neu

Ce inseamna aceste prescurtari?

Categoria: Comunitate

Va rog frumos sa imi spune-ti ce semnifica aceste prescurtari ale urmatorilor termeni medicali:neu, MCH, RDW.Sunt putin speriata deoarece valorile acestor termeni nu se incadreaza in limitele normale si as vrea sa stiu ce inseamna.Va multumesc [continuare]

Analizor automat hematologie 29 parametri ms 9.5 (70 teste/ora)

Categoria: Produse medicale

Masoara si calculeaza urmatorii parametri , cu 4 histograme pentru distributia celulara: WBC (leucocitele); LYM % (limfocite in procent); LYM # (limfocite in numar absolut); MON % (monocite in procent); MON # (monocite in numar absolut); neu % (polimorfonucleare neutrofile in procent); neu # (polimorfonucleare neutrofile in numar absolut); Eo % (eozinofile in procent); Eo # (eozinofile in numar absolut); Ba % (bazofile in procent); Ba # (bazofile in numar absolut); RBC (eritrocite); MCV (volum eritrocitar mediu); HCT (hematocrit in procent); MCH (hemoglobina eritrocitara medie-HEM); MCHC (concentratia medie a hemoglobinei eritrocitare-CHEM); RDW (indice de distributie pentru eritrocite); Hb (hemoglobina); THR (trombocite); MPV (volum mediu al plachetelor sanguine); Pct... [continuare]

Va rog o interpretare analize

Categoria: Comunitate

AM FACUT ASTAZI ANALIZELE URMATOARE, IAR CATEVA NU SUNT IN LIMITE ERITROCITE(RBC) 5,36mil/microl HEMOGLOBINA(HGB) 16,6 g/dl HEMATOCRIT(HCT) 48,6 % LIMFOCITE(LYM) 15,6% !!!? LIMFOCITE(LYM) 2690/microL MONOCITE(MONO) 5,3% MONOCITE(MONO) 913/microL !!!? TROMBOCITE(PLT) 275000/microL VSH 1ora 1 mm/h VSH 2ore 3 mm/h MCV 90,7 fl MCH 30,9 pg MCHC 34,1 g/dl LEUCOCITE(WBC) 17200/microl !!!? SEGMENTATE(neu) 77,2% !!!? SEGMENTATE(neu) 13300/microl !!!? EOZINOFILE(EOS) 1% EOZINOFILE(EOS) 172/microL BAZOFILE(BASO) 0,896% BAZOFILE(BASO) 154/microL Precizez ca am 43 de ani si sunt barbat. pot fi ceva probleme?este cazul sa ma ingrijorez?mai adaug ca nu am probleme de sanatate. ps. am notat cu ,,!!!?" valorile care nu se incadreaza in parametrii. Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc [continuare]

Ce se intampla cu corpul meu?

Categoria: Comunitate

BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA GRAVA AM 28 ANI SI NU MAI AM C M DE APROAPE 4 LUNI,SI NUSH CE SASA MAI FAC MI AM FACUT SI ANLIZELE PT TIROIDA SI SUNT FF BUNE AM ACESTA PROBLEMA DE ANUL TRECUT DIN IUNIE AM FACUT UN TRATAMENT CU DUPAHSTONE AM AVUT 2 LUNI 2 NU SI DIN NOIEMBRIE PANA IN IANUARIE NU MA MAI AVUT IAR AM MERS LA GINECOLOGIE SI MI SA DESCOPERIT SI NISTE CHISTURI PE OVARUL STANG AM FACUT IAR TRATAMENT CU DUPHASTONE SI DIANE 35 TIMP DE 3 LUNI PANA IN 14 APRILIE 2010 SI PE 17 APRILIE AM AVUT ULTIMUL CM SI AM FACUT SI TESTE DE SRACINA DAR AU IESIT NEGATIV,AM MERS LA MEDICUL GINECOLOG IAR SI MI SA RECOMANDAT SA FAC SI ANUMITE ANALIZE HORMONALE PT A DEPISTA CE SE INTAMPLA DEOARECE SE PARE CA MA CM DECAT DK IAU TRATAMENT IAT CE REZULATE MI AU IESIT LA ANALIZE neu#-5.3 IAR VALORILE NORMALE SUNT INTRE 2.0-4.5, RDW-15.8 IAR VALORILE NORMALE SUNT 11.5-15.5 TSH -2.1 VALORI NORMALE 0.5-4.5 FSH 5.86 T4 -7.6 VAL NORMALE 4.5-13 T3-118 VAL NORMALE 80-200 PRL-13.74... [continuare]

Ce se intampla cu corpul meu?

