grosimea normala a endometrului

Testosteronul peste valoarea normala la femei

Categoria: Comunitate

Am 22 de ani si am o acnee foarte urata datorita faptului ca testosteronul meu e peste limita normala.Am fost la medicul endocrinolog si la ginecolog si am aflat ca este o dosfunctie din nastere.Mi-a fost prescris verospiron de catre medicul endorcrinolog si mi-au trecut toate cosurile dar ciclul menstrual imi este dat peste cap,o data la doua saptamani in loc de o data pe luna plus ca sanii mei secreta o substanta care pare sa semene cu laptele.As vrea sa stiu daca exista vreun tratament care sa ma ajute sa echilibrez nivelul tesotosteronului ,in afara de anticonceptionale, si care sa ma ajute nefiind necesar sa il iau toata viata doar ca sa nu imi apara cosurile acelea dureroase pe fata?! [continuare]

Chist endometric

Categoria: Comunitate

dupa o ecografie vaginala, doctorita mi-a spus ca am un chist endometric pe ovar de 2 cm , mi-a spus sa revin la control dupa 3 luni sa vedem daca a mai crescut si daca va creste va trebuie sa ma operez, dar nu mi-a dat nici un tratament, intrebarea mea este :pot face ceva ca sa nu ajung la operatie??daca as incepe sa iau anticonceptionale se poate reduce chistul in cateva luni??si care anticonceptionale ar fi bune??/ Multumesc Raluca [continuare]

E normal?

Categoria: Comunitate

E normal ca preput sa fie retractabil in erectie? La mine daca e retractabil si incepe sa fie inerectie trebuie sa ma grabesc, alfer risc sa ramana asa si e ceva durere? Nu am avut raport sexual inca, ce se intampla in acel caz se retracteaza singur pana la punctul acre poate... ca la mine in timpul erectie doar 1/2 poate fi retractabila. E normal? e bine sa fac ceva? [continuare]

Este normal?

Categoria: Comunitate

Am avut o infectie urinara foarte urata ,am urinat cu sange si am avut dureri foarte mari.Am facut tratament injectabil cu antibiotice insa dupa asta am facut candidoza deoarece sunt foarte sensibila si de obicei fac dupa ce urmez un tratament cu antibiotice.Senzatia de mancarime a disparut insa mai am o oarecare senzatie de disconfort si de usturime uneori.Este normal?Cam cat timp o sa mai dureze? [continuare]

Sperma apoasa....normal?

Categoria: Comunitate

prietenul meu are o sperma cam apoasa,nu e gelatinoasa...stiu ca de obicei sperma e mai consistenta...e normal???? [continuare]

Care este valoarea normala a hdl-ului

Categoria: Comunitate

am 52 de ani si as dori sa stiu care este nivelul normal al HDL .La ultima analiza am avut HDL=46 iar sotul meu in virsta de 57 ani a avut HDL =40.As dori sa-mi spuneti cit este normal si ce trebuie sa facem in caz contrar. [continuare]

Daca sunt pofticioasa in mod normal, voi si la fel de pofticioasa cand voi fi insarcinata?

Categoria: Comunitate

Daca sunt pofticioasa in mod normal, voi si la fel de pofticioasa cand voi fi insarcinata? [continuare]

Rezultatele normale pentru testul hiv 1-2

Categoria: Comunitate

VA ROG DACA PUTETI SA IMI SPUNETI CU EXACTITATE CARE SUNT VALORILE NORMALE PENTRU TESTUL HIV 1-2? [continuare]

Este normal sa am urina tulbure(albicioasa)?

Categoria: Comunitate

Buna Ziua, As dorii sa stiu daca e o situatie grava sau e normal cateodata sa fie asa. De cateva zile urina mea este foarte albicioasa , tulburea. nu am nici o durere in timp ce urinez si nici nu are un miros deosebit. Credetzi ca ar trebui sa fac o serie de analize sau sa schimb ceva in alimentatia mea, sau va trece de la sine? Multumesc in avans pentru ajutor! Cu deosebit respect, Alice. [continuare]

Cum sa-mi aduc tensiunea la normal?

Categoria: Comunitate

ce tratament sa iau sa nu imi mai creasca tensiunea ,sa tin normala.cind sunt nervoasa ,cind am emotii mari,dar si cind ma obosesc se ridica pina la 18.exista tratament ptr asa ceva? [continuare]

Este normal?????

