ac anti hcv

Hepatita tip c (ac. anti hcv)

Categoria: Comunitate

Buna seara, D-na Dr. Devencea, La citirea analizelor de sange primite acum, pe e-mail, am aflata ca am HEPATITA tip C (Ac. anti HCV). Nu prea stiu nimic despre aceasta hepatita. Incercand sa aflu mai multe informatii si inclusiv tratamentul recomandat si va recunosc ca, m-am cam speriat... Sunt o persoana care de-a lungul vietii nu a prea luat tratament medicamentos, mergand pe terapii complementare: dietoterapie in primul rand, fitoterapie, sacroterapie, in general am folosit tratamente naturiste. De aceea va rog mult sa-mi spuneti daca HEPATITA tip C (Ac. anti HCV) se poate trata cu succes prin tratament naturist. Va multumesc mult si astept cu mult interes, un raspuns de la dvs. [continuare]

Anticorpi antivirus hepatitic c anti hcv

Categoria: Analize Medicale

Virusul hepatitei C (VHC) este raspunzator de aproximativ 20 % din hepatitele acute, 60-70 % din hepatitele cronice si aproximativ 30 % din cirozele si cancerele hepatice. VHC, depistat in 1989, este un virus ARN din genul Flavivirus, familia Togaviridae, cu dimensiuni intre 40-60 nm si cu un continut preponderent lipidic. Exista cel putin 6 genotipuri si 50 de serotipuri de VHC. Cunoasterea genotipului sau serotipului (anticorpii specifici genotipului) de VHC este utila in recomandarea si conducerea tratamentului. VHC este transmis prin contactul cu sange sau produse de sange infectat: transfuzii, folosirea acelor si seringilor de la o persoana la alta, fara sterilizare sau insuficient sterilizate, tatuarea corpului, vaccinarea cu echipament nesterilizat, folosirea in comun a periutei de dinti, aparatului de barbierit, pensetei, trusei de manichiura. Este prezent si in medii biologice (saliva, lapte, secretii vaginale, sperma etc.), dar in concentratie mai mica decat virusul... [continuare]

Anti hcv

Categoria: Comunitate

buna ziua! vreau si eu niste sfaturi despre ANTI -HCV POZITIV cu urmatoarele valori OD PROBA=2.9.59 si OD CUT OFF=0538. PRECIZEZ CA SUNT PENTRU MAMA MEA CARE ARE VARSTA DE 65 ANI. CE AR FI DE FACUT? MULTUMESC FRUMOS [continuare]

Anticorpi anti hcv (screeing)

Categoria: Comunitate

am anticorpi hcv prezenti si hbs absenti.ce inseamna? [continuare]

Anticorpi anti hcv (screeing)

Categoria: Comunitate

am antigen hbs -absenti absent [continuare]

Purta?torii hcv

Categoria: Comunitate

BunA? seara! La vA?rsta de 2 ani am fost diagnosticatA? cu von Willebrand C?i, inevitabil, am fA?cut cA?teva transfuzii la viaC?a mea, mai ales dupA? pubertate, plus multe tratamente cu crioprecipitat. Recent mi-am AZnceput viaC?a sexualA?, iar la cA?teva luni dupA? (2 luni mai exact) am aflat cA? sunt purtA?toare de HCV. Mi-am fA?cut C?i viremia C?i mi-a ieC?it nedetectabilA?. Va rog frumos sA?-mi spuneC?i ce C?anse exista ca prietenul meu sA? se fi infectat - primele zile a fost sex protejat, apoi am renunC?at la prezervative? Eu m-am mai documentat C?i am vA?zut cifre cuprinse AZntre 1 - 5% (C?anse ca el sA? se fi AZmbolnA?vit) + am auzit C?i cunosc destul de multe cazuri AZn care unul dintre parteneri este purtA?tor iar al doilea sA? nu se fi infectat. A?nsA?, oricum, am nevoie de cA?t mai multe informaC?ii pA?nA? la aflarea rezultatelor. VA? rog sA? nu mA? ignoraC?i! Cele bune! [continuare]