Categoria: Comunitate

BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA GRAVA AM 28 ANI SI NU MAI AM C M DE APROAPE 4 LUNI,SI NUSH CE SASA MAI FAC MI AM FACUT SI ANLIZELE PT TIROIDA SI SUNT FF BUNE AM ACESTA PROBLEMA DE ANUL TRECUT DIN IUNIE AM FACUT UN TRATAMENT CU DUPAHSTONE AM AVUT 2 LUNI 2 NU SI DIN NOIEMBRIE PANA IN IANUARIE NU MA MAI AVUT IAR AM MERS LA GINECOLOGIE SI MI SA DESCOPERIT SI NISTE CHISTURI PE OVARUL STANG AM FACUT IAR TRATAMENT CU DUPHASTONE SI DIANE 35 TIMP DE 3 LUNI PANA IN 14 APRILIE 2010 SI PE 17 APRILIE AM AVUT ULTIMUL CM SI AM FACUT SI TESTE DE SRACINA DAR AU IESIT NEGATIV,AM MERS LA MEDICUL GINECOLOG IAR SI MI SA RECOMANDAT SA FAC SI ANUMITE ANALIZE HORMONALE PT A DEPISTA CE SE INTAMPLA DEOARECE SE PARE CA MA CM DECAT DK IAU TRATAMENT IAT CE REZULATE MI AU IESIT LA ANALIZE neu#-5.3 IAR VALORILE NORMALE SUNT INTRE 2.0-4.5, RDW-15.8 IAR VALORILE NORMALE SUNT 11.5-15.5 TSH -2.1 VALORI NORMALE 0.5-4.5 FSH 5.86 T4 -7.6 VAL NORMALE 4.5-13 T3-118 VAL NORMALE 80-200 PRL-13.74... [continuare]

Valori hemograma

Categoria: Comunitate

Buna ziua, in urma sedintei de chimioterapie am facut hemograma si au iesit urmatoarele valori.Ma puteti ajuta cu oparere? multumesc frumos Leucocite (WBC) 1..2 Hematii (RBC) 3.91 neutrofile(neu%) 11 Limfocite (LYM %) 78 neutrofile (neu #) 0.13 Limfocite (LYN#) 0.93 [continuare]

Dureri de oase

Categoria: Comunitate

buna ziua miam facut analizele de curand si au esit foarte prost :wbc 12,60;neu 71,20;lym16,80;vsh40 si streptococ beta hemolitic de grupa am iste dureri de oase ingrozitoare de la genunchi in jos ce as putea sa fac .Va rog sa ma ajutati .Va multumesc [continuare]

Uterul marit si fibron

Categoria: Comunitate

Buna ziua , am mare nevoie de un sfat din partea dumneavoastra, numele neu este Margareta si folosesc email-ul sotului meu. Am fost diagnosticata cu uterul marit si cu fibron,va rog frumos sa-mi dayti un sfat sau o indicatie cu tratament pentru aceasta problema sau vreun sfat , nu as vrea sa fiu operata, am 44 ani.Va multu,mesc si astept cu nerabdare un raspuns [continuare]

Suspecta de hepatita?

Categoria: Comunitate

Buna ziua.Pe 18.07 am facut hemoleucograma completa si cateva valori sunt putin peste limita. WBC-15.0 LYM-13.0 neu-81.5 MCV-97.2 MCH-31.9 PDW-8.0 Glicemie-76.0 TGO-20.0 TGP-19.3 GAMA GT-19.1 Creatinina serica- 1.01 Dupa aceste rezultate mi s-a spus ca am o infectie in corp si trebuie sa imi mai fac si alte analize. Pe 20.07 am facut un examen de urina amintindu-mi ca acum 5 luni cand eram insarcinata aveam o mica infectie la rinichi dar nu am tratat-o fiindca nu puteam lua antibiotice.Dupa ce am nascut acum 3 luni prin cezariana,la o saptamana cand urinam ma ustura si ma durea burta insa nu m-am tratat.Cu cateva zile pana sa fac aceste analize am avut si o candida care am tratat-o cu nidoflor. Rezultatul analizelor de urina din 20.07 Bilirubina-1mg Urobilinogen-2mg corpi cetonici-negativ acid ascorbic-negativ glucoza urinara-normal proteinurie-30mg hematii-negativ pH-5 nitriti-negativ leucocite-75 LEU densitate-1.030 sediment urinar- rare epitelii... [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

