analiza tgo hemoroizi la copil

Analize,ce sa fac?

Categoria: Comunitate

hepatita b. analize : tgo=32, tgp= 68, alb=48.24%, electroforeza: alfa1=5.12%, alfa2=15,44%, beta=9.62%, gama=21.58%. Pana acum a folosit esentiale si spirulina. Acum a intrerupt aceste medicamente si a inceput cu BIO BRAN 1000. ESTE BINE? Este vorba de un baiat de 23 ani care i-a fost descoperita boala la o donatie pt.un bolnav. Va rog sa ne ajutati cu un raspuns [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

cum au iesit analizele tgo 53 si tgp 97 multumesc frumos [continuare]

E encesar tratament cu interferon la aceste analize?

Categoria: Comunitate

Buna seara, Dupa o serie de analize, F, 26 ani, am urmatoarele rezultate pe care as dori un medic al forumului sa mi le interpreteze si sa imi spuna opinia dumnealui: 1. Prima serie de analize TGO=42.9, interval de referinta 0-37, TGP=42.9 interval de referinta 0-40. 2. Apoi urmatoarele rezultate: - buletin ecografic =normal - anti hcv=0,14 interval de referinta 10, POZ - antigen hbs cantitativ =17323.39 POZ - anticorpi totali anti hepatita delta=NEG - viremia= 98114 copii ADN HVB, limita de detectie 116 copii ADN HVB - ac. anti hbc IgM=1 interval de referinta [continuare]

Tgo si tgpin continua crestere.

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Sotul meu in virsata de 38 ani in urma unor analize efectuate in 24 ian 2012 a descoperit urmatoarele valori ale transnaminazelor TGO 41, TGP 8 (valori care s-au mentinut constante pina acum datorita steatozei hepatice de care sufera). In luna martie ca urmare a unei pneumonii a urmat tratament injectabil cu fortum -10 zile, luind in acelasi timp si protectoare pentru ficat, liv52. La 10 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotice valorile transnaminazelor au crescut simtitor(TGO 80, TGP 121) Dupa doua saptamini in care a luat zilnic silimarina (silimarina de 1000mg-2 pe zi) a repetat analizele:TGO 81.8 si TGP 169.2 acestea fiind in crestere. Electroforeza proteinelor serice se prezinta asfel:albumina 54.18, alfa-1-globuline 4.93, alfa-2-globuline 12.28, beta-globuline 14.13, gamma-globuline 14.47, proteine totale 7.09 , Raport A/G 1.18 Bilirubina totala 1.08, fosfataza alcalina 239.4, gama GT 24.9, , proteine totale serice 7.09, , ASLO [continuare]

Glicemie copil 1.4ani

Categoria: Comunitate

Buna ziua, La analizele de sange , ale copilului de 1,4 ani a reiesit glicemia 95 (val.referinta 50-80mg/dl). Precizez ca inainte cu 1h a consumat lapte formula. Val. aceasta mare se poate datora consumului de lapte? Ce tratament tb urmat avand in vedere ca in familie sunt cazuri de diabet I si II? Multumesc [continuare]

Hepatita

Categoria: Comunitate

buna ziua .partenerul meu si-a refacut de curand urmatoarele analize: TGO (AST) U/L 5 - 48 19.58 TGP (ALT) U/l 5 - 41 33.15 Ag HBe Negativ ( 0.156 ) Anti-Hbe Pozitiv ( 0.828 ) Anti HDV Negativ ( 0.21 ) viremia mi-a iesit de UI/mL 24249.00 ag HBS pozitiv Vreau sa stiu cat de grava e boala . Vrem un copil si vrem sa stim care sunt riscurile de transmitere a bolii. multumim [continuare]

Toti membrii familiei pot fi infectati cu heliobacter pilory

Categoria: Comunitate

Am fost diagnosticata cu acesta bacterie in cadrul unor analize de rutina. Eu momentan fac tratament cu 2 antibiotice: amoxicilina si claritromycina si omez. Problema mea este daca familia mea ar putea avea bacteria si daca ar trebui sa se faca analize; sotul meu si copilul de 8 ani?? [continuare]

Suspect hepatita sau doar purtator?