Hcv pozitiv 1

Categoria: Comunitate

ce inseamna ca am hepatita? cum pot sti ca nam avut nici o boala pina acum am facut niste analize ale singelui si mi-a descoperit ca am avut hepatita [continuare]

Metode de diagnosticare a infectiilor cu virus hepatitic c

Categoria: Articole

Diagnostic Hepatita C este cel mai prompt diagnosticata atunci cand nivelurile aminotransferazelor (AST si ALT) sunt crescute si anticorpii anti-HCV sunt prezenti in sange. Diagnosticul poate fi confirmat prin detectarea ARN HCV in sange (viremia). Hepatita virala C acuta Hepatita acuta C este diagnosticata pe baza simptomelor (icter, oboseala, greata) asociate cu nivelul seric ALT crescut in sange (de obicei de 10 ori mai mare fata de normal) si prezenta anticorpilor anti-HCV sau aparitia noua a anticorpilor anti-HCV. Diagnosticul bolii acute poate pune probleme datorita faptului ca anticorpii anti-HCV nu sunt prezenti in 100% din cazuri, atunci cand pacientul se prezinta la medicul specialist datorita simptomelor. In 30-40% din cazuri, anticorpii anti-HCV nu sunt detectati decat dupa 2-8 saptamani de la debutul simptomelor. Hepatita virala C acuta poate fi, de asemenea, diagnosticata prin testarea ARN HCV (viremia), dar tendinta actuala este de a repeta testul pentru... [continuare]

Hepatita virala tip b

Categoria: Comunitate

Dupa un an de tratament pegasys . rezultatele mele arata asa> Ag HBS pozitiv Anti HCV negativ Ag HBE negativ Anti HBE pozitiv Anti HD negativ ADN-VHB 3218 UL\\\\mL Ce credeti? [continuare]

Hepatita c

Categoria: Comunitate

AM FACUT CRIZE BILIARE AM FOST LA URGENTA PE URMA MI-AM FACUT NISTE ANALIZE VIREMIA SI L-A ANTICORPI ANTI HCV A IESIT POZITIV , SE POATE SPUNE DIN PRIMA CA AM HEPATITA C,SAU MAI TREBUIE SA FAC ALTE ANALIZE SANT INGROZIT [continuare]

Analize hepatita b..contradictorii

Categoria: Comunitate

Buna ziua. In urma cu po saptamina mi-am facut analizele uzuale la SYNEVO, si mi-au iesit TGP 141 si TGO 58, colesterol 194, glicemie 110. Doctorul meu de familie, mi-a dat niste analize suplimentare , printre care si testele pt Hepatita B si C. Dupa analize, electroforeza a iesit buna, gama glutamil 36, buna, anti HCV negativ si ...pb mea...Ag HBs (screening) slab pozitiv cum au scris ei in buletin, adica 10.55 care era mai mare ca 1(prag de rezultate pozitive.) Recomandarea lor a fost sa repet analiza...dar cu o alta metoda. Am refacut analiza la centrul de transfuzii local...si a iesit Ag HBS absent (negativ, probabil). Acum stau si ma intreb...care o fi corecta, valorile TGP, TGO marite totusi de unde sunt, sa fac vacin anti hepatita B acum, ce tratament sa urmez? Va rog niste pareri si sfaturi...Multumesc. [continuare]

Urgent

Categoria: Comunitate

va rog sa-mi interpretati si mie analizele astea ca st foarte speriat ca nu inteleg ce scrie: Parametru Valoare obtinuta UM Interval_de_referinta IMUNOL SEF DEPT CHIM ELENA BARBERU Anti HCV - ser Chemiluminescenta kit A 1 cant 0.08 S/CO negativ : = 1 Anti HIV 1+2 si Ag p24 depistare simultan - ser Chemiluminescenta kit A 1 cant 0.14 S/CO negativ : =1,00 Nota: Testul depisteaza simultan antigenul p24 al HIV si anticorpii HIV in ser. Depistarea antigenului p24 al HIV este foarte utila in diagnosticul infectiei recente cu HIV 1 sau HIV 2. va multumesc!!! [continuare]

