medsana

Medsana

Categoria: Comunitate

Stie cineva sa-mi spuna si mie daca exista in Pitesti vreo clinica medsana? [continuare]

In luna martie, centrul medical medsana iti ofera un pachet special de servicii - medsana ladycare

Categoria: Diverse

Pentru ca Martie este Luna Femeii, si medsana este alaturi de tine in aceasta luna speciala si ti-a pregatit “medsana LadyCare”, un pachet de servicii medicale cu 40% reducere fata de tarifele obisnuite. [continuare]

Medsana

Categoria: Clinici/Firme medicale

medsana este filiala locala a Athens Medical Center si Asklepios Cliniken, grup cu o experienta de peste 25 de ani in servicii medicale private si care detine in prezent un lant de clinici specializate si spitale in Europa si SUA. In 1996, compania a deschis Centrul Medical medsana Cotroceni , prima clinica privata din Romania cu laborator de analize propriu, acreditat ISO. Adaptand expertiza Athens Medical Center la realitatea romaneasca, medsana a fost si primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de abonament de sanatate dedicat companiilor. Centrul Medical medsana a inregistrat o dezvoltare rapida, acoperind inca de la infiintare o gama larga de arii terapeutice si reunind o echipa medicala de renume. Ca urmare a solicitarilor in continua crestere, compania a continuat extinderea, inaugurand in 2005 cea de-a doua clinica din Bucuresti, medsana Primaverii. La 3 ani distanta, compania deschide primul centru medical din provincie, medsana Ploiesti, care... [continuare]

Centrul medical medsan

Categoria: Clinici/Firme medicale

Centrul medical Medsan a fost infiintat in anul 2004 si si-a propus castigarea unei cote relevante din piata serviciilor de medicina muncii de la nivel local si regional. Acest obiectiv a fost realizat prin castigarea unui important segment pe piata reprezentat de firme din diverse domenii ajungand in 2010 la peste 200 de contracte. De-a lungul celor 6 ani am reusit sa creem o echipa sudata, multidisciplinara, reprezentata de profesionisti care impartasesc aceleasi valori: centrarea pe client, transparenta actului medical, identificarea si adresarea nevoilor clientului, perfectionarea continua si dezvoltarea in sensul transformarii intr-un centru medical cu o reputatie serioasa pe piata serviciilor medicale din regiune. Inca de la infiintare centrul medical Medsan a initiat si implementat diferite proiecte in domeniul informarii, educarii si comunicarii medicale. Strategia de dezvoltare a centrului vizeaza oferirea de servicii integrate pe piata serviciilor de medicina muncii,... [continuare]

Pot ramane insarcinata?

Categoria: Comunitate

buna!de 5 ani incerc sa raman insarcinata si nu reusesc...am facut tot felul de analize ...la medsana la Sanador ...toate bune si ale mele si ale sotolui...dupa ce a facut o operatie de varicocel la Centrul Medical Unirea ...i-au iesit bine analizele la spermograma ...iar eu dupa ce am facut analiza la trompe mi sa spue ca sunt cam subtiri dar nu sunt infundate am facut 4 luni tratament cu moldamin si alte antibiotice si...nici un rezultat...nu mai stiu unde sa merg toti medicii care m-au vazut au zis ca am analize bune dar eu nu reuses sa raman insarcinata .Stie cineva ce mai pot face?La ce medic sa mai merg? [continuare]

Intinde o mana de ajutor si daruieste viata. doneaza sange!