Categoria: Comunitate

Buna ziua! in urma cu 2 ani dupa o donatie de sange am facut analizele iar in urma acestora mi-a iesit virusul hepatitei b pozitiv.am urmat 6 luni tratament cu sargenor foile si essentiale forte n,dupa care am repatat analizele si tot la fel mi-a iesit:ag hbs pozitiv,iat tgp 50 si tgo 48.medicul mi-a zis sa stau linistita ca sunt "purtatoare "sanatoasa.sapt trcuta mi-am facut analizele.tgo:37 iar tgp 42.ce sa fac?tin un regim dar nu f strict.iar hepatoprotectoare am luat aproape tot timpul de la depistarea hepatitei.va rog mult sa imi spuneti parerea dvs.e posibil sa fiu doar purtatoare?si ce este de facut in continuare? va multumesc! [continuare]

20 ani - adn vhb: 210 147 189 iu/ml plasma

Categoria: Comunitate

Sunt disparata!!! De 5 ore de cand citesc pe internet nu am vazut la nimeni un rezultat atat de mare la ADN VHB. In urma unei deceptii in dragoste, baiatul meu in varsta de 20 ani a slabit 12 kg. in 4 luni. I-am facut analize, TGO: 38 (max. 45) ,TGP: 59 (max. 41). Doctorul ne-a spus ca are ficatul putin marit. A urmat analiza Ag HBs care a iesit pozitiva (interval biologic de referinta/UM - negativ) iar dupa aceea viremia: 210 147 189 IU/ml plasma ( 716 601 914 copii/ml ). Pe raportul de analiza este o nota: "Limita de detectie a kitului este de 5 IU/ml plasma". Ce semnifica aceasta nota? ...De cand a aflat ca are virus hepatic B (tatal lui a murit la 39 ani de ciroza :( ) si cu problemele sentimentale aparute a devenit depresiv. Am citit ca anumite medicamente dau reactii adverse, iar el este deja f. slabit... Sunt disperata, de 5 ore plang continuu. Ma uit la rezultat si nu pot crede: 200 milioane???Va rog spuneti-mi cat de grav este si ce se poate face. [continuare]

Rinichi inconjurati de lichid ( urina)

Categoria: Comunitate

•Buna ziua. capilul meu, fetita, nascuta pe 22 sept 12 la 15.15 ora si in grteutate de 3260 prin cezariana. va scriu acest mesaj deoarece toate informatiile care le primesc de la doctori se cam bat cap in cap. in ultima sapt de sarcina, la scan, copilul a fos tindentificat ca avand lichid in jurul rinichilor, amandoi.sapt 40. de ce? ba ca e posibil sa aiba un blocaj pe canalul de evacuare e urinei din rinichi, ba ca pozitia copilului ar fi de vina. copilul a venit pe lume prin cezariana.(alta poveste cu pozitia copilului...pana la examinarea manuala intravaginala, copilul zic doctorii avea pozitia cu capul inainte, acum se pare ca a vea pozitia cu fata inainte, ceea ce a rezultat in cezariana). in primele 24 ore i s au facut analize de sanga la copil care au iesit f bune. apoi dupa 24 ore i s a luat din nou sange pt analize pt ca au rtecut 24 ore de la nastere. mai intai au spus ca rinichii sunt ok, apoi ca sunt inconjurati de urina, amandoi. scutecul se uda uneori. acum urmeaza... [continuare]

Hepatita b+d cu ciroza

Categoria: Comunitate

Buna Este vorba de mama mea care in 2004-2005 a fost diagnosticata cu virusul B. Vreau sa precizez ca in 17 09 2012 in urma analizelor TGO= 156,9 TGP =169,8 PLT=119 .tratamentul cu interferon nu ia fost accceptat din cauza ca vieremia era sub 100000(in 2009). Vreau sa mentionez ca dupa depistarea virusului nu s-a urmat un tratament cum era recomandat din cauza problemelor financiare, a mai luat essentiale forte si lagosa. Despre regimul alimentar nu tine un regim strict, are picioarele cu edeme(umflate),mai nou se plange ca nu paote dormi noaptea si are ameteli cand se ridica din pat. Recent am auzit de la cineva despre HEPAMERZ . Ce parere aveti despre HEPAMERZ? Sau ce medicament ar fi cel mai bun in situatia aceasta? Va Multumesc. [continuare]

Constipatia la copil

Categoria: Articole

Generalitati Constipatia este sindromul caracterizat de incetinirea tranzitului, scaune intarite cu eliminare dificila si incompleta. Aceasta reprezinta o problema frecvent intalnita la copii si de cele mai multe ori trecatoare fara a ingrijora parintii. Atunci cand copiii nu consuma in alimentatia lor suficiente fibre vegetale sau lichide si nu efectueaza suficienta miscare se creeaza conditiile propice de aparitie a constipatiei. De multe ori copiii refuza sa mearga la toaleta din jena de a folosi un WC public, se rusineaza in a comunica necesitatea de a merge la toaleta, nu doresc sa intrerupa jocul si intarzie astfel evacuarea materiilor fecale, ce are ca urmare resorbtia apei din scaun cu intarirea acestuia si eliminarea mai dificila ulterior. In alte situatii cauza constipatiei poate fi reprezentata de administrarea anumitor medicamente. Simptome Simptomele constipatiei includ: - lipsa tranzitului mai multe zile sau eliminarea unor scaune reduse cantitativ dar cu... [continuare]

Hemoleucograma completa

Categoria: Comunitate

Am facut analizele generale cere se dau o data pe an de la medicul de familie copilului meu (fetita de 9 ani)si azi am luat rezultatele.Ceea ce m-a surprins in mod alarmant,sunt unele valori si anume: limfocite 2.13(2.30-14.4) %limfocite 29.10(46-76) %granulocite 63,10(20-45) hematocrit 41.77(30-40) c.med.de hb.eritr. 30.70 (31-35) fibrinogen 5.40(2-4) Va rog frumos, doresc o explicatie, de ce au iesit ba marite ba scazute unele analize.Va multumesc si astept un raspuns avizat. [continuare]

Buna ziua!!

Categoria: Comunitate

COPILUL MEU IN VARSTA DE 7 ANI A FACUT CONVULSIE FARA SA AIBA TEMPERATURA . AM FACUT ANALIZELE LA SANGE SI SUNT TOATE BUNE. STIU CA TREBUIE FACUT UN EEG DAR POATE ARE CINEVA MAI MULTA EXPERIENTA SA MA AJUTE.. POATE CINEVA SA MA AJUTE? VA MULTUMESC DIN SUFLET A. ADRIANA [continuare]

Mancarime anala.

Categoria: Comunitate

Am mincarimi foarte puternice in zona anala in special noaptea.La scarpinare zona se irita foarte tare si se umezeste . Am fost la dermatolog, am facut toate analizele si totul a iesit bine. Mi s-a spus ca poate fii o iritatie dar nu trece cu nimic si mancarimea parca s-a amplificat si ma supara si ziua. Sper sa imi puteti da in sfat pentru a putea sa scap de aceasta problema foarte suparatoare. VA MULTUMESC ANTICIPAT!! [continuare]

F emotiv

Categoria: Comunitate

buna.am un baietel de 3 ani si 5 luni,si nu stiu ce sa intamplat de sa schimbat emotional.inainte se uita la desene animate ,si nu aveam probleme cu el.de vreo o luna ,doua de cand se uita la desene animate si vede ca plange vre-un personaj animat incepe sa i dea lacrimile ,si i spun de atatea ori ca nu e voie sa planga .orice vede ,din desene ,ca plange pisica ,soricelul ,orice e gata incepa sa i dea lacrimile.nui dau desene cu batai,sau alceva care nui face bine.ce sa intamplat de e asa emotiv?cred ca nici un copil nu face asa,cum face al meu.ce pot sa fac? [continuare]

Balonari, bolboroseli ale intestinului.

Categoria: Comunitate

Salutare, ma numesc gabriel si am 20de ani. Ma confrunt cu o problema foarte ..''''enervanta''''. O sa incerc sa fiu cat mai pe scurt: Acum 1 luna si ceva au inceput problemele. Balonare intestinala,diaree..eram foarte balonat si imi bolboroseau matele.nu puteam sta la facultate de ..''rusine''''. Am consultat un doctor, si mi-a scris pe o foaie colon spastic si mi-a dat niste pastile... Balonarile au disparut dupa 3 saptamani, dupa care in jur de 1 saptamana m-am simtit mai bine, dar acum au aparut altele: Am mancat supa, floricele si niste ciocolata si am baut BERE.STIU, O COMBINATIE IDIOATA. NU mai sunt balonat , dar imi bolborosesc matele in prostie, in zona coapse ca sa zic asa, nici nu stiu cum sa ma expprim.Mai exact prin zona ''''Ascending colon si Sigmoid colon. Pur si simplu bolborosesc intr-una,NU AM SCAUNE CU SANGE, DURERI, si acum nu mai am diaree. Am sa consult un doctor, sa mi fac o radiografie ceva.Cam ce as putea avea?Motive de ingrijorare? Eu de fel... [continuare]