Hepatita b

Categoria: Comunitate

am avut hep.b de mic acum am 20 ani la analize mia esit prima data: HBsAg-negativ Anti-HBsAg-negativ Anti-HBcor sumar-negativ Anti-HCV sumar-negativ apoi am mai dat odata fiintca mama mia zis ca nu poate sa fie asa daca ai avut hepatita b al doilea oara HBsAg-negativ Anti-HBsAg-negativ Anti-HBcor sumar-pozitiv Anti-HCV sumar-negativ e posibil ca pe viitor sa fac cronica si cum sa ma pazesc ca sa nu se faca cronica.Mentionez ca de mic nu pun gura pe nici un fel de alcool,nu fumez,ma starui sa nu maninc gras e un beneficiu sau nu.multumesc mult [continuare]

A revenit virusul?

Categoria: Comunitate

BUNA SEARA .Am terminat tratamentul cu interferon acum un an ,viremia iesind nedetectabila .Dupa jumatate de an ,adica in septembrie viremia a iesit tot nedetectabila,acum am facut analiza Anti-HCV si mi-a iesit virusul prezent.Este normal sau a revenit virusul?VA ROG SA_MI RASPUNDETI.SANATATE MULTA VA DORESC. [continuare]

E encesar tratament cu interferon la aceste analize?

Categoria: Comunitate

Buna seara, Dupa o serie de analize, F, 26 ani, am urmatoarele rezultate pe care as dori un medic al forumului sa mi le interpreteze si sa imi spuna opinia dumnealui: 1. Prima serie de analize TGO=42.9, interval de referinta 0-37, TGP=42.9 interval de referinta 0-40. 2. Apoi urmatoarele rezultate: - buletin ecografic =normal - anti hcv=0,14 interval de referinta 10, POZ - antigen hbs cantitativ =17323.39 POZ - anticorpi totali anti hepatita delta=NEG - viremia= 98114 copii ADN HVB, limita de detectie 116 copii ADN HVB - ac. anti hbc IgM=1 interval de referinta [continuare]

Mai multe femei din arad se simt rau dupa ce ar fi participat la teste pentru un medicament nou

Categoria: Diverse

Autoritatile sanitare din Arad incearca se identifice o clinica din municipiu unde mai multe femei ar fi participat la teste pentru un medicament nou, produs de o companie de profil, dupa ce mai multe persoane au spus ca se simt rau dupa ce au acceptat sa participe la aceste teste. [continuare]

Gamaglobulina pentru administrare intravenoasa

Categoria: Medicamente

Compozitie Gamaglobulina pentru administrare intravenoasa este o solutie de gamaglobulina umana apirogena, cu o concentratie proteica de 5 -0,5 g% si cu activitate anticomplementara redusa, obtinuta din plasma umana individual controlata din punct de vedere al aghbs, ac anti hcv, Acanti HIV1-2 si gasita are activa cu cele mai performante kituri. Acest preparat contine anticorpi anti Rubella, mai putin de 300 UI/ml, sia nticorpi anti pertussis, mai mult de 40 UI/ml. Aspect: Se prezinta sub forma de solutie limpede, slab galbuie, fara flocoane sau particule in suspensie. Se livreaza in cutii cu 2 fiole stantate. Prezervant: Nu contine. Indicatii Se foloseste terapeutic si profilactic impreuna cu antibiotice corespunzatoare in: septicemii grave, in care s-a instalat starea de soc septic; infectii bacteriene acute sau cronice; cazul unor interventii chirurgicale complexe; tratamentul infectiilor microbiene in sida. Contraindicatii Produsul este bine tolerat; nu se... [continuare]

Alergim a, fiole

Categoria: Medicamente

Compozitie Alergim A este un produs biologic cu activitate antialergica in sindroamele determinate de alergenele continute in structura acarianului Dermatophagoides pteronyssinus; el este preparat din gamaglobuline umane specifice, obtinute din plasma umana individual controlata din punct de vedere al aghbs, ac anti hcv, Ac anti HIV 1-2 si un extract total de Dermatophagoides pteronyssinus. Aspect: lichid limpede, incolor sau usor galbui. Se livreaza in cutii cu 5 fiole de 1 ml, marcate prin stantare. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000. Indicatii Fiind un produs biologic cu rol in supresarea anticorpilor de tip ige, Alergim A este recomandat in terapia sindroamelor alergice cauzate de acarianul Dermatophagoides pteronyssinus. Se poate administra si in continuarea unui tratament de hipersensibilizare, in caz de insucces al acestuia. Mod de administrare Produsul se administreaza in injectii subcutanate. Administrarea pe cale intravenoasa este interzisa. Se... [continuare]

Histaminoglobulina, aerosol

Categoria: Medicamente

Indicatii Produsul confera persoanelor alergice o imunitate activa durabila. El se poate folosi in tratamentul maladiilor alergice, indiferent de tipul manifestarilor sau cauza declansatoare. Histaminoglobulina se aplica cu succes in tratamentul manifestarilor alergice: respiratorii - astm, febra de fan, coriza, coriza spasmodica; cutanate - urticarie, edem Quincke, eczeme, prurit, prurigo; nervoase - migrene, cefalee; digestive; articulare; oculare. Histaminoglobulina nu este un produs de urgenta, utilizat pentru anularea crizelor alergice, ci un tratament al terenului alergic. Contraindicatii Nu se recomanda tratamentul cu histaminoglobulina femeilor in timpul perioadei menstruale. Reactii adverse Uneori, dupa o injectie se poate observa o exacerbare a manifestarilor clinice. Aceasta este trecatoare si poate fi atenuata printr-o medicatie calmanta obisnuita. Aceasta reactie este un prognostic favorabil si tratamentul in curs nu trebuie intrerupt. Compozitie [continuare]

Analize medicale

Categoria: Produse medicale

ANALIZA PRET RON ACE (Antigenul Carcino Embrionar) 45 Acid Delta-Amino Levulinic (urina 24h) 85 Acid Hipuric (urina 24h) 50 Acid Homovanilic (urina 24h) 60 Acid uric 7.5 Acid Vanil Mandelic (AVM) 60 ACTH (Hormon Adrenocorticotrop) 45 Adenovirus serologie/coproantigen 85 AFP (Alfafetoproteina) ser/lichid amniotic 50 Albumina ser/lichid cefalorahidian 15 Aldosteron ser/urina 24h 155 Alfa 1-Antitripsina 45 Alfa 2-Macroglobulina 45 Amilaza ser/lichid punctie/urina proaspata 9.0 ANCA 80 Androstendion 85 Angiotensinconvertaza* 110 Anticoagulant lupic 75 Anticorpi Anti Acid Fosfatidic 35 Anticorpi Anti ADN Nativ (Dublu Catenar) 55 Anticorpi Anti Anexina V IgG 65 Anticorpi Anti Anexina V IgM 65 Anticorpi Anti Insule Pancreatice 115 Anticorpi Anti Insulina Umana 85 Anticorpi Anti Leptospira 85 Anticorpi Anti MCV 100 Anticorpi Anti Membrana bazala Glomerulara 85 Anticorpi Anti Microzomiali Tiroidieni (Anti TPO) 50 Anticorpi Anti Mitocondrii 225 Anticorpi Anti... [continuare]

Hepatita b cronica

Categoria: Comunitate

am facut marcerii hepatici si am urmatoarele rezultate hbsag negativ, anti hbcor ag sumar 0,232 pozitiv, anti hdv negativ, anti hcv negativ. [continuare]

Am protectie pentru virusul b?