Categoria: Diverse

Centrul Medical medsana si Asociatia BGS pentru Situatii de Dezastre si Calamitati va invita sambata, 10 decembrie, in intervalul orar 7-14 in incinta Spitalului CF2 Bucuresti (Bd. Marasti nr. 63, sector 1) sa va alaturati celor care intind o mana de ajutor, doneaza sange si daruiesc viata. Aceasta actiune face parte din Campania nationala de Donare de sange "Intinde o mana de ajutor". [continuare]

Centrul medical helios medica

Categoria: Clinici/Firme medicale

Clinica noastra acopera o gama larga de servicii medicale si chirurgicale, destinate populatiei din zona de sud a tarii. Am dobandit o experienta deosebita in urmatoarele domenii de interes medical: servicii medicale de ambulatoriu, servicii medicale de urgenta la domiciliu, consultanta in medicina muncii pentru cabinetele medicale din cadrul companiilor comerciale, conform legislatiei in vigoare, laborator clinic de analize medicale, medicina de familie, servicii de imagistica HELIOS MEDICA este membru fondator al primei retele medicale nationale private , MEDNET , care include numeroase clinici private de pe intreg teritoriul tarii. Reteaua ofera o structura medicala apta sa acorde ajutor medical competent oricar persoane romane sau straine care se afla intr-o situatie medicala critica in oricare din regiunile Romaniei, prin rezolvarea problemei medicale la nivel local si prin transportarea persoanei in conditii de siguranta catre cea mai apropiata unitate medicala... [continuare]

Centru medical helios medica

Categoria: Clinici/Firme medicale

Clinica noastra acopera o gama larga de servicii medicale si chirurgicale, destinate populatiei din zona de sud a tarii. Am dobandit o experienta deosebita in urmatoarele domenii de interes medical: servicii medicale de ambulatoriu, servicii medicale de urgenta la domiciliu, consultanta in medicina muncii pentru cabinetele medicale din cadrul companiilor comerciale, conform legislatiei in vigoare, laborator clinic de analize medicale, medicina de famili servicii de imagistica S.C.M. HELIOS MEDICA este membru fondator al primei retele medicale nationale private , MEDNET , care include numeroase clinici private de pe intreg teritoriul tarii. Reteaua ofera o structura medicala apta sa acorde ajutor medical competent oricar persoane romane sau straine care se afla intr-o situatie medicala critica in oricare din regiunile Romaniei, prin rezolvarea problemei medicale la nivel local si prin transportarea persoanei in conditii de siguranta catre... [continuare]

Policlinica sanostar sibiu

Categoria: Clinici/Firme medicale

"Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea"- Hipocrate ANALIZE DE LABORATOR OBSTETRICA GINECOLOGIE ENDOCRINOLOGIE MEDICINA MUNCII MEDICINA INTERNA PEDIATRIE ECOGRAFII CURSURI PUERICULTURA SI LAMAZE SIBIU OBSTETRICA-GINECOLOGIE Consultatie ginecologie+ ecografie................................120 RON Test Babeş-Papanicolau …………………........................45 RON Secreţie vaginală+cultura col+ antibiograma…........……75 RON Monitorizare ovulaţie(3 ecografii)………………..............170 RON Consultatie+ Ecografie 4D …………………....................180 RON Consultatie+ ecografie sarcina incipienta 1- 12 sapt.......110 RON Consultatie+ ecografie sarcina dupa 12 sapt ......................140 RON Montare sterilet ……………………………………..................150 RON Extractie sterilet.......................................................................50 ROn Depistare... [continuare]

Alunite:)

Categoria: Comunitate

Sal....As vrea si eu sa-mi scot doua alunite...de pe fata....sunt mici,vreau sa le scot din motiv estetic.As dori sa-mi recomandati la ce clinica sa ma duc pt.a le scoate.Pana in prezent am fost la control cu alunitele numai la Clinica medsana.Si care este pretul scoaterii unei alunite :)?Multumesc Anticipat [continuare]

