analiza tsh

Analiza tsh

Categoria: Comunitate

Din cauza problemelor de tensiune arteriala si mari dureri de cap,am facut un set de analize;toate au iesit bune ,mai putin trigliceridele, valoarea 207.Am facut la prescriptia medicului si analiza tsh si mi-a iesit valoarea 2.58. Va rog sa-mi spune-ti daca am probleme cu tiroida. Va multumesc mult. [continuare]

Analize tsh, t4

Categoria: Comunitate

Am o fetita de 11 ani si 10 luni, care a luat in greutate foarte mult si intr-o perioada scurta(i-au aparut si vergeturi pe coapse). Medicul de familie m-a linistit ca e doar din cauza pubertatii, eu totusi i-am facut analize, rezultatele fiind : TSH : 1,36 mlU/l, T4 8,50 ug/dl. Restul analizelor, calciu seric, colesterol seric, trigliceride serice au iesit toate la limita minima. Mentionez ca mananca relativ normal, nu facem excese la dulciuri, grasimi; face sport de trei ori pe saptamana (aikido) si totusi e mai plinuta . Va rog sa-mi spuneti daca valorile TSH si T4 sunt normale sau ar trebui sa apelam la un endocrinolog? [continuare]

Analiza tsh

Categoria: Comunitate

Ca urmare a problemelor de hipertensiune arteriala si puternice dureri de cap,am efectuat un test de analize si toate au valori normale,mai putin trigliceridele-valoarea 207 si TSH-ul -valoarea 2.58. Am facut si radiografie la coloana cervicala si am ceva probleme,si anume modificari minine de coloana cervicala la C4,C5 C6. Va rog sa-mi spune-ti daca am probleme cu tiroida sau spondiloza cervicala.Nu stiu cauza puternicelor dureri de cap in spate -partea dreapta. Vamultumesc si astept raspuns. [continuare]

Tsh marit sub tratament

Categoria: Comunitate

Buna dimineata. Am 31 de ani, si am fost diagnosticata cu hipotiroidie in 1992, moment la care am si inceput tratamentul cu Euthyrox 100. Tratamentul a dat rezultate, numai ca, simtandu-ma foarte rau in ultima vreme, am repetat analizele: TSH - 5.28 (val. de referinta 0.27-4.2), T3-1.4 (1.3-3.1), T4-80.3(66-181) si Anti-TPO-10( [continuare]

Sunt bune aceste analize ?

Categoria: Comunitate

Sunt bune aceste analize ? TSH 3,19 SAU 4,20 T3 LIBER T4liber 1.27 TBO 34 antitiroglobulina 115 VES 11 SAU [continuare]

Analize tiroida

Categoria: Comunitate

Pentru analizele TSH,T3,T4, ATPO si cortizol seric trebuie sa merg la recoltare sange intr-o anumita zi din ciclu, sau dupa o anumita zi de la ovulatie, sau nu conteaza? Bineinteles ca nu sunt la menstruatie. Un endocrinolog mi-a spus ca nu conteaza daca mananc putin inainte de analize (am probleme digestive) si ajung dupa-amiza (eu ma trezesc la pranz), altul ca e musai sa imi recolteze sange dimineata pe nemancate. Chiar imi compromit rezultatul daca nu am cum sa ajung dimineata? Multumesc! [continuare]

Valoare tsh

Categoria: Comunitate

Buna ziua! Am 25 de ani si din cauza unul nodul mi s-a scos lobul stang ai glandei tiroide. Iau tratament euthyrox 100 insa in ultima perioada mai ingrasat foarte tare. Am 93 kg la 168cm. Am facut ecografie si totul este in regula analiza tsh a iesit 0,50. Cum trebuie sa procedez? [continuare]

Analize tiroida

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Sunt dignosticata cu gusa nodulara si tratmentul prescris este eutyrox de 25 mg 5 zile pe saptamana. Din sase in sase luni fac investigatii pentru a vedea evolutia bolii. Intrebarea mea este: Avand in vedere tratatmentul cu hormoni si faptul ca trebuie sa fac analizele TSH si FT4, este necesar sa intrerup eutyroxul inainte de prelevrare sange? Daca da, cu cat timp inainte. Multumesc pentru raspuns. Roxana Pertache [continuare]

Analize care depisteaza cancerul la gat ?

