam proaste la o fetita de 14 ani, si 40kg. Colesterol HDL=43.6; Trigliceride=256.9; Colesterol total =239.9; Colesterol LDL=169.3; VSH=45 Fetita nu este o persoana foarte activa, si din cite stiu asta poate avea o influenta negativa asupra organismului si implicit a colesterolului. Mai mentionez ca in familie (mama, bunica) au colesterol mare. De ce specialitate tine controlul colesterolului: de medic endocrinolog sau nutritionist? multumesc [continuare]

Trigliceride,tgo,tgp

Categoria: Comunitate

Buna ziua,numele meu este Enache Sergiu,am 23 de ani , mi-am facut analizele si mi-au iesit anumite chestii marite.Va rog daca puteti sa imi dati un sfat,o interpretare ceva.Va multumesc. Numar leucocite : 10.58 (maxim 10) Limfocite(%) : 37.80 (maxim 45) Monocite (%) : 7.80 (maxim 7) Neutrofile (%): 50.50 (maxim 80) Eozinofile (%): 3.0 (maxim 4) Bazofile (%): 0.90 (maxim 1) Limfocite (#): 4.00 (maxim 5) Monocite (#) : 0.83 (maxim 1) Neutrofile (#) : 5.34 (maxim 8) Eozinofile (#) : 0.32 (maxim 0.40) Bazofile (#) : 0.10 (maxim 0.20) Numar eritrocite : 5.08 (maxim 6.20) Hemoglobina : 16.06 (maxim 18.80) Hematocrit : 48.15 (maxim 52) Volum eritrocitar mediu : 94.85 (maxim 100) Hemoglobina eritrocitara medie : 31.64 (maxim 34) Trombocite : 306 (maxim 400) VSH : 5 (maxim 13) Glucoza: 90 Colesterol total : 177 Trigliceride : 277 (maxim 200) marite HDL Colesterol : 40 LDL Colesterol: 81.6 TGO(AST) : 89 (maxim 35) marite TGP(alt) :... [continuare]

Trigliceride mari !

Categoria: Comunitate

Buna seara. Credeti ca pot incepe sa iau un supliment cu Omega 3, in conditiile in care trigliceridele mele sunt de cca. 700 ? Le am marite de doi ani, dar nu mi au pus probleme serioase pana acuma, acuz uneori o stare de oboseala cu ameteli si mici dureri de cap...Va multumesc anticipat. [continuare]

Trigliceride mari !!!

Categoria: Comunitate

Buna ziua. De doi ani am depistat o problema la trigliceride ... variaza intre 700 si 500. De curand medicul de familie mi-a sugerat un tratament cu Lipantil Nano 145 mg, timp de 2 luni. La o ecografie mai veche de cca. 6 luni, mi a fost depistat un ficat marit, gras, etc ... iar doctorul curant a zis ca e vorba de o steatoza hepatica si mi a dat sa iau L-Arginine. Am luat o luna si parca mi a fost mai bine. Acuma voiam sa iau Lagosa. Credeti ca m ar ajuta in afectiunile mele ... sau ar putea face mai rau ? Pot combina Lagosa cu Lipantil ul ... ? si sub ce forma ? Va multumesc anticipat. ! [continuare]

Trigliceride mari !!

Categoria: Comunitate

Buna ziua. De doi ani am depistat o problema la trigliceride ... variaza intre 700 si 500. De curand medicul de familie mi-a sugerat un tratament cu Lipantil Nano 145 mg, timp de 2 luni. La o ecografie mai veche de cca. 6 luni, mi a fost depistat un ficat marit, gras, etc ... iar doctorul curant a zis ca e vorba de o steatoza hepatica si mi a dat sa iau L-Arginine. Am luat o luna si parca mi a fost mai bine. Acuma voiam sa iau Lagosa. Credeti ca m ar ajuta in afectiunile mele ... sau ar putea face mai rau ? Pot combina Lagosa cu Lipantil ul ... ? si sub ce forma ? Va multumesc anticipat. ! [continuare]