Pata pe uter

Categoria: Comunitate

la o ecografie intravaginala ,mi-sa spus de catre medicul ginecolog ca am un chist de 2,5cm pe ovarul stang,pe uter in zona in care se formeaza sarcina s-a vazut o pata care mi-a interpretato ca fiind sarcina ,i-am spus ca am facut un test barza care a iesit negativ,atunci m-ia spus sa repet testul peste10 zile,daca este tot negativ sa incep tratamentul dat respecti duphaston 1pe zi timp de 10 zile a 16 zii dupa menstruatie,vitamina a,polygynax,acest tratament trebuie s-al fac trei luni,dupa care trebuie sa merg la dansul sa facem o biopsie din zona respectiva,acum 8 ani am fost diagnosticata sii tratata de displazie exocervicala,dupa analize,biopsii,teste pap(rezultat clasa 2)Colposcopii mi s-a facut electrocauterizare sii totul a fost ok(toate acestea la medsana la Dl.doctor Parvu Ioan de care am fost foarte multumita)se poate ca acea pata care se vede la ecograf sa fie o cicatrice ramasa in urma cauterizarii daca nu ce poate fii, [continuare]

Uter

Categoria: Comunitate

la o ecografie intravaginala ,mi-sa spus de catre medicul ginecolog ca am un chist de 2,5cm pe ovarul stang,pe uter in zona in care se formeaza sarcina s-a vazut o pata care mi-a interpretato ca fiind sarcina ,i-am spus ca am facut un test barza care a iesit negativ,atunci m-ia spus sa repet testul peste10 zile,daca este tot negativ sa incep tratamentul dat respecti duphaston 1pe zi timp de 10 zile a 16 zii dupa menstruatie,vitamina a,polygynax,acest tratament trebuie s-al fac trei luni,dupa care trebuie sa merg la dansul sa facem o biopsie din zona respectiva,acum 8 ani am fost diagnosticata sii tratata de displazie exocervicala,dupa analize,biopsii,teste pap(rezultat clasa 2)Colposcopii mi s-a facut electrocauterizare sii totul a fost ok(toate acestea la medsana la Dl.doctor Parvu Ioan de care am fost foarte multumita)se poate ca acea pata care se vede la ecograf sa fie o cicatrice ramasa in urma cauterizarii daca nu ce poate fii [continuare]

Cui trebuie sa ma adresez?

Categoria: Comunitate

sotul meu a efectuat o spermograma cu urmatoarele rezultate.mentionez ca incercam de mult timp sa avem un copil si nu reusim.care sunt pasii urmatori pe care trebuie sa ii urmam? [continuare]

Ajutati-ma va rog,am rezultatul de la analize si rog un doctor sa imi spuna si mie despre ce e vorba?

Categoria: Comunitate

v-am mai spus am 19 ani si nu mi-a venit ciclu de 4 ani si ceva si nici nu m-am dezvoltata dar am sa va scriu tot ceea ce cuprinde rezultatul de la analize hormonale poate asa ma ajutati si imi puteti da niste medicamente pentru asa ceva.Am sa incep cu :estradiol femei:faza foliculara :112; ovulatie:36-251; faza luteala:31-136,menopauza fara substitutie hormonala:45,menopauza cu substitutie hormonala:25-406,administrare e contraceptiv oral ;fsh hormon de stimularefolicular: femei:f.foliculara:3.5-9.2;ovulatie:4.7-25.9;; lh-hormon luteinizat:femei:-faza foliculara:1.9-9.2;faza ovulatorie:6.1-49.1;faza luteala:1.3-10.8;menopauza fara terapie hormonala:15.4-53.3;menopauza cu terapie hormonala:0.7-52.7 ;; Prolactina:femei:premenopauza:2.1-47.6ng/ml;postmenopauza:0.0-41.4 ng/ml;;;Testosteron:femei:0.05-0.81;;;;FSH-hormon de stimulare foliculara:147.60 /mlU/ml;;;;LH-hormon luteinizat:43.40 f foliculara:1.9-9.2/mlU/ml;; cam atat scrie pe buletinul meu de analize,va rog din suflet sa imi raspunda un... [continuare]

Determinarea cariotipului

Categoria: Comunitate

buna ziua, am nascut un un baietel in luna iunie,si din maternitate mi s-a spus ca are trisomia 21,si mi s-a recomandat efectuarea cariotipului.Nu stiu unde se pot efectua aceste analize.Ma puteti ajuta cu o lista de centre din toata tara(eu , sunt din Galati) pt efectuarea acestei analize.Sunt disperata sa aflu mai repede rezultatul.Multumesc Frumos! [continuare]

