chist hepatic

Leziune hepatica

Din Comunitate

De cand eram mica stiu ca am avut probleme cu aparitia herpsului labial si nici acum nu am scapat de aceast virus, insa de aceasta data situatia s-a inrautatit. In nu mai putin de o luna mi-au aparut in jur de 4,5 herpesuri, lucru foarte deranjant. Care credeti ca sunt cauzele si ce imi recomandati? Am incercat cu crema si nu prea am avut rezultate Multumesc! [continuare]

Hepatita b

Din Comunitate

Va rog sa-mi scrieti daca in bazine cu apa termala , apa sarata , piscine , poti transmite virusul B? [continuare]

Fibrom si chist

Din Comunitate

ce se poate intampla daca nu este tratat la timp [continuare]

Hepatita b

Din Comunitate

HBsAg-negativ Anti-HBsAg-negativ Anti-HBcor Ag IgG si sumar-pozitiv Anti-HCV sumar-negativ ASA MI SE PARE MAI EXACT,CE REZULTA CA VIRUSUL ESTE DAR STOPAT,INTREBAREA CONSTA E POSIBIL SA DISPARA SAU PESTE ANI O SA DEA IN CRONICA,SI DE CE IMI ESE NEGATIV APOI POZITIV LA ANALIZE .ASTEPT RASPUNS MULTUMESC. [continuare]

Hepatita c

Din Comunitate

buna ziua, stie cineva cum se poate obtine noul tratament entecavir antiviral?am auzit ca e mult mai nociv asupra organismului decat interferonul si ribavirina...merge si la hep C? ca eu stiu pe cineva care face doar pt hep b...trebuie genotiparea virusului? multumesc [continuare]

Chist de plex coroid

Din Comunitate

buna seara,sunt insarcinata in 23 de sapt si mi-a descoperit medicul la fat 3 chisturi de plex coroid bilaterale de 7,8 si 9 mm in rest bebelusul este sanatos.imi spuneti va rog daca afecteaza,sanatatea si dezvoltarea bebelusulu.va multumesc [continuare]

Microcalculi sau chist giardia?

Din Comunitate

BUna ziua, La analiza copro mi-au iesit " relativ frecvente chisturi giardia". Inainte cu o saptamana am facut o ecografie abdominala si mi-a iesit ca ficatul este ok, iar la bila 10 microcalculi. Este posibil ca de fapt acei microcalculi sa fie chisturi giardia? Vreun sfat? Multumesc. [continuare]

Cancer mamar, metastaza hepatica

Din Comunitate

Buna ziua Ficatul blocat de cicatrici in urma citostaticelor. Culoarea galbena absenta! Arginina Sorbitol, este o optiune in faza finala? Aveti si alte sugestii? decamdata doar perfuzabil. Multumesc, Stefan [continuare]

Chist mamar

Din Comunitate

buna. ma numesc diana, am 25 de ani si as dori sa ma ajutati cu niste sfaturi daca se poate. Ieri am facut o ecografie la sani di care a rezultat urmatoarele -sanul drept de dimensiuni normale, ecogenitate crescuta la nivelul tuturor cadranelor, cu structura glandulara. Intre cadranul extern se evidentiaza o formatiune chistica cu diametrul de aprox. 5mm. in cadranul infero-intern se evidentiaza o formatune nodulara cu structura solida si contur regulat, cu diametru de 8/3.5 mm(fibroadenom). Axila dreapta normala -sanul stang de dimensiuni normale, ecogenitate crescuta la nivelul tuturor cadranelor, cu structura omogena glandulara. Axila stanga normala. Nu mi s-a recomandat niciun tratament, mi s-a spus doar sa revin peste 6 luni sa mai fac o ecografie, sa nu imi fac griji pt ca este vorba de o tumoare benigna care v-a trebui operata dar numai dupa ce v-a trece de 5 cm [continuare]

Hepatita b...