Categoria: Comunitate

buna ziua eu am avut hepatita a si b iar in prezent sotul meu are virus b. spuneti-mi va rog daca din analizele urmatoare rezulta ca am protectie impotriva acestui virus antigen HBs negativ,anticorpi anti anti hcv negativ, antigen HBs cantitativ negativ, anticorpi HBc pozitiv. multumesc [continuare]

Hepatita b

Categoria: Comunitate

Buna ziua, la analize mi-a iesit Anti-HBc total, calitativ - pozitiv Antigen HBs, calitativ - negativ Anti-HCV, calitativ - negativ Antigen HBe, cantitativ - 0.01 (negativ) din cate am inteles este posibil sa fi intrat in contact cu virusul B, iar sistemul imunitar l-a anihilat, adica a reactionat ok. Insa faptul ca Anti-HBc total, calitativ este pozitiv, in loc de negativ ma nelinisteste si nu stiu daca sunt purtatoare de acest virus, sau daca o sa dezvolt Hepatita B pe viitor. Va rog sa-mi spuneti ce analize ar fi recomandat sa mai fac si de asemenea pentru sotul meu ce analize sunt necesare, sa stim daca are si el acest virus. Avem si un baietel, dar stiu ca i s-a facut la nastere vaccin contra hepatita B si cred ca pentru el nu exista niciun pericol. Va rog sa-mi spuneti si daca in cazul meu, se mai poate face vaccin pentru virusul Hepatitei B (daca ar mai fi eficient). Va multumesc! [continuare]

Sunt ingrijorat

Categoria: Comunitate

Ma numesc Trica I., am 40 ani, din Buc. Mi-am facut analizele medicale anuale la care majoritatea parametrilor au iesit normali, mai putin TGO, care mi-a iesit 55,17 iar TGP mi-a iesit 75,97.La recomandarea medicului de familie mi-am facut marcari virali pt. hepatita B si C la laboratoarele Synevo, la care la Ag HBs(screening) a iesit rezultat pozitiv iar la Anti HCV a iesit rezultat negativ. Din asta rezulta ca am hepatita B ?...ce considerati ca ar trebui sa fac in continuare? [continuare]

Despre hepatita b

Categoria: Comunitate

cine poate sa imi spuna ce inseamna aceste rezultate? Ag HBs negativ(screening), Anti HBc pozitiv si Anti HCV (screening) negativ [continuare]

Hepatita b

Categoria: Comunitate

acu 6 luni am fost diagnosticata cu virusul hepatiteie b,nu de mult miam repetat analizele iar Ag HBs mia iesit tot pozitiv,Anti HCV si Ag HBe negativ,iar Anti-HB-c si Anti-HBe pozitiv,am mai facut si viremia si maiuiesit urmatoarele rezultate:incarcatura virala 11 029 copii ADN HVB/ml,3 234 UI/ml si sensibilitatea metodei:51 copii ADN HVB/ml,15 UI/ml.ce se poate face in acest caz?exista vreun tratament? [continuare]