Pregatirea copiilor pentru examenele medicale

Categoria: Comunitate

Buna seara, Am 58 de ani si de curand am auzit de examenul antigen prostatic. Va rog sa-mi spuneti in ce loc (adresa, telefon) din Bucuresti as putea sa fac acest examen. Cu stima, [continuare]

Hpv

Categoria: Comunitate

In urma unui test Papanicolau prietenei mele nu ia iesit nimic ca ar avea HPV in analizele ei scriind (CELULE EPITELIALE FRGVENTE , POLIMORFONUCLEARE RARE,FLORA MICROBIANA ABUNDENTA,FROTIU CLASA 1 PAP) in schimb cand a vazuto doctorul ia dat tratament cu condyline pentru ca in zona genitala si anala are foarte multi negi genitali. Este acesta un simtom de HPV? Ce test trebuie sa faca ca sa vada daca are HPV si ce tulpina? Analizele de la Papanicolau sunt bune? Va multumesc pentru raspuns [continuare]

Inseminarea artificiala intratubara (iti)

Categoria: Comunitate

doresc s?? m?? informez despre inseminare artificial?? poate a f??cut cineva si m?? ???ndrum?? si pe mine la un doctor bun v?? multumesc [continuare]

Help....

Categoria: Comunitate

buna fetelor de 4 luni ma chinui sa raman insarcinata am un ciclu regulat de 30 de zile in fiecare luna pe 20 imi vine nu mai stiu ce sa fac ca sa raman si eu aveti vreun sfat am si uterul retrovers dar nu este o problema am mai ramas si anul trecut si a trebuit sa fac un avort pe motive de sanatatea avortul l-am facut pe 12 august 2009 am luat marvelon pana in luna decembrie cand m-am decis sa fac si eu un bebe au trecut 4 luni si nimic de cand tot incerc..,.va rog din suflet raspundeti-mi. [continuare]

Febra fara raspuns

Categoria: Comunitate

BUNA-ZIUA DE DOUA ZILE COPILUL MEU ARE TEMPERATURA II CRESTE II SCADE SI TOT ASA IAM ADMINISTRAT NUROFEN SI NOVOCALMIN .IERI SI AZI A VARSAT .MENTIONEZ CA NU ESTE RACITA. CARE AR PUTEA FI PROBLEMA.MULTUMESC ASTEPT RASPUNS URGENT. [continuare]

Ganglioni inghinali-adenopatie inghinala stanga

Categoria: Comunitate

Buna ziua. Am si eu o intrebare - de 2 luni mi-a iesit un ganglion inghinal, si am fost la ginecologie unde mi-a dat antibiotic dar nu a trecut; la chirurgie alt antibiotic-nu a trecut; din nou la ginecologie am facut test papanicolau si secretie - nu am inca rezultatul; la ginecologie mi s-a recomandat SEROLOGIE CITOMEGALOVIRUS; MYCOPLASMA-UREAPLASMA; CHLAMYDIA-la secretie. Acestea costa foarte mult (500 ron) si as dori sa stiu cat de reprezentative sunt pentru ce am eu? A mai avut cineva ceva asemanator (ganglion). Ar putea arata analizele ceva concludent ptr gaglionul meu? Va multumesc. Mirela [continuare]

Durere san

Categoria: Comunitate

Am o durere la sanul drept de cateva zile. simt durere doar dak palpez si parca simt o sfera inauntru. am mai simtit o durere acum aprox un am dar mi a trecut inainte sa ajung la medic . Acum revine. Nu vreau sa ma sperii dar vreau sa evaluez corect gravitatea situatiei . multumesc anticipat [continuare]

I-mi poate spune cineva ,despre un medic sau o adresa?