na ziua Mi-am facut analizele si nu prea am timp sa ajung la medicul de familie. Mi-au iesit urm valori: WBC - 4.2 (4-10) RBC - 4.26(4-6) neu% - 27.6 (25-75) HGB - 12.6 (12.5-17.5) LYM%- 45.7(20-45) HCT - 37.5 (36-48) MON% - 20.7(2.5-12.5) MCV -88.7(76-96) EOS% - 5.5 (0-8) MCH - 29.8(27-32) BAS% - 0.5 (0-2) MCHC - 33.6(32-36) neu -1.16 (2.5-7.5) RDW- CV - 15.1(11-16) LYM - 1.92(1.6-4) RDWE SD - 48.2(37-54) MON - 0.87(0.24-0.65) PLT - 197(150-450) EOS - 0.23 (0.02-0.6) MPV - 11.6(8-15) BAS - 0.02 (0.01-0.15) PDW - 15.5 (9-17) -P-LCR 37.3(13-43) VSH 10 (1-13) GLICEMIE 75.3(70-105) SIDEREMIA 38(50-170) TGO 21 (0-37) TGP 20 0.---41) Ma ingrijoreaza monocitele, mai ales val procentuala si neutrofilele scazute. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mentionez ca sunt femeie si am 30 de ani. Multumesc [continuare]

Interpretare analiza

Categoria: Comunitate

Raspunsurile rezultate la laborator la hematologie care ma ingrijoreaza sunt: EOS#=O,43 neu%=13,6 LYM%=77,3 PLT=403. Clinic se remarca cranio-tabes si paloare cutaneo-mucoasa.Multumesc [continuare]

Carcinom ductal invaziv

Categoria: Comunitate

Sunt diagnosticata cu neoplasm mamar stang, examenul histopatologic evidentiaza carcinom ductal invaziv tip NOS ER+, PR+, HER2 neu-NEGATIV, STADIUL pT1bNxMx. Am urmat 4 cure de chimioterapie. Am fost operata acum, totalizare mastectomie evidar limfoganglionara axilara stanga. Investigatiile de laborator efectuate evidentiaza: L=3790, Hb =11, 6, GR =3650.000, in rest fara alte modificari patologice. BULETIN HISTOPATOLOGIC: Diagnostic histopatologic - Carcinom ductal invaziv ypT 1a No-Gx receptor estrogen 90%(5) scor intensitate 3 RECEPTOR PROGESTERON 90%(5) scor intensitate 3 HER 2 - neu: 2+ Ki67: [continuare]

Leucocite / eozinofile

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am 19 ani, mi-am facut analize si n-am avut de lucru sa intru pe site-ul centrului medical si sa ma uit, insa am vazut ceva care mi-a taiat respiratia. neu - neutrofile 44.60 % 50.00 - 80.00 EOS - Eozinofile 8.60 % 0.00 - 5.00 Glicemie* Met. HK (ser, DxC 800) 78.00 mg/dl 79.00 - 115.00 Met. chemiluminescenta (ser, Immulite 2000) 843.00 Iu/mL Restul sunt in valori bune. Este cumva vorba de leucemie? [continuare]

Oare o sa-mi raspunda cineva?