Sindromul asperger

Categoria: Articole

Generalitati Sindromul Asperger se caracterizeaza printr-o tulburare a dezvoltarii, in care individul afectat are dificultati in intelegerea modalitatilor de interactiune sociala. Oamenii cu sindrom Asperger au unele manifestari de autism (concentrare anormala asupra propriei persoane, caracterizata prin tulburari grave de comunicare, dificultati de concentrare si interactiune sociala), in special abilitati sociale slabe si tendinta spre rutina. Totusi, spre deosebire de cei cu autism, copiii cu sindromul Asperger incep sa vorbeasca in jurul varstei de 2 ani (varsta la care se dezvolta vorbirea in mod normal). Nivelul lor de inteligenta este normal sau superior normalului. Ambele afectiuni apartin de un grup de boli numit "Tulburari Globale de Dezvoltare". Un studiu recent realizat intr-o comunitate de 76.000 de indivizi din SUA a detectat faptul ca 3 din 1000 de copii sunt afectati de sindromul Asperger. Cauze Nu se cunoaste cauza exacta a sindromului... [continuare]

Intrebare

Categoria: Comunitate

hepatita b se poate trata si daca este cronica? [continuare]

De ce nu mai i-a in greutate

Categoria: Comunitate

Fetita noastra de 1 an si 7 luni a stagnat in greutate de la 9 luni nu are pofta de mancare acum in prezent cantareste 9.500 din ce cauza nu vrea sa se alimenteze orice ii da-i refuza accepta pastele si mamaliguta cu branza,unt si ou [continuare]

Trompe total infundate

Categoria: Comunitate

BUNA.AM DESCOPIT ACUM CATEVA LUNI CA AM TROMPELE INFUNDATE IN TOTALITATE.AICI IN PORTUGALIA MEDICA M-A TRIMIS LA O CLINICA SPECIALIZATA CA SA MI LE DESFUNDE DAR CAND AM AJUNS ACOLO MI-AU SPUS CA NU ARE ROST SA IMI FACA LAPAROSCOPIA (PARCA ASA SE CHEAMA)CA NU DA REZULTAT.AS VREA SA STIU DACA AM VREO SANSA SA MI LE DESFUNDE IN TARA ?CA AS VREA SA FAC ASTA SAU ALTCEVA DACA SE POATE INAINTE DE FIV.POATE DUMNEZEU MA VA AJUTA SA RAMAN NATURAL INSARCINATA.FIV DA REZULTAT?CARE SUNT METODELE?VA MULTUMESC [continuare]

Miros neplacut

Categoria: Comunitate

Pot sa stiu si eu de ce miroase uneori fundul? Chiar dupa ce fac dus, dupa 8 sau 12 ore deja incepe. Nu e un miros asemanator ca si cel de excrement, ci mai degraba e si un fel de lichid prin jur (se vede pe hartia igienica, deoarece bineinteles ca il sterg din cand in cand), fiind ca un fel de TRANSPIRATIE si nu altceva, ma refer la baza coapselor in exteriorul corpului, chiar langa orificiul anal. Are un miros foarte diferit dar totusi foarte neplacut. Ar trebui sa imi curat intestinele cu ceva medicamente sau spalaturi? Chiar nu imi convine sa fac un dush o data sau de doua ori pe zi. Sunt barbat, sub 20 de ani. Va multumesc enorm. [continuare]

Diversificare

Categoria: Comunitate

am o fetita de doua luni si trei saptamani,cand se poate incepe diversificarea si cu ce? [continuare]