Tgp marit,colesterol rau marit,trigliceride foarte marite

Categoria: Comunitate

TGP (ALT) este 45.41 (valori normale 0-42/UI/I ) Trigliceride este 217.07 (valori normale 50-150 /mg/dl) Colesterol seric total este 226.01 (valori normale 120-220 /mg/dl) HDL-Colesterol este 45.80(valori normale 55-135/mg/dl) Glicemie este 98.42(valori normale 65-115/mg/dl) LDL-Colesterol este 124.80(valori normale 50-150/mg/dl) *Ag HBs (ACCES) este negativ(0-0.9 S/CO-Negativ)(0.9-1.0 S/CO-Echivoc)(>1.0 S/CO-Pozitiv) Anti HCV este negativ ALPHA 1 este 5.2+(val.normale 2.0 - 5.0) BETA este 14.4+ (val.normale 9.0 - 13.0) Raport Albumine/globuline 1.17 Proteine totale este 7.3(valori normale 6.7 - 8.5 ) ACESTE SUNT ANALIZELE SOTULUI MEU,VARSTA 39 ANI.VA ROG SA-MI SPUNETI DESPRE CE BOALA POATE FI VORBA?ARE PROBLEME GRAVE CU FICATUL?VA MULTUMESC FOARTE MULT! [continuare]

Trigliceride foarte mari

Categoria: Comunitate

TGP (ALT) este 45.41 (valori normale 0-42/UI/I ) Trigliceride este 217.07 (valori normale 50-150 /mg/dl) Colesterol seric total este 226.01 (valori normale 120-220 /mg/dl) HDL-Colesterol este 45.80(valori normale 55-135/mg/dl) Glicemie este 98.42(valori normale 65-115/mg/dl) LDL-Colesterol este 124.80(valori normale 50-150/mg/dl) *Ag HBs (ACCES) este negativ(0-0.9 S/CO-Negativ)(0.9-1.0 S/CO-Echivoc)(>1.0 S/CO-Pozitiv) Anti HCV este negativ ALPHA 1 este 5.2+(val.normale 2.0 - 5.0) BETA este 14.4+ (val.normale 9.0 - 13.0) Raport Albumine/globuline 1.17 Proteine totale este 7.3(valori normale 6.7 - 8.5 ) ACESTE SUNT ANALIZELE SOTULUI MEU,VARSTA 39 ANI.VA ROG SA-MI SPUNETI DESPRE CE BOALA POATE FI VORBA?ARE PROBLEME GRAVE?VA MULTUMESC FOARTE MULT! [continuare]

Rezultatele analizelor

Categoria: Comunitate

Ma numesc Trica I., am 40 ani, din Buc. Mi-am facut analizele medicale anuale la care majoritatea parametrilor au iesit normali, mai putin TGO, care mi-a iesit 55,17 iar TGP mi-a iesit 75,97.La recomandarea medicului de familie mi-am facut marcari virali pt. hepatita B si C la laboratoarele Synevo, la care la Ag HBs(screening) a iesit rezultat pozitiv iar la Anti HCV a iesit rezultat negativ. Din asta rezulta ca am hepatita B ?...ce considerati ca ar trebui sa fac in continuare? [continuare]

Parere preliminara

Categoria: Comunitate

Acum 6 luni (26.05.2011) m-am internat cu diagnostic " hepatita acuta B fara agent delta si fara coma hepatica. La momentul internarii aveam: tgp 1699 (0--45) tgo 694 (0--350) Gama Gt 385 (7--50) Anti HCV negativ Antigen HBs pozitiv La momentul externarii09.06.2011 tgo 42 tgp 196 analize MBals 15.06.2011 tgp106 (21---720 gama Gt 213( 15--73) HBV-DNA 10903 (nedetectabil) Analize 30.11.2011 tgp 9 ( 5--41) tgo 14( 5--37) Gama GT 25 (11--50) Anticorpi anti-Hbs negativ ( negativ) Ag HBs negativ ( negativ) Anticorpi HBc pozitiv ( negativ) Peste 12 zile vine si rezultatul "incarcaturii virale) Tratament urmat de la externare si pana in sept "silimarina",Vicii: Tutun 15-17 tigarete/zi, cafea ( de la dozator) 5-6 "portii de expreso" Alcol deloc, alimentatie: fara carne, fara varza, prajeli. Intrebare: este sunt pe calea cea buna ( vindecat sau spre vindecare) sau sa astept si rezultatele viremiei. [continuare]

Pagina 1 din 4 (107 rezultate)