Categoria: Comunitate

Buna ziua ,desi sunt de profesie asistent medical ,i-mi doresc foarte mult sa am un copil ,sunt casatorita de 8 ani,sunt fericita alturi de sotul meu ,insa Dumnezeu nu ne da norocul de a avea copii ,nu am luat nici-odata contraceptive sau alte minuni ,insa cind eram foarte tinara la 23 de ani am facut un avort ,am regretat foarte mult atunci; insa acum trag consecintele .AS DORI DACA STITI VREUN MEDIC GINECOLOG CARE FACE MINUNI ,PUNETI-MA IN TEMA SI PE MINE ,SAU UN MEDICAMENT MIRACULOS...AM INCERCAT DIVERSE MEDICAMENTE .......SI DEGEABA VA MULTUMESC [continuare]

Scurgeri intre menstruatii

Categoria: Comunitate

Buna ziua , Am 22 de ani si ma ingrijoreaza o problema care ma tine de la inceputul lui octombrie. - Ciclul la inceputul lunii oct. (1 sapt) - dupa 7 zile mi-au aparut scrugeri maronii (timp de 1 sapt) - apoi2 sapt pauza , - Ciclu la inceputul lui nov (5 zile) , - pauza 2 zile si de aici au inceput scurgeri maronii din nou pe chilot si pareau ca seamana cu scurgerile dinainte menstruatiei plus ca aveam si simptome premenstruale( durere sani , burta ) dupa care aparea acea secretie dar ciclul nu-mi venea iar intre acele scurgerile maronii s-a facut o pauza doar de 2 zile dupa care au inceput din nou . Partener am avut , nu stiu daca a mai facut si cu altcineva dar mi-e frica sa nu fie si aceasta posibilitate la mijloc de aceea nu o exclud , sa nu fi luat ceva de la respectiva si sa-mi fi transmis mie . In decembrie am avut 2 cicluri cu pauza intre ele de doar 4 zile . Cat despre tratamente mi-a recomandat tarosin(5 zile), rigevidon(3 blistere) si CaMgZn (10... [continuare]

Ovare polichiste

Categoria: Comunitate

mia recomandat cineva sa fac analize la tsh fsh estradiol progesteron testosteron cortizol proloctina lh sunt bune si unde sa le fac? [continuare]

Ginecolog

Categoria: Comunitate

Spuneti-mi va rog daca stiti un medic ginecolog bun in Bucuresti.Va multumesc. [continuare]

8 din 10 romani sufera de intoleranta alimentara

Categoria: Diverse

York Test implineste un an pe piata locala, un an in care a reusit sa isi atinga obiectivele. York Test a fost adus in Romania de compania Gaya Health Services si este un test britanic de ultima generatie care identifica intoleranta alimentara la 113 alimente. [continuare]

8 din 10 romani sufera de intoleranta alimentara

Categoria: Diverse

York Test implineste un an pe piata locala, un an in care a reusit sa isi atinga obiectivele. York Test a fost adus in Romania de compania Gaya Health Services si este un test britanic de ultima generatie care identifica intoleranta alimentara la 113 alimente. [continuare]

Campania becel 'ai grija de inima ta si a celor dragi!' verifica-ti colesterolul!

Categoria: Diverse

Margarina de noua generatie Becel desfasoara in luna septembrie, campania "Ai grija de inima ta! Iar daca tu esti bine, ai grija de inimile celor dragi!". Scopul campaniei este constientizarea pericolului pe care il reprezinta colesterolul marit pentru sanantatea inimii. [continuare]

Dezvoltarea infrastructurii private de sanatate

Categoria: Diverse

Echipa Finmedia a organizat marti, 28 aprilie 2009, prima editie a galei „Dezvoltarea Infrastructurii Private de Sanatate”, la Hotelul Crowne Plaza, Bucuresti. In cadrul evenimentului au avut loc trei sesiuni de discutie, precedate de o gala de premiere a celor mai performante centre medicale din Romania. [continuare]

Pagina 1 din 3 (61 rezultate)