Analizele copilului

Categoria: Comunitate

Copilul meu are 5 ani si in urma analizelor au iesit mai multe valori anormale: Hematologie- RBC 4,93 MCV - 72,2, MCH-25,4, Limfocite-39,1 , Monocite-10,7 Eozinofile-9,8, RDW-SD- 34,4, Urini- Bacterii-20,5, Conductivitate- 15,9. Va rog, un raspuns din partea unui specialist, cu multumirile de rigoare si cu mentiunea ca i-a cam disparut pofta de mancare, da de dulciuri ba. Inca odata multumiri si astept raspunsul dumneavoastra. [continuare]

Analize copil 12 ani

Categoria: Comunitate

buna care sunt analizele la sange uzuale si importante pentru un copil de 12 ani.Va intreb deoarece vreau sa-i fac aceste analize fara a merge la medicul de familie deoarece doresc sa le fac intr-un centru,( gratuit,deoarece beneficiez de acest serviciu) in care am mare incredere, iar MF ma trimite sa le fac cu bani unde vrea el. de aceea v-as ruga sa-mi dati si mie o lista cu aceste analize va multumesc [continuare]

Analize copil 4 luni?

Categoria: Comunitate

buna seara. nepotelul meu de 4 luni nu se ingrasa deloc, creste doar in inaltime.mama lui este ingrijorata deoarece fratiorul lui mai mare se dezvolta foarte bine cand era de varsta celui mic.ce analize se pot face pt a se depista cauza?sa fie si din cauza ca s-a nascut la 8 luni? mentionez ca nu accepta biberonul si se hraneste doar la san.mamica lui il alapteza des insa tot degeaba. va multumesc! [continuare]

Interpretare analize la un copil de 5 luni.

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un baietel de 5 luni, cu care ne chinuim cu mancarea de la 2 saptamani. Mananca mai mult pacalit ceea ce este anormal la o varsta atat de frageda. I-am tot facut analize si in urma analizei copro a iesit "frecvente colonii de bacil Klebsiella". Timp de 4 luni ne-am chinuit cu diareea, 10-12 scaune pe zi, acum nu mai avem diaree , dar lipsa poftei de mancare persista. Am consultat numerosi medici pediatrii dar parerile au fost impartite: unii ca este vorba de flora saprofita, altii ne-au dat antibiotic si totusi problema noastra persista. La ultimile analize am facut si coprocitograma unde ne-au aparut urmatoarele: rare celule mucosale, rare filamente levuriene, abunda flora baciliara gram variabila. Va rog din suflet sa-mi spuneti despre ce este vorba. Va multumesc anticipat de raspuns! [continuare]

Hemoroizi interni la copil

Categoria: Comunitate

Intrebare pt. un medic de specialitate: am un baietel de 6 ani, am observat cand i-am facut baie (il spalam la fundulet) in zona rectala am simtit ca este ceva iesit putin in exterior, s-a simtit doar atunci cand a stat "gugulici". Eu banuiesc ca este un inceput de hemoroizi. Si asta pentru ca nici nu mananca supe sau felul doi, mananca mai mult mancare uscata: omleta, snitele, cornuri, danonino, cateodata mai mananca si supa de pui, ii plac in schimb fructele dar nu mananca chiar in fiecare zi. A mai fost si constipat de multe ori si avea scaun greu, incat transpira tot. Imi puteti spune va rog ce se poate face pentru a stopa sau a preveni hemoroizii? Ce tratament ar fi bun la copii? [continuare]

Analize copil

Categoria: Comunitate

fibrinogen 169? la copil de 2 ani? este motiv de ingrijorare? multumesc! [continuare]

Analize copil

Categoria: Comunitate

Buna seara, Am un baietel de 12 ani. Astazi am primit rezultatele analizelor si, din pacate, unele sunt marcate cu rosu. Acestea sunt: Neutrofile % - 34%; Neutrofile - 1,77x 10.../ul Eosinofile % - 15,2 % Eeosinofile - 0,79 x 10../ul HEM - 30 pg. Mentionez ca e mai sensibil, tuseste des, in special dimineata. Nu l-am mai tratat cu antibiotic de vreo doua luni ci doar cu sirop de tuse. Recunosc ca nu i-am mai facut o coprocultura cam de multisor desi e usor incercanat. Considerati ca aceste valori ar trebui sa ma ingrijoreze? Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac! Multumesc!! [continuare]

Pagina 1 din 34 (1000 rezultate)

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK