endocrinologie cluj

Noduli tiroidieni

Categoria: Comunitate

Pe lobul stang am un nodul de 11/16 mm care se pare ca a crescut din martie si pana acum in noiembrie cu 6 mm. Doamna doctor endocrinolog mi-a dat azi trimitere spre Parhon pentru a face punctie sa vedem daca este cancer sau nu Analizele ies in parametrii optimi, . Ce parere aveti , ce sfat imi dati? Unde sa ma duc Parhon sau Cluj? [continuare]

Rec idiva cancer

Categoria: Comunitate

am 45 ani,operata carcinom papilar de 5 ani,de un an analizele sunt TSH[0,01,FT4 1,99[0,89..]FT3[3,46[2,30..,eco normal cu eutirox 150,dupa 2 luni am redus eutirox cam 150 cu 125 ,o zi si o zi,am facut analizele,ft4 e normalsi ft3 normal,dartsh este 0,03,de la cluj au zis sa iau toata sapt 150,dumineca 100,dar tsh este tot 0,03,ce i rau ca in ecografie a iesit mica imagine ipoecogena 3mm,ce pare reziduu glandular,nu sunt in tara merg la dr aici,dar timpul de asteptare ajunge si la ani ,va rog ce as putea face?ENDOCRINOLOGIA,stiu,dar pina in martie nu pot intra? sa cer stingrifie cu iod? [continuare]

Dureri mari articulare

Categoria: Comunitate

Buna ma numesc Elena am 40 ani. Am dureri articulare, membre superioare, membre inferioare, calcai, umeri, solduri, si ochii in cap ma dor, dintii la baza nasului, am facut analize incepand cu din 19 ianuarie cand am ajuns cu salvarea la UPU Cluj, atunci au zis calcu, magneziu si fier sub limitele normale, am fost la medicul internist am facut analizele la o saptamana si asa cum au zis la urgenta erau sub limitele normale, mi sa dat tratament pentru 2 luni cu vitamine. Am fost la oftalmolog, endocrinolog, reumatolog si am luat Gabbaran 3 luni, a fost binisor, dar durerile au continuat si au crescut in intensitate. In august ajung din nou la Upu, si acelas lucru imi zic lipsa calciu si magneziu, imi este frig tot timpul, sunt obosita, si am acumulat 12 kg din aprilie pana acuma, nu sunt o gurmanda si nu m-au atras dulciurile niciodata, daca ajuta am sa postezi si analizele daca vreti, va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce analize sa mai fac, sau la ce medic sa ma duc?. Va multumesc... [continuare]

Acnee severa

Categoria: Comunitate

sunt din cluj, am 34 de ani dar de multi, prea multi ani ma zbat si lupt cu acneea. acum am o acnee foarte urata cu pustole si umflaturi dureroase si rosii pe fata, pe gat, spate si piept, chiar si pe ceafa. m-am saturat de dr dermatologi pe care ii plateam foarte scump pt vizite si de retete la fel de scumpe care nu au dat niciun rezultat. nu mai am bani in situatia de fata, nici de doctori nici de retete scumpe. in sistemul sanitar de stat nu exist pt ca nu muncesc..am o fata groaznica si psihic sunt la pamant. nu mai stiu ce sa fac. va rog daca cineva imi poate consilia un tratament ieftin si datator de rezultate adevarate. va multumesc. [continuare]

Este ceva inlocuitor

Categoria: Comunitate

buna,mia prescris medicul endocrinolog diane,si acu momentan nu sunt in tara,si aci in farmacii nu mai au Diane35,ati putea sami spuneti un inlocuitor pe pastilele Diane35?va multumesc [continuare]

Ciclul menstrual 2 luni

Categoria: Comunitate

!Va voi face un scurt istoric pentru a fi inteleasa cat mai bine.In urma cu 5 ani am inceput sa iau in greutate si am facut analize, de unde a rezultatat o prolactina cu val 56(max era 35) ,am tot mers la endocrinologi dar fara rezultat ,in timp ea a crescut la 76 pana acum 3 luni.In tot acest timp menstruatia cand era cand nu(in ultimi 2 ani menstr aparea odata pe an).In sept anul curent am mers in Italia la sora mea si am facut un RMN de unde a iesit ca am un adenom hipofizar de 11mm cu rezultatul am mers la un medic endocrinolog-chirurg de acolo care mi-a recomandat sa iau dostinex 1 caps lunea si una joia ,la o luna dupa tratament a aparut si menstruatia din acel moment nu sa mai oprit (am 2 luni si o sapt decand nu se mai opreste).La o luna dupa ce mi- a venit am mers la un medic ginecolog aici la mine in judet si mi-a dat un tratament cu hemostatice injectabil plus calciu 5 zile ,tot nu s-a oprit apoi am mers la doua doctorite endocrinolog una a zis sa iau doar calciu si sa... [continuare]

Noduli tiroidieni

Categoria: Comunitate

Mi-au iesit la ecografie noduli tiroidieni dar nu mi-a dat nici un tratament.m-a trimis acasa dar eu tot ma simnt rau.am nevoie de un endocrinolog bun. [continuare]

Pubertate precoce

Categoria: Comunitate

Buna ziua. Sunt o mamica foarte speriata, acum cateva zile am fost la un medic dermatolog cu fiul meu in varsta de 7 ani, deoarece are foarte multe cosuri pe spate (umeri), si are si par pubian care a inceput sa ii creasca pe la 6 ani, medicul cand l-a vazut a zis ca sunt semene de pubertate precoce, ne-a trimis la endocrinologie, acolo am dat peste o doamna dr. care ne-a spriat si mai rau, am facut radiografii la maini si la cap, totul OK, ne-a trimis sa facem analize la care asteptam raspunsul sa vedem cum sunt.Copilul este dezvoltat intradevar are 34 kg si 1,40 inaltime. Acum 2 ani am fost la Budimex si I s-a descoperit ASLO 940, am facut tratament cu moldamin timp de 3 luni acum este bine in privinta asta, repetam analiza la 6 luni si este ok. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca este chiar atat de grav faptul ca are par pubian de la varsta aceasta.ce se poate intampla??care sunt riscurile inceperii unui tratament de incetare a dezvoltarii. Va multumesc din suflet si... [continuare]

Operatia de scoatere a tiroidei--ultima solutie?

Categoria: Comunitate

BUNA SEARA,SUNT PUTIN BULVERSATA DATORITA ULTIMELOR VESTI DACA POT FI NUMITE ASA.AM 33 DE ANI SI TOCMAI AM DESCOPERIT CA AM UN MARE NODUL PE TIROIDA,PE LOBUL STANG APOX.34/23mm,ASTA MI S-A SPUS LA ECOGRAFIE,ESTE PUTERNIC VASCULARIZAT CU TENDINTE DE CRESTERE.SI DR. ENDOCRINOLOG SI DR. DE LA ECO MI-AU RECOMANDAT APROXIMATIV LA FEL:PUNCTIA SI MAI MULT CA SIGUR OPERATIA DE SCOATERE A NODULULUI SAU IN TOTALITATE A GLANDEI. IMI ESTE F. FRICA SI DE PUNCTIE SI DE INTERVENTIE.MAI POT AVEA O VIATA NORMALA DUPA?IN CE FEL VOI FI AFECTATA,VOI MAI PUTEA RAMANE INSARCINATA?DEOARECE IMI DORESC INCA UN BEBE SI AM DEJA O PRINTESA DE 4 ANI.VA MULTUMESC ANTICIPAT!!! [continuare]

Adenom hipofizar

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Am 28 de ani 1,62h,110kg .Am fost diagnosticata cu adenom hipofizar 11mm in urma cu 4 luni.Inainte de diagnostic aveam prolactina in jur de 80-90 si amenoree(aparea odata pe an sau la 7-8 luni).De patru luni iau Dostinex de doua ori pe saptamana, la o luna dupa tratament a aparut si menstruatia care a durat cam trei luni si singura solutie pentru a o stopa dupa multe tratamente a fost chiuretajul am facut si o biopsie iar rezultatul este :Examen microscopic : 102830-831 lambouri de corion infarctizat,cu insulele restante deciduiforme,inflamatie acuta supraadaugata,glande inegale,ca dimensiuni cu epiteliu sporadic papilar ,cateva insule de epitelii cu metaplazie reactiva .Diagnostic histopatologic: endometrita acuta pe endometru dishormonal hiperplazic.Iar prolactina acum este 8,32.Intrebarea mea este sa mai iau dostinex sau nu .La mine in judet nu am niciun medic endocrinolog la care sa pot merge cu incredere.Va multumesc!Astept sfaturi. [continuare]

Dr. mihaela bozdog

Categoria: Medici

[continuare]

Dr. ioana david

Categoria: Medici

[continuare]

Dr. liviu gozariu

Categoria: Medici

[continuare]

Dr. ioana rada ilie

Categoria: Medici

[continuare]

Dr. simona jutea

Categoria: Medici

[continuare]

Pagina 5 din 34 (1000 rezultate)