Din Comunitate

Daca eu am avut H.B cum este posibili sa elimin virusul ? Eu am probleme cu fierea si aproape un an de zile am baut anuminte ceaiuri dintre care si niste anuminte naturiste lif 52 niste anghirol cam atat nu prea multe , si regim alimentar pentru ca am fiere unpic puturuasa..Acum 4-5 ani in urma am tinut cura asta..Este posibil sa scap asa usor de virus? Va multumesc :) [continuare]

Pancreatita cronica +steatoza hepatica+obezitate

Din Comunitate

ce tratament sa iau ? ce regim alimentar sa urmez? [continuare]

Partener hepatita c

Din Comunitate

Daca la o persoana viremia devine nedectabila atunci inseamna ca din acel moment virusul nu se mai trasmite ? [continuare]

Chist

Din Comunitate

Buna ziua! am si eu o intrebare ? In urma unui consult si control la medicul ginecolog mi-sa descoperit ca am doua chisturi maricele si mia dat sa urmez un tratament cu Qlaira timp de 3 luni eu am decat o luna de cand il iau . Dar acuma spre sfarsit pana sa le termin de vreo 3 zile imi tot curge la baie cand ma duc niste picaturi de sange . Si nu e chiar asa curat e cam inchis la culuare e un pic maroniu . As dori sa stiu daca e reactia in urma tratamentului . Un raspuns daca se poate sa imi dea si mie un mecic de pe aici ! Va rog frumos ! [continuare]

Chist glanda bartholin

Din Comunitate

peste cat timp pot purta din nou chiloti tanga daca am fost operata de glanda bartholin? [continuare]

Chist tiroidian

Din Comunitate

se poate inlocui Crestor cu Sortis? sau si acesta afecteaza functia tiroidiana? [continuare]

Am sau nu hepatita b?

Din Comunitate

Ag HBs rezultat NEGATIV valori de referinta NEGATIV anti HBs (cantitativ) rezultat 2617 anti HBc rezultat POZITIV valori de referinta NEGATIV [continuare]

Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale
Centrul Medical Panduri
Medicina interna, Dermatologie, Oftalmologie, Orl, Reumatologie 0219901
Bucuresti, Clinica Panduri: Str. Ioan Athanasiu Nr.34 Clinica Arcul De...
Servicii si oferte medicale
Ecografie, ecografie doppler - Centrul Medical Profilaxia
Servicii de Ecografie multidisciplinara: abdominala, pelvina, tiroidiana, cardiaca, de parti moi, mamara.Ecografia Doppler este o investigatie imagistica, realizata cu ajutorul ultrasunetelor. Ecog... Vezi detalii

Tratament antiviral hepatita c

Din Comunitate

Numele meu este Daniela si de 6 luni sant in tratament cu interferon pegasys 180 mg si copegus 200 ( 5pastile/zi :3-2).Am inceput tratamentul cu o viremie de 327.000 ui si fibroza F2 ; viremia la 1 luna mi-a iesit 23 ui (de fapt a fost la o luna fara 4 zile) , la 3 luni mi-a iesit nedetectabila , iar la 6 luni dl.doctor mi-a zis ca nu are rost sa o fac , decat la 12 luni , la terminarea tratamentului . Am doua nelamuriri si va rog f.mult sa ma ajutati : daca am facut viremia de 4 saptamani mai repede cu cateva zile nu mi-a influentat rezultatul ( poate iesea nedetectabil daca o faceam fix la 4 saptamani)? Si a doua nelamurire : de ce nu e cazul sa facem viremia la 6 luni ? Ma gandesc ca nu exista posibilitatea sa-mi scurteze tratamentul aceste situatii ? In prima faza am pornit terapia pentru 6 luni , dar dupa viremia de o luna mi s-a spus ca se prelungeste tratamentul la 1 an . Sant foarte incurcata si va rog sa ma lamuriti ! Doresc tuturor sanatate si multumiri pentru... [continuare]

Hepatata b

Din Comunitate

virusul hepatitei b se poate replica din cauza stresului? acum viremia e nedetectabila. [continuare]

Hepatita b

Din Comunitate

Daca viremia a crescut in 3luni de la 20684 copii/ml la 26603copii/ml,are si o steatoza difuza,iar AFP=2,97;Ag HBs=10500;Ag HBsI=pozitiv;Ac HBe=23,3;Ac HBe I=pozitiv;Ac HBc Ig M=0,06;MCHC=35,1;ALT=86;Ac anti HBc totali=pozitiv si,de asemenea a facut si fibromaxul(este vorba de sotul meu care are 45 ani,iar hepatitaB a descoperit-o acum 5ani) care are urmatoarele valori: -nivel estimat al fibrozei=F0-F1; -nivel estimat al inflamatiei=A1-A2; -nivel estimat al steatozei=S2(0,64); - nivel estimat al inflamatiei in boli metabolice=N1; -nivel estimat al inflamatiei in alcoolism=H0.Ce tratament ne sugerati sa faca? Este neaparat nevoie sa fie introdus in program pt. a face interferon? Am inteles ca interferonul este f.periculos-te poate salva sau iti poate face si mai rau.Nu stim ce sa facem.Va rog din suflet sa ne prezentati parerea dvs.sincera despre riscul si beneficiul acestui tratament.Sau daca exista alt tratament cu risc mai mic de a face mai mult rau decat bine. Va multumesc... [continuare]

