Slabeste automat 3 kg cu cafeaua verde. Efect liposuctie!

Publicat la data de: 06 Ianuarie 2014 | Actualizat la data de: 06 Ianuarie 2014
Slabeste automat 3 kg cu cafeaua verde. Efect liposuctie!

Acum este posibil, cu uimitoarele capsule hiperconcentrate pe baza de extract de cafea verde, ce poseda puterea de slabire a 100 de cesti de cafea.

Veste buna: capsulele sunt disponibile fara cofeina, deci fara contraindicatii.

De ce cafea verde (neprajita)?
Cafeaua normala are un efect devorator de grasimi, numit efect lipolitic. Dar, prin prajirea cafelei, aceasta actiune este, practic, micsorata de 100 ori (prajirea cafelei elimina devoratorii de gasimi, pe care aceasta ii contine – acizii clorogenici). Din acest motiv extractul continut in aceste noi capsule este din cafea neprajita.

De ce cafea decofeinizata?
Motivul este simplu. Aceste capsule reprezinta 100 de cesti de cafea, deci trebuia eliminata din acest extract cofeina continuta. Ceea ce laboratorul nostru a reusit sa faca. Asadar, nu exista contraindicatii la utilizarea acestui procedeu, iar capsulele isi pastreaza toata eficienta.

De aceea am numit capsulele Green Coffee Burner?
Datorita acestei lipolize vegetale naturale, kilogramele si depozitele de grasime se topesc, ca zapada la soare. Principiile active continute in cafeaua verde (acizii clorogenici, care ar disparea daca aceasta ar fi prajita) vor arde celulele de grasime si vor participa la eliminarea lor pe cai naturale, deci celulele de grasime vor fi distruse DEFINITIV.

Testele stiintifice o demonstreaza
Cu un aport de 150 mg de extract de cafea verde decofeinizata per capsula, testele demonstreaza incredibila putere de slabire a cafelei verzi. Pierderile medii in greutate pe saptamana sunt de 2,4 kg, dar pot ajunge pana la 5,3 kg, fara a renunta la felurile de mancare preferate.

Acum va oferim capsulele Green Coffee Burner la un pret–cadou de 49,90 lei!

Fara intermediari si fara mari cheltuieli de publicitate, prin acest articol direct va oferim aceste capsule la pretul-cadou de 49,90 lei. Nu suntem dezinteresati, suntem siguri ca, dupa ce veti testa prima saptamana, veti continua sa utilizati Green Coffee Burner pentru a slabi definitiv.

In plus, pentru comanda unei cure Green Coffee Burner de 4 sau mai multe saptamani, veti primi gratuit, faimosul BodyScan (sistem electronic de masurare a masei de grasime corporala). Dotat cu ecran LCD, afisaj electronic, acesta va ofera de o maniera foarte precisa procentul de masa grasa, permitandu-va sa urmariti, pe langa pierderea in greutate si evolutia indicelui de grasime corporala.

Descoperiti mai multe detalii pe site-ul oficial, dand click aici.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite