laboratoare de analize medicale brasov

Analize medicale

Categoria: Comunitate

buna ziua,am facut analizele fiicei mele si mi au iesit eosinofilele 5,4% crescute monocite12,1%,hemoglobina eritrocitara medie scazuta25,9pg si neutrofilele tot scazute 1,73/ul ce inseamna asta?ii poate afecta grav sanatatea copilului meu? va multumesc [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

Avand in vedere ca urmez un tratament cu L-Thyroxin 100 va rog sa-mi spuneti daca in dimineata dinaintea recoltarii unei analize de TSH trebuie sa iau medicamentul sau nu. Daca da cu cat timp inainte de recoltare? Va multumesc. [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

BUNA SEARA.DE CURAND I-AM FACUT FETITEI MELE NISTE ANALIZE LA SANGE SI AS VREA SA STIU DACA E CEVA GRAV IN NEREGULA.DOCTORA MI-A ZIS DECAT CA LEUCOCITELE SUNT CAM MARI DAR CAM ATAT. LEUCOCITE neutrofile% 47.6% 30-75% eosinofile 1% 0-6% basofile 1.6% 0-2% limfocite 37.8% 30-55% monocite 12% int 0-10%?????????? hematii RBC 4.86 3.7-4.9(usoaraanizocitoza usoara hipocrimie) hemoglobina HGB 11.3 11.4-14.5?????????? volum mediu eritrocitar MCV 73FI 70-85FI hematocrit hct 35.4% 32-41% hemoglobina eritrocitara medie MCh 23.3 25-32 conc medie de hemog eritrocitara 31.9 31.5-36 Indice de distribuire a eritrocitelor RDW 17.1% 0-18% trombocite PLT 367 150-450 Volum mediu trombocitar Mpv 8.8 6-15 trombocrit pct 0.324 0.15-0.45 indice de distribuire trombocite Pdw 14% 10-40% neutrofile 8.2 1.5-8.5 eosinofile 0.17 0.02-0.17 limfocite 6.51 3-9.5 basofile 0.28 0-0.2???????????????? monocite 2.06 0.2-0.8 ?????????? Absente oua paraziti si chisturi giardia antigen giardia... [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

buna ziua ....sunt insarcinata in 10 saptamani si din rezultatul analizelor facute cateva valori par anormale, si anume: colesterol 240 trigliceride 183 urina-biochimie ..leucocite 25 - negativ hematii 25 - negativ urina sediment - celule epiteliale scuamoase 15-50 hematologie : nr leucocite 10.88 largimea distributiei eritrocitare 15.2 acestea sunt analizele cu rezultat in afara valorilor de refrinta. v-as ruga , daca se poate sa-mi spuneti cum sunt de fapt si daca este vreo afectiune... va multumesc ! [continuare]

Interpretare analize medicale

Categoria: Comunitate

Sunt diagnosticata cu Hipotiroidita Hashimoto si asi dori sa-mi comunicati punctul d-voastra de vedere referitor la doza corecta de Eutyrox pe care trebuie sa o iau,in conditiile in care la analizele efectuate la Synevo la Antitiroglobulina rezultatul este de 482 UI/ml iar valoarea de referinta este [continuare]

Interpretare analize medicale

Categoria: Comunitate

Va rog sa ma ajutati cu interpretarea analizelor de mai jos si cu sfaturi. Analizele sunt facute sotiei mele cu varsta de 27 de ani. HCT: rezultat 36.3%; valori normale femei: 37-42% MCHC: rezultat 36.9 pg; valori normale: 32-36 pg GPT/ALAT: rezultat 37.6 U/l; valori normale: 0-31 U/l Multumesc. [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