Am un chist sub rinchiul drept 50/8

Din Comunitate

ce tratament trebui sa fac ? chstul este omogen [continuare]

Chist la san

Din Comunitate

San stg cu structurapredominantfibroasa fara distorsiuni In cc prezinta o formatiune radioopaca de cca 5mmcu halou transparent _chist [continuare]

Hepatita b c

Din Comunitate

ce se intampldaca nu continui nici un tratament [continuare]

Chist ovarian stang

Din Comunitate

Buna seara! Am 17 ani si am fost operata acum 3 luni de chis ovarian stang, am luat anticonceptionale 3 luni pentru reglarea ciclului, dar nu se observa deloc, am foarte mult ciclu, Ce as putea sa fac? [continuare]

Hepatita c

Din Comunitate

buna ziua, sunt in tratament cu interferon si ribaverina ,fac analize in fiecare luna intrebarea mea este : in ian tgo 17,tgp 16,in feb tgo 26,tgp 15, in martie tgo 25,tgp 23 ...de ce aceasta crestere? [continuare]

Chist ovarian

Din Comunitate

Buna. Cine ma poate ajuta cu un raspuns? am facut trat. cu diphereline 3 luni , dar dupa cea de-a treia inj. am sangerat vreo 4 zile. e normal? [continuare]

Hepatita b ?

Din Comunitate

Buna ziua.Va rog sa-mi interpretati si mie pe intelesul meu urmatoarele analize:MONOCITE -8,71(1-8 normal)ERITROCITE-250(mai mic de 5 normal) AgHBs 2571,2 POZITIV(0-1 Negativ) iar TGP/ALT 20 (5-55 normal)GGT 40 (15-73 normal)BILIRUBINA TOTALA 0,44(0,2-1,2 normal)Intrebare: Ce tratament pot urma,ce regim alimentar trebuie urmat pt a-mi scadea valorile si AgHBs-ul sa iasa negativ?Va multumesc si astept raspunsul dvs. [continuare]

Simptome hepatita b

Din Comunitate

Buna seara, am fost diagnosticat de aproximativ 1 an cu virusul B si am primit ca tratament medicamente care sa protejeze ficatul, Esentiale si Silivit. Am urmat acest tratament si am facut periodic analize tgp si tgo care s-au mentinut in intervalele normale. Problema este ca de la un timp simt o durere in zona ficatului, cam la 2 degete de coaste si limba s-a colorat in o nuanta albicioasa. Este posibil sa fie afectat ficatul mai rau decat reiese din analize? Multumesc anticipat! [continuare]

Operatie chist ovarian - se poate rupe?

Din Comunitate

Am fost operata la varsta de 13 ani...ovar polichistic daca am inteles bine...mi s-a zis ca m-am nascut cu el..si s-a dezvoltat in timp..si altele..sunt 7 ani de la operatie...viata sexuala mi-am inceput o la 20 de ani...deci la 7 ani de la operatie...am fost acum o luna la un ecograf intern si mi s-a zis ca totul este in regula...astazi pipaind pe la operatie mi se parea ca se simte diferit..ori este in capul meu...ma panichez din orice si ma sperii...este posibil ca o operatie veche de 7 ani sa se poate rupe sau ceva?...cand m-am operat mi s-a zis sa evit efortul mare...ridicarea de greutati..si asa am facut...oare sexul poate afecta operatia daca ea are 7 ani?..a fost o operatie cu bisturiu..am o taietura maricica...bine acum cicatrice. [continuare]

Chist ovaran

Din Comunitate

Buna seara, as dori parerea unui specialist. La ultimul control ginecologic doctorul mi-a spus ca as avea mai multe chisturi uterine din care unul destul de mare (4 cm) in interiorul uterului, ceea ce-mi creeaza sangerari abundente, dureri menstruale destul de mari. Avand in vedere ca am aproape 53 de ani, deci foarte aprope de menopauza, medicul ma sfatuieste sa fac o histerectomie totala (nu stu daca am folosit termenul corect). As dori sa stiu care sunt riscurile, nu cele dataraote interventiei ci faptului ca va fi menopauza produsa si nu naturala, si daca dupa parerea dumneavoastra este cea mai buna solutie. Multumesc pentru raspuns [continuare]

Pagina 31 din 34 (1000 rezultate)

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.