Categoria: Comunitate

Buna ziua,sunt o persoana disperata.De multi ani merg la diferiti medici, fac tratamente, insa starea mea de sanatate este crunta.In 20 dec 2012 am facu analize pt ca nu ma simteam bine,Eram mereu obosita, moale, fara putere, ametita.Rezultatul analizelor sunt;sideremie-42,7;calciu seric total-8,9;glicemie-105;GO-27;TGP-18;bilirubina directa-0,28;bilirubina totala-0,49;calciu ionoc seric-3-67;proteine totale serice-8,35;leucocite-2,9;hematii-4,75;hemoglobina-8,55;hematrocrit--20,6,;trombocite-342,0;PCT-0,336;MCV-62;MCH-18;MCHC-28,9;RDW-16,7;MPV-9,8;PDW-0;%LYM-37,3;%MON-12,5;%EOS-2,4;%BAS-0,6;#LYM-1,1;#MON-0,37;#neu-1,39;#EOS-0,07;#BAS-0,02;FERITINA-- Electrochemiluminiscenta - 2 ng!ml. De 2 saA?tamani ma simt ffffff obosita,fara vlaga, ma doare capul mereu, nu ma odihnesc bine.Acum o saptaman noaptea m-am trezit pt, ca ma durea capul ffff tare, am vrut sa ma ridic, insa simteam ca se invarte camera ffff tare cu mine,si aveam si stari de grata.Dar mi-a fost jena sa spun cuiva.Am crezut ca am luat-o razna.Durerea de cap a... [continuare]

Rog raspuns

Categoria: Comunitate

buna seara,mama mea in varsta de 49 ani si-a facut analize si are urmatoarele valori:WBC-13,43 PDW-18,25 LYM%-9,30 neu%-82,40 EOS%-0,60 BAS%-0,20 MON-1,01 neu-11,06 LIC-0,22 GLICEMIE-192,53 LDL COLESTEROL-113,19 TRIGLICERIDE SERICE-59,10 GAMA GT*-196,9 VA ROG SA-MI SPUNETI CE INSEAMNA TOATE VALORILE ASTEA SI DACA MAMA MEA ARE DIABET SI E NEVOITA SA FACA INSULINA?VA ROG SA-MI RASPUNDETI,VA MULTUMESC. [continuare]

Buna

Categoria: Comunitate

cine ma ajuta sami citeasca analizele la sange ... AH001 Hemoleucograma completa* (R3,L2,M1,A1) WBC (Numar leucocite) 7.29 4.40 - 11.00 *1000/uL neu% (neutrofile procentual) 60.80 50.00 - 75.00 % LYM% (Limfocite procentual) 28.90 20.00 - 45.00 % MONO% (Monocite procentual) 8.04 2.00 - 10.00 % EOS% (Eozinofile procentual) 1.34 00.00 - 6.00 % BAS% (Bazofile procentual) 0.871 00.00 - 2.00 % neu# (Numar neutrofile) 4.44 2.00 - 8.00 *1000/uL LYM# (Numar limfocite) 2.11 1.50 - 4.50 *1000/uL MONO# (Numar monocite) 0.586 0.20 - 1.00 *1000/uL EOS# (Numar eozinofile) 0.098 00.00 - 0.70 *1000/uL BAS# (Numar bazofile) 0.064 00.00 - 0.20 *1000/uL RBC (Numar hematii) 4.75 4.50 - 5.60 *10^6/uL HGB (Hemoglobina) 12.90 12.30 - 17.70 g/dL HCT (Hematocrit) 39.60 37.00 - 52.00 % MCV (Volum mediu al hematiei) 83.40 80.00 - 100.00 fL MCH (Hemoglobina... [continuare]

Eritem nodos

Categoria: Comunitate

IN MARTIE FETITA MEA AFOST DIACNOSTICATA CU ERITEM NODOS, STREPTOCOC BETA HEMOLITIC. I S-A ADMINISTRAT PENICILINA SI HIDROCORTIZIN INTRAVENOS 10 ZILE APOI S-A FACUT O SCHEMA PT. MOLDAMIN ,LA TERMINAREA CUREI DE MOLDAMIN S-AU REPETAT ANALIZELE(aslo -negativ,examen complet de urina(sumar +sediment)(observatii:albumina-urme fine,prezent urat de sodiu, proteine:prezent,pH6, densitate:1020,sediment:epitelii:rare, sediment : leucocite:relativ frecvente); Fibrinogen:230 mg/dl; Hemoleucograma completa(WBC:7.44 ;neu1.85, LYM 4.77, MONO0.580, EOS0.153, BASOO.O88, RBC 5.02, HGB 13.4 ,HCT 40.6 ,MCV 80.9 ,MCH 26.7 ,MCHC 33.1 ,RDW 17.5 ,PLT 295 ,MPV 6.33 ,PCT0.187 , PDW 15.9 ,neu 24.9 , LYM 64.1 (MI S-A SPUS CA SUNT CAM MARI ), MONO 7.79, EOS 2.05, BASO 1.18 , PROTEINA C REACTIVA -NEGATIV , UREE SERICA 33 mg/dl , VSH 2 mm /ora .Coprocultura E. Coli enteroinvaziv(precizez ca apoi am tratat-o pt. E coli. EX.CARDIOLOGIC:AV 98/min.Zgomote cardiace ritmice Suflu sistolic ap 1/2 in spt 2-3 i.c stg.... [continuare]

Va rog sa ma ajutati in interpretarea rezultatului pentru analize de sange.