Categoria: Comunitate

Buna ziua.Ma numesc dani.Am urmat un tratament 6 luni pt tbc si asi vrea sa stiu daca la o luna dupa terminarea tratamentului (luna a 7a) este normal sa mai am duderi ,arsuri in spate si in piept in parte dreapta?.Mentionez ca am avut un tb in stadiu incipient( doi noduli mici pe plamanul drept ) iar la testul baciloscopic am iesit negativ si inainte de inceperea tratamentului si dupa terminarea acestuia.Ultima radiografie mi.a iesit bine ,doctorul zicea ca au mai ramas 2 puncte care abia se mai observa .Va multumesc anticipat! [continuare]

Este normal??

Categoria: Comunitate

fetita mea are un an si trei luni si de ceva timp nu mai doarme la amiaza, doar uneori, insa foarte putin:;sta pana seara tarziu e rupta de obosita si face niste crize de plans ca nu stiu ce sa-i mai fac: plange ,nu-i convine nimic, nu poate sa adoarma. nu face febra doar nu poate adormi. ce sa-i mai fac? este normal? [continuare]

Sufar de ejaculare precoce sau e normal?

Categoria: Comunitate

Am 19 ani, sunt virgin, ma masturbez de la 13 ani. Acum cind ma masturbez (in ritm normal, nici repede nici incet) tin 30 sec-1 min-2 min.Sufar de ejaculare precoce? sau e normal? [continuare]

Este normal?????

Categoria: Comunitate

buna .va rog sa imi raspundeti mi-a venit ciclul menstrual in data de de 2 septembrie care m-a tinut 5 zile,este normal daca mi-a venit azi 26 septembrie din nou? [continuare]

E normal sa-mi pierd vederea partial intr-un timp scurt?

Categoria: Comunitate

Buna, am varsta de 56 ani am descoperit ca am glicemia mare si de altfel hipertensiune arteriale, in ultimul timp nu mai vad de aproape si acum am inceput sa nu mai vad nici la departare, am fost la oftalmolog si mi s-a prescris ochelari.Intrebarea mea este daca este normal sa-mi pierd vederea*(nu mai vad bine de aproape) intr-un ritm asa rapid adica cateva luni? [continuare]

Este normal?unde trebuie sa mergem?la ginecolog sau la endocrinolog?

Categoria: Comunitate

Am o fiica de 21 de ani care nu si-a inceput inca viata sexuala ? ultima menstra a avut-o pe 11 noiembrie 2011 si acum suntem in 13 ianuarie 2012. este normal?de 2 luni nu are.ce putem face?nu are nici un fel de simptome.este putin durdulie.cineva mi-a spus ca s-ar putea sa aiba o dereglare hormonala cauzata de glanda tiroida. [continuare]

Fetita mia in virsta de 7 luni nu poate face scaun normal

Categoria: Comunitate

FETITA MIA IN VIRSTA DE 7 LUNI NU POATE FACE SCAUN NORMAL FACE DAR CU DIFICULTATE TIP BOBITE SE FORTEAZA SI PLINGE .CE AS PUTEA SAI DAU CA SA FACA NORMAL , VA MULTUMESC ANTICIPAT [continuare]

Nastere normala dupa operatie de varice?

Categoria: Comunitate

Buna,am si eu o intrebare,am 35 de ani si sunt la prima sarcina.in urma cu 10 ani am fost operata la ambele picioare de varice,intrebarea mea este daca e bine sa nasc normal sau ar fi indicat cezariana?avand in vedere si varsta? [continuare]

Cat timp este normal sa se dreneze

Categoria: Comunitate

dupa o operatie de eventratie postoperatorie mediana subombilicala reject plasa si fistulectomie cu extractie material protetic inca se mai dreneaza adica curge sange dupa 12 zile de la interventie. nu a avut tub de dren. Cat este normal sa elimine sange? [continuare]

Este normal?

Categoria: Comunitate

Am inceput Prima folie de logest in prima zi a ciclului,mentionez ca este prima luna de administrare.Ciclul normal a durat vreo 6 zile,ca de obicei,insa in continuare to m-ai am scurgeri zilnice,mici dpdv cantitativ dar in coninuu,este normal? [continuare]

Este normala durerea daca am sterilet?

Categoria: Comunitate

buna ziua.saptamana trecuta mi-am montat sterilet.am avut un flux menstrual normal,fara pb,4 zile.nimic in neregula decat o durere in etajul inferior al abdomenului.am pus-o pe seama menstruatiei,insa inca persista.e o durere destul de suparatoare.o pot asemana celei din prima zi a menstruatiei,cand iau calmante.e normal sa existe?inainte nu aveam asemenea pb.foloseam ac si nu aveam mai deloc menstra.am hipotiroidie si de cand am inceput tratamentul cu ac fluxul menstrual s-a diminuat semnificativ,uneori a lipsit,asa ca am hotarat sa imi montez sterilet.insa mi-e teama ca nu e alegerea corecta din moment ce durerea e cam greu de suportat.ce e de facut?va rog sa ma sfatuiti multumesc,cu respect,geta tichineata [continuare]

De 2x pe luna , este normal?