Categoria: Comunitate

bunaziua am fost azi cu parintii mei la doctorita de familie (deoarece am simptomele unei raceli febra dureri musculare durere in gat de cap am niste ganglioni umflati sub mandibula (durerosi cand ii ating si mobili ) ...dar eu sunt speriata deoarece in urma cu 2 luni am pufait tigari 2 pe zi dar nu inj fiecare zi si imi este frica de cancerul la gat ....am 13 ani da stiu a fost o prostie )(am fost si la 2 doctori orl-isti care s-au uitat in gat nas urechi si nu au vazut nimic ingrijorator ...au zis ca este o faringita acuta ) asa doctorita sa uitat la mine mi-a ascultat inima si plamanii si a zis ca e bine ...s-a uitat si in gat si in nas si in urechi (a zis ca gatul este foarte putin rosu si ca urechile sunt bine si nasul putin imflamat azis ea de la raceala ) si ma trimis sa fac urm analize :TSH ,,, IONOGRAMA SERICA ,,COLESTEROL,,CALCIU ,,VSH ,,FIER ,,, si analize de URINA si FECALE ea mi-a mai recomandat sa fac si o ecografie abdominala deoarece a zis ca este nevoie ca am... [continuare]

Interpretare analize

Categoria: Comunitate

Mama mea este hipertensiva,are spondiloza si sinuzita si in urma unor investigatii am ajuns si la a face dozari hormonale-FT4,TSH,TPO pt ca este posibil sa fie si la premenopauza(are 49 ani).Nu se simte foarte bine,are cateodata ameteli foarte mari si are isi pierde cunostinta.Rezultatul analizelor:TSH=1.39 U/ml (0.27-4.20) FT4=1.11 ng/dl (0.93-1.70) 14.3 pmol/l (12.0-22.0) TPO=9.5 iu/ml [continuare]

Analize ce depisteaza ?

Categoria: Comunitate

bunaziua am fost azi cu parintii mei la doctorita de familie (deoarece am simptomele unei raceli febra dureri musculare durere in gat de cap am niste ganglioni umflati sub mandibula (durerosi cand ii ating si mobili ) ...dar eu sunt speriata deoarece in urma cu 2 luni am pufait tigari 2 pe zi dar nu inj fiecare zi si imi este frica de cancerul la gat ....am 13 ani da stiu a fost o prostie )(am fost si la 2 doctori orl-isti care s-au uitat in gat nas urechi si nu au vazut nimic ingrijorator ...au zis ca este o faringita acuta ) asa doctorita sa uitat la mine mi-a ascultat inima si plamanii si a zis ca e bine ...s-a uitat si in gat si in nas si in urechi (a zis ca gatul este foarte putin rosu si ca urechile sunt bine si nasul putin imflamat azis ea de la raceala ) si ma trimis sa fac urm analize :TSH ,,, IONOGRAMA SERICA ,,COLESTEROL,,CALCIU ,,VSH ,,FIER ,,, si analize de URINA si FECALE ea mi-a mai recomandat sa fac si o ecografie abdominala deoarece a zis ca este nevoie ca am... [continuare]

Tsh sub limita normala

Categoria: Comunitate

Am un nodul tiroidian de 2.6cm pe lobul drept sunt programata la operatie dar pana atunci fac tratament cu Euthyrox 50.la analize mi-a iesit tsh 0.119,t3 si t4 in limite normale.ce inseamna asta? [continuare]

Tsh foarte mare

Categoria: Comunitate

Am facut analize la MedLife si am avut rezultate foarte proaste.Medicul de familie m-a trimis la un consult de specialitate la Inst.Parhon, insa acolo am informatii ca se patrunde foarte greu.Cine imi poate spune cum sa procedez pentru a fi programata in policlinica Parhon cat mai rapid? Multumesc [continuare]

Interpretare analize

Categoria: Comunitate

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu interpretarea unor valori care mi-au iesit la analize. Am programare la medicul de familie abia peste 3 saptamani si sunt curioasa in legatura cu rezultatele: Neutrofile%= 44.7 (50-80); Eozinofile%=6.00 (0.00-5.00); Eozinofile(EO)=0.47 (0.00-0.40 10^3/ul) TGP=56.30 U/l (0.00-41.00) eritrocite(blu)=5RBC/ul mg/dl ar trebui sa fie negativ. Prezente oua ascarizi. Multumesc! [continuare]

Analiza hormonilor (hormonul de sarcina, hormonii glandei tiroide, hormonii glandelor suprarenale, frotiu citohormonal)

Categoria: Comunitate

Si eu as dori sa stiu care sunt valorile normale ale TSH-ului? Amdureri de oase,eventual intepenirea degatelor de la maini.Specific ca am si diabet zaharat de aprox.20 ani.In prezent am 49 ani. Multumesc. [continuare]