8 cauze ale colesterolului marit

Categoria: Articole

Generalitati Conform statisticilor, aproape jumatate dintre romani se confrunta cu nivelul crescut al colesterolului. Cauzele hipercolesterolemiei sunt variate, incluzand istoricul familial si alimentatia. Nivelul de colestrol este masurat printr-un test de sange: Colesterol total (sange) In cazul adultilor: - Colesterolul crescut atinge un nivel egal sau mai mare de 240 mg/dl; - Colesterolul la limita (borderline crescut) se situeaza intre valorile 200 si 239 mg/dl; - Un nivel bun al colesterolului este mai mic de 200 mg/dl; In cazul copiilor: - Colesterolul crescut atinge un nivel egal sau mai mare de 200 mg/dl; - Colesterolul la limita (borderline crescut) se situeaza intre valorile 170-199 mg/dl; - Un nivel bun al colesterolului este mai mic de 170 mg/dl; Va prezentam cateva dintre cele mai comune cauze ale acestei conditii medicale Cauze 1. Alimentatia Optarea pentru un regim alimentar bogat in grasimi saturate (de exemplu un mic dejun bazat pe oua... [continuare]

Trigliceride si colesterol marit

Categoria: Comunitate

Buna ziua numele meu este maryo si acum o luna am fst la doctor si am facut un set de analize si au iesit asa glucose ox 88 mg,urea 35 mg,creatine 0.78mg,ast/got l 24 u/l,alt/gpt l 76 u/l amylase 82mg cholesterol 262mg ,trygliceride 1360mg.ua-dry 6.94....miau dat tratament poli omega 3 2/zi liphantil 1/zi 30 de zile si acum iau sortis 20 mg.1/zi si iau pt ficat esentiale si tin un regim strict numai mananc grasimi.. Am 190cm si aveam 111 kg am slabit deja 7 kg in 35 de zile de regim au spus ca am si steatoza adica grasime pe ficat? Va rog sa imi spuneti cat e de grav am varsta de 37 ani va multumesc din suflet!!! [continuare]

Colesterol si trigliceride

Categoria: Comunitate

Soacra mea are 71 de ani si si-a facut analizele de curand iar colesterolul i-a iesit 282 mg/dl iar tigliceridele 92mg/dl. I s-a dat un tratament cu ofloxin ,oare ar putea si alceva pa baza naturista? [continuare]

Luare in greutate prea mult

Categoria: Comunitate

Am si eu o problema,am 23 de ani,1,55 si 46,5kg, in doua luni de zile am pus 5 kg, mi-e foame si pofta de dulciuri si lactate intr-una, eu care pana acum nu aveam genul acesta de pofte! mi-am facut analizele si mi-au iesit atat trigliceridele marite(331) cat si colesterolul(261).Ar putea fi aceasta cauza ptr luarea in greutate, va rog sa ma ajutati spunandu-mi ce sa fac si cum sa dau cele 5 kg jos si sa nu mai pun! [continuare]

Rezultatul analizelor mele sunt.ok?

Categoria: Comunitate

trigliceridele marite 261.00 mg/dL si colesterol HDL 35.00???? [continuare]

Categoria: Clinici/Firme medicale

[continuare]

Modificare electroforeza

Categoria: Comunitate

Buna seara! Urmez un tratament pentru HBP,cu Avodart si Omnic tocas, de 6 luni! Am facut analizele si mi s-au gasit cresterea gamaglobulinelor si scaderea albuminelor(raportul A/G=0.99),proteinele totale normal,trigliceridele marite=535, VSH=35,CRP normala,urina normala,fibrinogen ,bilirubina normal,GPT,GOT normale, glicemie normal, calciu normal, hemograma normal. Ecografia arata ca am un ficat hiperecogen, colecist cu pereti de 5 mm,litiazic.V-as ruga sa-mi spuneti ce conduita sa adopt si daca este o legatura intre modificarea electroforezei si tratamentul urmat sau starea colecistului Mentionez ca in general ma simt bine, ma doare uneori in partea dreapta sub coasta dar suportabil si am uneori dureri de cap! Urmez de cateva zile un tratament cu Sylimarin 1000 mg. Va multumesc anticipat [continuare]

Luare in greutate

Categoria: Comunitate

Am si eu o problema, in doua luni de zile am pus 5 kg, mi-e foame si am pofta de dulciuri si lactate intr-una, eu care pana acum nu aveam genul acesta de pofte! mi-am facut analizele si mi-au iesit atat trigliceridele marite(331) cat si colesterolul(261).Ar putea fi aceasta cauza ptr luarea in greutate? Va rog sa ma ajutati spunandu-mi ce sa fac si cum sa dau cele 5 kg jos si sa cum sa scap de aceasta foame continua! [continuare]

Pagina 1 din 4 (111 rezultate)