Categoria: Comunitate

Au iesit cateva valori in afara intervalului de referinta: Largime distributie eritrocitara (RDW): 9.97 % 11.6-14.5 neutrofile % (neu %) 47.10 interval de ref. 50.0-80.0 Limfocite atipice % (ATY%) 2.31 interval de ref. 0.0 -2.0 + La calciu seric total 8.44 mg/dl 8.6 - 10.3 [continuare]

Cancerul de san

Categoria: Comunitate

Hristos a inviat! am si eu o intrebare: bunica mea a ost operata acum 2 luni de cancer de san drept si as vrea sa stiu ce vrea sa zica cu " carcinom mucinos de glanda mamara subtip luminal A , her 2 neu negativ " tin sa precizez ca nimeni nu ne.a spus inca de ce natura este malign sau benign insa pe fisa de externare scrie ca o presupunere ca este de tip malign primar. am nevoie de niste lamuriri va rog !! sunt eficiente asa numitele terapii (chimioterapie si radioterapie) si in ce constau acestea . AM NEVOIE DE AJUTOR VA ROG SA IMI RASPUNDETI CLAR !!! MULTUMESC ANTICIPAT !! [continuare]

Buletin de analize medicale

Categoria: Comunitate

buna ziua asa vrea sa stiu parerile dumnevoastra pentru urmatoarelee analize la "HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA" SI MIA REZULTAT wbc,2,79 rbc 3,69 hgb 10,67 hct 32,35 mcv 87,58 rdw 20,32 pct 0,170 neu 42,90 neu 1,20 ......as vrea sa stiu ce rezulta toate acestea astept raspunsul dumneavoastra [continuare]

Biopsia sanului

Categoria: Articole

Generalitati Biopsia de san consta in prelevarea de tesut din glanda mamara care apoi va fi analizat la microscop pentru a verifica daca este vorba de un cancer la san. O biopsie de san este indicata in momentul cand, la mamografie sau la ecografie, a fost descoperita o tumora sau cand la examenul clinic este descoperit un nodul mamar. Exista multiple cai prin care se poate face o biopsie de san. O portiune de tesut este analizata la microscop pentru a vedea daca se descopera celule canceroase: -aspiratie pe ac fin: metoda consta in inteparea cu un ac mic a pielii pana la nivelul tumorii si recoltarea tesutului ce se va analiza la microscop. Aspiratia poate fi necesara pentru a vedea daca este vorba de o formatiune solida sau una lichida (un chist). Daca este vorba de un chist acesta va disparea dupa ce lichidul a fost extras. Daca nu este lichid, un alt tip de biopsie este necesara -biopsie prin punctie; utilizeaza un ac special-trocar. Acul strapunge pielea si ajunge la... [continuare]

Cancerul mamar

Categoria: Articole

Generalitati Cancerul mamar este o afectiune in care celulele care alcatuiesc sanii incep sa creasca anormal intr-o maniera necontrolata. Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei, desi cancerul pulmonar ramane cauza principala de deces atat la femei cat si la barbati. Aproximativ 1% din toate cazurile de cancer mamar apare la barbati adulti. Cauze Cauza exacta a cancerului mamar este necunoscuta. Hormonii feminini si varsta inaintata joaca un rol in determinarea cancerului mamar. Cancerul mamar este o boala frecventa la femeile in varsta de peste 50 de ani. Riscul de cancer mamar la femeile intre 30 si 40 de ani este de aproximativ 1 la 250 de femei, in timp ce pentru femeile intre 40 si 50 de ani este de 1 la 70. Simptome Cancerul mamar in stadiu incipient este adesea depistat printr-o mamografie, inainte de a fi aparut orice fel de simptome. Cel mai frecvent simptom este nodulul mamar nedureros. Cu toate acestea, nodulii mamari din cancerul mamar pot fi,... [continuare]