Analize tiroida

Categoria: Comunitate

Stie cineva daca este recomandata o anumita perioada pentru analizele de tiroida? In urma cu mai multi ani, parca mi-a recomandat o doctorita endocrinolog sa fac analiza la cateva zile de la menstruatie, dar nu mai stiu la cate. [continuare]

Interpretare analize

Categoria: Comunitate

Analizele facute acum 3 saptamani au indicat un colesterol peste limita de 203 ( interval de referinta ( 140-200), insa TSH-ul normal = 1.2 ( 0.4-6.0). De asemenea am si o usoara anemie 3,74 ( 4.2-5.4). Simptomele care nu-mi dau pace si devin deja agasante sunt : oboseala excesiva, ( de obicei ma simt in regula daca dorm macar 4-5-6 ore pe noapte; in ultima vreme dorm 7-8-9 ore + 2-3 ore somn de dupa amiaza si nu simt deloc ca as fi odihnita). De aici mi se trag si tahicardiile si usoarele dureri de cap. In ultima vreme am avut si cateva episoade depresive, care m-au obosit putin psihic. Am 18 ani. Pana ajung la medic, m-ati putea lamuri despre ce ar putea fi vorba? Anemie sau inceput de hipotiroidism? Multumesc frumos [continuare]

Poate cineva sa interpreteze aceste analize?

Categoria: Comunitate

NORMAL TT3 0.98 ADULTI 0.6-1.65 T4 6.90 4.40-11.00 TSH 5.01 0.25-5.00 ANTI-TPO [continuare]

Analize hormoni

Categoria: Comunitate

Buna , Sunt o tanara de 20 de ani , si am facut niste analize de sange , in Vienna, Testosteronul mi.a iesit 0.54 TSH 2.56 (0.27-4.20 val normale sa inteleg ? sau? ) progresteron 10.20 ng- ml faza foliculara 0.2-1.5 faza ovulat. 0.8-3.0 faza luteala 1.7-27.0 FSH 1.6 LH2.2 E2 238.0 pg-ml prolaktin 17.7 DHEAS 1.34 Va rog sa imi spuneti daca sunt dezechilibre hormonale, si daca am riscul de a avea hipotiroida ( TSH 2.56) Va multumesc antipicat, si apreciez mult acest site! Sanatate! [continuare]

Interpretare analize endocrine

Categoria: Comunitate

Va rog sa ma ajutati cu interpretarea analizelor. Anti-TPO: > 600 Anti- tiroglobulina: 408 Cortizol 590.1 FT4 13.4 TSH 9.06 Adaug ca am fost diagnosticata si cu gusa polinodulara. Va multumesc. [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

Buna ziua, M-ar interesa sa stiu care este setul de analize de sange "de bun simt" ce il pot face pentru a putea depista anumite afectiuni ale rinichilor , ficatului , eventual tiroidei ? multumesc, Ana Liza [continuare]

Analize hormonale

Categoria: Comunitate

Buna ziua.Am facut analizele hormonale cu 2 zile inainte de ziua precizata de medic (a 21 a zi, asta pt ca nu mai erau fonduri si trebuia sa le platesc altfel)...si ca am baut 1 l de apa inainte (asta pt o eco abd.)...As dori sa stiu daca se modifica cumva rezultatul...:( sunt f ingrijorata...astept un raspuns Multumesc! [continuare]

Valoarea analize

Categoria: Comunitate

va rog sa-mi intrepretati valoarea analizelor pe care le-am facut recent la fetita mea de 12 ani atpo-419;tsh-100;ft4-9.36; in rest glicemie trigliceride si colesterol bune va rog sami spuneti ce alt tratament se poate face in afara de eutirox il vomita nu il suporta organismul ei [continuare]

Analize hormonale

Categoria: Comunitate

Buna ziua! De 2 luni, am mentruatia mai inchisa la culoare si mai putin abundenta decat de obicei. In data de 27 ianuarie, am avut contact sexual cu risc. De atunci, ma simt un pic ciudat, ceea ce m-a determinat sa-mi fac cateva teste de sarcina in fiecare saptamana (total 10, pana acum), toate negative. Sunt cam paranoica, stiu. Am fost la medic, la ecograf, mi s-a spus ca e totul normal, am facut analize de sange, totul ok, cu exceptia trigliceridelor un pic cam mari, 212, apoi am facut si hormonale, unde TSH este 0,08, Estradiol 178,7 si progesteron 8,5. Mentionez ca eram in a 22 a zi a CM si am un ciclu regulat la 25-26 de zile. Ma poate elucida si pe mine cineva? Inca nu ma simt bine si simptomele nu inceteaza sa-mi dea pace! Va multumesc! [continuare]

