Deodorante 100% naturale Salt of the Earth

Deodorante 100% naturale Salt of the Earth

Majoritatea antiperspirantelor conventionale reduc mirosul neplacut de tranpiratie folosind ingrediente sintetice (de obicei clorhidratul de aluminiu), care actioneaza prin blocarea porilor pielii, impiedicand in mod artificial unul dintre procesele fiziologice cheie ale organismului – formarea transpiratiei.

Deodorantele traditionale mai contin si conservanti chimici si agenti antibacterieni, precum parabeni, triclosan sau methylisothiazolinone, care in urma multor studii s-a ajuns la concluzia ca ar putea fi daunatoare pentru sanatatea organismului.

Ce ingrediente alternative se folosesc in deodorantele naturale?

Principalul ingredient activ folosit in deodorantele naturale este alaunul de potasiu, o sare minerala care fost utilizata ca deodorant de mai mult de o suta de ani. In loc sa blocheze porii, alaunul de potasiu creeaza un strat invizibil de saruri pe piele care opreste dezvoltarea bacteriei cauzatoare de miros neplacut de transpiratie.

Rezultatul este o protectie eficienta si de lunga durata, fara a impiedica abilitatea pielii de a respira.

Deodorantele naturale Salt of the Earth reprezinta cea mai buna alternativa pentru antiperspirantele conventionale. Multipremiate si avand formule unice si eficiente, deodorantele ofera protectie eficace si de durata impotriva mirosului neplacut de transpiratie.

Sunt create din ingrediente 100% naturale, fara miros sau inmiresmate, dupa preferintele fiecaruia dintre consumatori.

Deodorantul spray unisex fara miros actioneaza fara sa acopere mirosul, eliminand bacteria care cauzeaza mirosul neplacut. Bariera invizibila de saruri minerale naturale ofera protectie pe durata intregii zile. Sarurile nu blocheaza porii. Deodorantul spray este premiat anual pentru eficacitate.

Deodorantul spray Pure Aura cu lavanda & vanilie pentru femei este primul deodorant Salt of the Earth cu mireasma. Deodorantul natural clasic a fost imbogatit cu cel mai delicat miros natural. Ca toate celelalte deodorante Salt of the Earth, si acesta este creat din ingrediente 100% naturale, incluzand aloe vera, caprifoi, vanilie si lavanda. Este din 2014 incoace premiat international in fiecare an pentru eficacitate si miros.

Deodorantul spray Pure Armour Explorer pentru barbati este delicat cu pielea, dar puternic impotriva mirosului de transpiratie. Contine o formula unica, care nu blocheaza porii prin utilizarea de chimicale daunatoare. Pure Armour lasa un strat de saruri minerale pe piele, care inhiba in mod natural dezvoltarea bacteriei cauzatoare de miros neplacut, mentinand pielea fresh si parfumata pe durata intregii zile.

Deodorantele Salt of the Earth ofera protectie de durata, nu lasa urme albe, contin ingrediente 100% naturale, sunt ideale pentru vegetarieni sau vegani, nu sunt testate pe animale, nu contin: clorura de aluminiu, alcool, CFC, propileni, parabeni, parfumuri, triclosan, uleiuri minerale.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Alzheimer Alzheimer

    Generalitati Boala Alzheimer este o boala degenerativa ce afecteaza zone ale creierului ce controleaza memoria, inteligenta, capacitatea de judecata, limbajul si comportamentul. Aceasta boala reprezinta forma cea mai comuna de declin mental sau dementa la persoanele...citeste mai mult

  • 8 lucruri banale care pot cauza cancerul de san 8 lucruri banale care pot cauza...

    Generalitati Cauzele cancerului de san nu sunt inca pe deplin intelese. Specialistii nu au reusit pana in prezent sa elucideze misterul mecanismului care conduce la instalarea cancerului mamar, in afara unor factori de risc asociati cu aceasta boala cronica....citeste mai mult

  • 6 masuri practice care previn problemele cauzate de aerul conditionat 6 masuri practice care previn...

    Odata cu venirea verii, va trebui sa ne confruntam si cu caldurile insuportabile, insa trebuie sa multumim tehnologiei pentru aerul conditionat, fara de care ar fi greu sa fii productiv la munca sau acasa intr-o zi torida. Din pacate, fiecare moneda are doua fete, iar...citeste mai mult