Categoria: Comunitate

Dupa un act sexual e normal ca a II a zi sa-ti vina ciclul menstrual odata ce mi-a venit la sfarsitul lunii pe 27 iunie 2012. Ce este de facut ? E ciclul neregulat? Mereu eram la zi cu venirea menstruatiei, adica era foarte regulat. si acum? Oare ce s-o fi intamplat ... va rog , am nevoie de raspunsurile voastre. [continuare]

Valori in afara normalului

Categoria: Comunitate

Buna, mi-am facut niste analize la Synevo, si sunt destul de in afara valorilor normale. Am 33 de ani, 178 cm, 91 kg...destul de sedentar .... Glucoza serica: 104 este in intervalul 100-125: Glicemie bazala modificata ***************************************************************************************** Colesterol HDL: 31 - scazut : ≤ 40 ***************************************************************************************** Colesterol total: 214 - borderline crescut: 200-240 **************************************************************************************** Trigliceride: 196 -- borderline crescut: 150-199 **************************************************************************************** Colesterol LDL:144 -borderline crescut: 130-159 **************************************************************************************** Lipide totale: 768 -400 -... [continuare]

Colposcopie normala si hpv pozitiv high risk

Categoria: Comunitate

buna ziua. acum o luna am facut pap si rezultatul a fost hsil. la colposcopie nu s-a vazut nici o modificare sau rana zona de transformare normala. am facut testul adn hpv si a iesit pozitiv high risk. ce sa inteleg? [continuare]

Este normal?

Categoria: Comunitate

Buna ziua, as dori sa va intreb (desi probabil e normal), cand urinez observ ca dupa ce marea cantitate de urina imi paraseste vezica mai raman cateva picaturi in canalul prin care iese urina (uretra daca nu ma insel) pe care trebuie sa le "storc" pentru a nu curge dupa si a provoca un anumit miros. Este normal? Din ce cauza se intampla asta? Ce remedii sunt? [continuare]

Colesterol marit, trigliceride normal

Categoria: Comunitate

Buna ziua. In urma unor analize am descoperit ca am colesterol 297 . Trigliceridele au valori normale, colesterolul bun este la limita, in schimb cel rau este asa marit. Mentionez ca am 38 de ani, greutate medie, nu am tensiune. Cum se explica acest lucru? Va multumesc [continuare]

E normal?

Categoria: Comunitate

Buna ziua, de doua zile, in urma unui contact sexual, sanii mei s-au inmuiat, nu pot spune ca nu imi plac, sunt mici si jucausi, dar vreau sa stiu daca isi mai revin, daca e normal, si in primul rand daca mai au de gand sa creasca.Mentionez ca am aproape 18 ani.Multumesc anticipat! [continuare]

Este prea curand dupa operatie si asa este normal sa i se intample?

Categoria: Comunitate

Buna ziua !Sora mea are 60 de ani si este un pic plinuta!De 1 saptamana si jumatate a facut operatie de hiterectomie si i s-a scos tot(ovare, uter,col).Acum este acasa ,dar este f. speriata ,ma suna si imi spune ca din cand in cand o doare operatia la exterior si ii supureaza!Este normal,tinand cont varsta si faptul ca este mai plinuta?Multumesc! [continuare]

Este normal?

Categoria: Comunitate

pe 1 nov. 2012 am fost operata la parhon de gusa multinodulara netoxica. mi s-a recomandat euthirox 100/ zi. de cind am inceput tratamentul am insomnii, transpir mult si nu pot sta la caldura. am citit in prospect si acestea sunt reactii adverse la medicament. va rog sa-mi spuneti daca e normal sau daca aceste reactii dispar in timp.trebuie sa stiti ca nu am mai luat euthyrox pina acum si ca am avut frecfent bufeuri si insomnii si pina la operatie. ma asteptam ca o data inlaturata cauza sa dispara si efectele.va multumesc ! ( am 51 ani) [continuare]

Mai am sanse sa raman normal?

Categoria: Comunitate

Buna seara...daca am fost diacnosticata cu saltosalpinx bilaterala in urma unei operatii laparo....care mai sunt sansele mele de a ramane insarcinata...precizez ca am facut si o serie de instilatii dupa aceea operatie...credeti ca mai sunt sanse sa raman normal?sau doar fiv? va multumesc...seara buna [continuare]

Pagina 4 din 34 (1000 rezultate)