Buna ziua. Sunt Mihaela. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Am facut si eu cateva analize si as vrea sa stiu daca sunt ok? O sa le scriu numai pe cele care sunt incadrate in chenar; colesterol total 232,15; glucoza 111,14; examen complet de urina; ph 5,5; leu 75; ery 0,03; frecvente celule epiteliale plate, rara flora bacteriana, 11-12 leucocite, 1-2 hematii; hgb 11.70; mcv 78; mch 26; fibrinogenemie 508. [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am facut analizele si sunt valori ce depasesc intervalele astfel: - eozinofile 6,9 interval (0-5/%) - nr. eritrocite 3,51 (3,8-6,5) - hematocrit 32,3 (35-55/%) - Calciu seric total 8,5 (8,6-10,3) Fosfataza alcalina 32,8 (42-141) este cazil sa ma ingrijorez? ce investigatii trebuie sa mai fac? Va multumesc [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

Buna. Sunt Mihaela si as dori un raspuns la urmatoarele analize: Vsh - 12 la o ora si 24 la 2 ore Hemoleucograma : - le scriu cele care au iesit in afara limitei HCT - 33.3 HGB - 10.9 MCV - 78.6 MCH - 25.7 PCT - 0.31 Biochimie: Fier - 31.93 Examen complet de urina : frecvente celule epiteliale plate izolate si in placarde, rara flora bacteriana, 8-10 leucocite izolate si grupate/camp, 1-2 hematii decolorate/camp, relativfrecvente filamente de mucus; Eritrocite - 10 Leucocite - 25 Densitate -1035 Urocultura : - sub 100 UFC*/ml urina Multumesc [continuare]

Buletin de analize medicale

Categoria: Comunitate

buna ziua asa vrea sa stiu parerile dumnevoastra pentru urmatoarelee analize la "HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA" SI MIA REZULTAT wbc,2,79 rbc 3,69 hgb 10,67 hct 32,35 mcv 87,58 rdw 20,32 pct 0,170 neu 42,90 neu 1,20 ......as vrea sa stiu ce rezulta toate acestea astept raspunsul dumneavoastra [continuare]

Mic dictionar de analize medicale, constante biologice (enzime, hormoni, substante organice, etc.)

Categoria: Articole

Acid vanil mandelic Acid Vanil Mandelic (AVM sau VMA)urinar - valori normale: 1.7-7.4 mg/24h. In neuroblastom sau ganglioneuroni prezinta valori mai mari de 10mg/24h. Intre 26-66 exista certitudine de feocromocitom. Aglutinine, aglutinogene Aglutininele - anticorpi prezenti in unele seruri, capabili sa aglutineze microorganismele sau globulele rosii ce contin aglutinogenul (un antigen) corespunzator. Grupele sanguine - reprezinta o categorie in care se situeaza fiecare persoana dupa varietatea aglutininelor din sange sau, care ii sunt proprii , fiecare categorie apartinand unui sistem bine definit. Sistemul clasic al grupelor sanguine eritrocitare (dependent de aglutininele situate pe globulele rosii) este sistemul ABO, ce cuprinde 4 grupe: - A (prezenta de aglutinogen A) - B (prezenta de aglutinogen B) - AB (ambele aglutinogene) - O (absenta aglutinogenelor). Alanin-amino-transferaza Alanin-amino-transferaza (glutam-oxalacetica) TGO, AST - transferare in forma... [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

am o etita de 7 ani ,am facutanalizele si nu prea au iesit bune ma puteti lamuri ce poate sa aiba. WBC globule albe 12,78 mii/microL,MCV.VOL.med.eritrocitar 86,1 fl: MCH-HEM 30,2 pg: PDW-DISTRIBUTIE TROMBOCITARA 11,4 fl; GLICEMIE-6,22mmol/lsau112,08mg/dl:HEMATII 5.Ea a avut probleme cu oxiuri dar a scapat.Vreau sa stiu dacatrebuie sa-mi fac probleme in legatura cu ele sau are o boala .Va rog din suflet sa-mi spuneti daca nu este bine. Va multumesc. [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Ma numesc Popescu ,in urma investigatiilor hematologice au rezultat urmatoarele : Monocite % 13,3 ; Nr.limfocite 1,4 {x10 la a3 /ul ] Hemoglobina 9,3 g/dl ;hematocrit 31,6 % ;VEM 64,5 fl ;HEM 19,0 pg ;CHEM 29,5 g/dl ;Distributie eritrocitara 7,5 fl .Mentionez ca din anul 1968, cand am avut hepatita virala am fost diagnosticat cu diferite tipuri de hepatita tip B{persistenta ,cronica , agresiva}In prezent celelalte investigatii hematologice au iesit in parametrii normali. Obosesc usor la efort sau la urcare pe scari si o jena in partea stanga a abdomenului.Va rog sa-mi spuneti-mi ce as putea avea si cum sa ma tratez.Fac mentiunea ca am 63 ani.Multumesc,Popescu [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

Buna ziua, revin cu o intrebare si va rog sa-mi spuneti daca este grav faptul ca mi-a iesit VSH 26. Va multumesc anticipat. [continuare]

Mic dictionar de analize medicale, constante biologice (enzime, hormoni, substante organice, etc.)

Categoria: Comunitate

Site-ul ofera o f. buna documentare, este minunat. As vrea sa stiu ce consecinte are un TGP sub limita inferioara. Sotul meu are valoarea de 11. Imi place sa stiu adevarul, necunoasterea sperie. Multumesc, toate urarile de bine. anca [continuare]

Exprimarea rezultatelor si valori normale ale analizelor medicale

Categoria: Comunitate

mi-au iesit transaminazele 45 este ceva de speriat in buletin arata ca limita normala multumesc [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

Ce inseamna monocite 12,limfocite 21 si neutrofile neseg.6 la un copil de 14 ani? Va multumesc! [continuare]

Analiza medicala ca 15-3

Categoria: Comunitate

buna ziua Azi am primit rezultatul analizei CA 15-3 ca fiind de 28.7si sunt ingrijorata deoarece am un nodul la san de 8 ani.Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda : este un rezultat rau ,ar fi cazul sa ma operez ??? multumesc mult!!! [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

scuze urocultura sub 1000UFC*/ml urina [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

ce teste trebuie facute sa se depisteze daca m-a muscat o capusa? [continuare]

Analiza medicala

Categoria: Comunitate

03pH-80 [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

CE REPREZINTA SCADEREA TRIGLICERIDELOR SERICE LA 37,1 SI DACA TREBUIE SA MA GANDESCLA UN DIAGNOSTIC MAI PUTIN PLACUT? [continuare]

Laboratoarele medicale din hunedoara au ramas fara bani pentru analize

Categoria: Diverse

Cele 26 de laboratoare de analize medicale din judetul Hunedoara nu mai au bani pentru efectuarea analizelor, presedintele Colegiului Medicilor din judet, Mircea Artean, afirmand ca situatia este fara precedent, transmite corespondentul NewsIn. [continuare]

Centrul medical de vest

Categoria: Clinici/Firme medicale

Centrul Medical de Vest este un nume din ce in ce mai respectat in domeniul serviciilor medicale private in municipiul Brasov. Avand la dispozitie o echipa profesionista si echipamente moderne, Centrul Medical de Vest a creat un sistem de valori bazat pe calitate si satisfacerea cat mai corespunzatoare a nevoilor clientilor. Prin investitii substantiale se doreste extinderea treptata atat in ceea ce priveste numarul si categoriile de clienti, cat si diversificarea ofertei de servicii. Servicii: Laborator de analize medicale (analize compensate in relatia cu CAS) Avizari medicale pentru obtinerea carnetului de conducere si fisa de port arma Imagistica medicala - diverse tipuri de ecografii Examene de specialitate Fizioterapie / RM Medicina sportiva Pediatrie Homeopatie Medicina interna Ecografie Parazitologie Oftalmologie Urologie Psihologie ... [continuare]

Categoria: Clinici/Firme medicale

[continuare]

Centru medical helios medica

Categoria: Clinici/Firme medicale

Clinica noastra acopera o gama larga de servicii medicale si chirurgicale, destinate populatiei din zona de sud a tarii. Am dobandit o experienta deosebita in urmatoarele domenii de interes medical: servicii medicale de ambulatoriu, servicii medicale de urgenta la domiciliu, consultanta in medicina muncii pentru cabinetele medicale din cadrul companiilor comerciale, conform legislatiei in vigoare, laborator clinic de analize medicale, medicina de famili servicii de imagistica S.C.M. HELIOS MEDICA este membru fondator al primei retele medicale nationale private , MEDNET , care include numeroase clinici private de pe intreg teritoriul tarii. Reteaua ofera o structura medicala apta sa acorde ajutor medical competent oricar persoane romane sau straine care se afla intr-o situatie medicala critica in oricare din regiunile Romaniei, prin rezolvarea problemei medicale la nivel local si prin transportarea persoanei in conditii de siguranta catre... [continuare]

Centrul medical iowemed

Categoria: Clinici/Firme medicale

Infiintat in urma cu 17 ani - Centrul medical Iowemed a ajuns in anul 2012 sa inregistreze un numar record de pacienti asistati, de peste 2 000 000 de pacienti. Iowemed este un exemplu viu al privatizarii in domeniul medical fara infuzie de capital extern timp de 17 ani, un centru ale carui porti sunt deschise, in egala masura, tuturor categoriilor de pacienti. In ciuda concurentei sustinute de firme medicale private mari din zona, ramane lider pe piata serviciilor medicale private. Centrul medical Iowemed dispune de 4 centre medicale (doua in Constanta, unul in Cernavoda si unul in Navodari), de 2 laboratoare de analize medicale (Constanta si Cernavoda) si este unic prin profilul sau: SERVICII DISPONIBILE: • Servicii de urgenta medicala adulti si pediatrie in regim non-stop, • Servicii de ambulanta si transport medicalizat, • Centru de imagistica si explorari functionale, • NOU! Laborator de analize medicale, ultraperformant, in parteneriat cu LABORATOARELE BIOCLINICA... [continuare]

Centrul medical galenus

Categoria: Clinici/Firme medicale

Centrul medical Galenus a fost inaugurat in primavara anului 2006. Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene intr-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual. Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale. Centrul medical Galenus este o instituĊ£ie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate. Motto-ul nostru este: '' Sanatate prin profesionalism si calitate!'' Centrul... [continuare]

centrul medical sf. alexandru

Categoria: Clinici/Firme medicale

Infiintat in 1997, avand cabinete de consultatii pe specialitati si laborator de analize medicale, Centrul Medical Sf Alexandru beneficiaza azi de un laborator dotat cu tehnologie de ultima ora fiind acreditat RENAR conform standardului SR EN ISO/CEI 17025:2005 Cerinte pentru competenta laboratoarelor de incercari si etalonari. Contract cu CASMB in cele 2 puncte de lucru din capitala pentru: Medicina de familie Medicina interna Nefrologie Ecografie generala Laborator de analize medicale Medicina muncii Pentru punctul de lucru din com. Chiajna are contract cu CAS Ilfov pentru laborator de analize medicale. Pacientii pot solicita aceste servicii pe baza biletelor de trimitere tip de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sau cu plata, la cerere, fara bilet de trimitere. [continuare]

Centrul medical ambra grisea

Categoria: Clinici/Firme medicale

AMBRA GRISEA este o unitate de asistenta medicala privata care are ca scop acordarea de servicii medicale de caliate. Misiunea noastra este sa ne ajutam semenii, potentiali pacienti, pentru mentinerea sanatatii. Putem interveni in diagnosticarea bolilor cat si in tratamentul acestora . Sanatatea semenilor nostri inseamna o mare bucurie pentru noi. De aceea ne starduim sa oferim asistenta medicala eficienta, de calitate. Istoricul Centrului Medical Ambra Am aparut pe piata serviciilor medicale argesene din anul 1996 prin organizarea unor structuri ambulatorii de psihiatrie si psihologie , servicii care functioneaza si astazi. Din anul 2002 functioneza Laboratorul de analize medicale cu structura si dotare complexa , cu personal medical sanitar de calitate profesionala si umana deosebita . Din anul 2005 ne-am extins activitatea medicala ambulatorie de specialiatate si am completat dotarea centrului medical cu aparatura complexa, si eficienta functional la standardele moderne... [continuare]

Pagina 3 din 34 (1000 rezultate)