Interpretare analize

Categoria: Comunitate

buna dimineata.mama mea a afcut un set de analize si sunt f mari unele dintre ele.as vrea sa imi spuneti daca ati mai intalnit si ce ati facut?noi am fost la control pentru ceva si de fapt i-a gasit altceva la analize.deci analizele anormale sunt urmatoarele. RBC 4.71 THR(TROMBOCITE) 717 PCT(PLACHRTOCRIT) 0.531 LYM 1.40 LYM % 17.0 MAMA MEA ARE 58 ANI, ARE DIABET DE GRADUL 2, SI IA SIOFOR noi ner dusesem de fapt la medic pt o problema la sani, am si la analize i-au iesit acestea.astept un raspuns.multumesc frumos. [continuare]

Dementa?

Categoria: Comunitate

Buna ziua.As dori va rog un sfat ila urmatoarea problema ce are legatura cu bunica mea.Are 81de ani si de vreo 3-4 ani daca umbla cu un lucru uita unde il pune.Daca este vorba de o cheie o ascunde si uita de ea.Astazi mi-a luat cheia de la motoreta.Am cautat toata casa.Nimic.Uneori e si enervant ca daca o intreb nu isi asuma nicio vina.De aproape un an are vedenii,de exemplu,s-a uitat intro zi pe fereastra si a zis ca un barbat si-a legat sotia de un pom si a omorat-o..etc.Am incercat sa ii explic ca nu e nimeni acolo insa fara rezultat.Cand sta pe scaun sau in sezut isi misca corpu stanga dreapta. [continuare]

Valori analize infectie urinara

Categoria: Comunitate

Care au foste rezultatele analizelor la urina pentru copii dv diagnosticati cu infectie urinara? De exemplu fetita mea a facut 4 episoade de infectie cu urmatoarele rezultate la analize: Sumar de urina Valori normale cu exceptia : Leucocite 25 Sediment urinar Rare Leucocite, frecventa flora bacteriana Urocultura peste 100000 ufc ECOLI As vrea sa stiu daca la voi au aparut in sumarul de urina si nitriti,proteine sau leucocite cu valori mai mari de 25 ( cat avem noi). La urocultuta au aparut vreodata mai mult de un singur tip de germen? [continuare]

Cosuri in zona pubiana

Categoria: Comunitate

Buna ziua, De aproximativ 3 saptamani am observat aparitia unor cosuri (sau a unui fel de cosuri) in zona pubiana. Initial au fost cateva (2-3) iar cand am avut impresia ca se retrag au aparut ceva mai multe - ce e drept dupa indepartarea periodica a parului pubian cu lama de ras.Pentru a avea o imagine mai clara asupra situatiei, am atasat o poza. Ca idee, aceste cosuri nu dor (asa cum am inteles ca se intampla in cazul herpesului simplex) ,nu provoaca mancarimi.Cele mai inflamate au fost taiate accidental cu lama ele nefiind purulente. Formez un cuplu stabil (fara evenimente de acest gen in istoric) ,putem exclude din start ipoteza preluarii problemei dintr-un alt contact sexual. In principiu as dori parerea unui medic specialist si eventual o recomandare pana la de acum celebra "va astept la cabinet" :) Un an mai bun ! multumesc [continuare]

Celulele stem si cancerul

Categoria: Diverse

Celulele stem pot constitui piatra de temelie a unei noi cercetari care va explica de ce atat de multe conduite terapeutice actuale ale cancerului dau gres. Se pare ca majoritatea conduitelor terapeutice curente ale cancerului cat si cele in curs de dezvoltare au ca scop eradicarea celulelor cancerigene, modificate. O serie de cercetari si studii recente sustin ca solutia fundamentala a terapiei cancerului o reprezinta utilizarea celulelor stem si ca terapiile trebuie orientate in acesta directie, cat si in directia identificarii si eliminarii celulelor stem modificate canceros. Se pare ca celulele stem izolate in caz de leucemie, cancer de colon sau de san, stau la baza rezolvarii multor tumori. [continuare]

Pagina 1 din 1 (27 rezultate)
  • « Pagina precedenta
  • Pagina urmatoare »