Analize interpretare

Categoria: Comunitate

buna ziua am o intrebare mia iesit la analizele de sange numar hematii 4,08 hemotocrit 39,5 % din 40---->54% e posibil sa am anemie ca obosesc cand urc scarile cand lucrez si ametesc si uneori am multe contractii musculare si analizele la calciu magneziu au iesit bune dar acum 2 luni au iesit scazute amandoua... astept un raspuns multumesc [continuare]

Tiroida- analize

Categoria: Comunitate

Va rog mult sa -mi spuneti in functie analizele de mai jos ce masuri ar trebui sa iau TSH- 0.05uUl/ml ATPO 6.12Ul/ml ANTI- TIROGLOBULINA 175.641 lU/ml CALCITONINA 2UI/ml vreau sa mai adaug ca iau eutyrox 50 mg iar inainte de tratament TSH 1.191 uUl/ml punctia facuta mi-a indicat un nodul bening la lobul drept al tiroidei de 1.4 cm [continuare]

Tsh mic

Categoria: Comunitate

am facut astazi niste analize pentru endocrinologie si au iesit astfel TSH-0.17 interval 0.27-4.20 T3 - 2.2 interval 1.3-3.1 T4-130.2 interval 66-181 mentionez ca pe 19 februarie TSH era de 0.458 T3-3.5 dar luasem niste anticonceptionale si pe data de 16.04 FT3-6 interval 3.9-6.7 FT4 - 15.9 interval 12-22 si ieri am avut si o criza de nervi, se poate ca TSH-ul sa scada asa brusc? iar daca nu ce inseamna TSH scazut? multumesc anticipat! [continuare]

Rezultatele analizelor hormonale

Categoria: Comunitate

va rog frumos daca se poate sa imi ziceti ce inseamna rezultatele analizelor hormonale pt ca medicul care m-a trimis la analize este in concediu si as vrea sa stiu daca e ceva in neregula: tsh''''3,55(0,50-4) ft4''''1,92(0,80-2,00) prolactina''''15,4(2-20) fsh''''6,86(f.fol2,4-9,3)(f.lute0,6-8) lh''''8,98(f.fol1,9-8)(f.lute0,8-12,6) estradiol''''98(f.f;ol30-120)(f.lute70-250) progesteron28,82(f.folic0,2-1,4)(f.lute4-25) Va rog sa imi raspundeti.Va multumesc [continuare]

Interpretare analize

Categoria: Comunitate

As dori si eu o interpretare a unor analize in conditiile in care ele mi-au fost recomandate in urma unei echografii tiroidiene din care denota o micsorare a lobului dr., fiind suspecta de tiropatie autoimuna.Am sa scriu doar rezultatele ce nu se includ in valorile normale: cortizol=683.4; IGF-I=353.Alte analize precum: TSH; FT3; FT4; ATPO; ATGL; FSH; LH se incadreaza in valori normale. [continuare]

Analize medicale

Categoria: Produse medicale

ANALIZA PRET RON ACE (Antigenul Carcino Embrionar) 45 Acid Delta-Amino Levulinic (urina 24h) 85 Acid Hipuric (urina 24h) 50 Acid Homovanilic (urina 24h) 60 Acid uric 7.5 Acid Vanil Mandelic (AVM) 60 ACTH (Hormon Adrenocorticotrop) 45 Adenovirus serologie/coproantigen 85 AFP (Alfafetoproteina) ser/lichid amniotic 50 Albumina ser/lichid cefalorahidian 15 Aldosteron ser/urina 24h 155 Alfa 1-Antitripsina 45 Alfa 2-Macroglobulina 45 Amilaza ser/lichid punctie/urina proaspata 9.0 ANCA 80 Androstendion 85 Angiotensinconvertaza* 110 Anticoagulant lupic 75 Anticorpi Anti Acid Fosfatidic 35 Anticorpi Anti ADN Nativ (Dublu Catenar) 55 Anticorpi Anti Anexina V IgG 65 Anticorpi Anti Anexina V IgM 65 Anticorpi Anti Insule Pancreatice 115 Anticorpi Anti Insulina Umana 85 Anticorpi Anti Leptospira 85 Anticorpi Anti MCV 100 Anticorpi Anti Membrana bazala Glomerulara 85 Anticorpi Anti Microzomiali Tiroidieni (Anti TPO) 50 Anticorpi Anti Mitocondrii 225 Anticorpi Anti... [continuare]

Pagina 1 din 13 (377 rezultate)