Cel mai bun atac este apararea... Aboca ImmunoMix Plus

Publicat la data de: 10 Septembrie 2013 | Actualizat la data de: 10 Septembrie 2013
Cel mai bun atac este apararea... Aboca ImmunoMix Plus

Unul dintre secretele sanatatii il reprezinta o imunitate ridicata. Sistemul imunitar, adica fortareata care ne pazeste corpul de toate afectiunile de care am putea suferi, se slabeste din motive foarte variate.

Frig, oboseala, stres, modificari de sezon, activitati fizice si intelectuale intense...toate destabilizeaza sistemul natural de aparare al organismului, avand in anumite ocazii efecte ireversibile.

Cel mai bun atac este apararea... este abordarea Aboca, nr 1 in farmaciile din Italia. Noua formula ImmunoMix Plus protejeaza corpul prin combinatia de extracte 100% naturale, luptand eficient impotriva factorilor nocivi care ne afecteaza imunitatea.

Aboca a descoperit secretul unei imunitati de fier: formula completa, pe baza de Echinacea, Soc negru, Gheara pisicii si Nalba, cu eficienta maxima in activarea si intarirea sistemului natural de aparare. Rapide si eficiente, cele doua suplimente alimentare, pentru copii si adulti, au efect atat in faza de preventie a imbolnavirilor, cat si in faza acuta, favorizand refacerea organismului.

Produsul este disponibil in 2 forme de prezentare:

  • Immunomix Plus Bio Sirop pentru Copii – gustul placut al siropului, imbogatit cu miere de Salcam, permite administrarea pe termen lung, incepand cu varsta de 2 ani
  • Immunomix Capsule pentru adulti

Exclusiv in Farmaciile Help Net, la achizitionarea unui produs ImmunoMix Plus Capsule/Sirop primesti CADOU o cutie de Propol2 EMF tablete pentru adulti/ copii, ideale pentru sanatatea gatului.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite