33% CADOU la complexul de vitamine si minerale Alive! (fara fier)

33% CADOU la complexul de vitamine si minerale Alive! (fara fier)

Pana la 30 iunie 2011 primesti 33% CADOU la achizitionarea multivitaminelor Alive!™ (fara fier). Fiecare flacon contine acum 40 de tablete in loc de 30!

Alive! (fara fier) de la Secom este mai mult decat un complex de vitamine si minerale, continand peste 130 de nutrienti care iti asigura aportul zilnic necesar de energizanti vegetali si protectori ai organismului. Compozitia produsului natural Alive! (fara fier) cuprinde 16 vitamine, 13 minerale, 18 aminoacizi, 10 acizi grasi Omega-3/6/9, 12 extracte din fructe, 12 extracte din legume, 13 extracte din plante verzi, 12 extracte din ciuperci, 12 enzime digestive si 16 antioxidanti.

Acest produs contine cei mai eficienti nutrienti din legume si fructe, extrasi in urma unui proces realizat la temperaturi foarte scazute, pentru a conserva toate proprietatile lor extraordinare. Datorita tehnologiei avansate, folosite la fabricarea produsului Alive! (fara fier), nutrientii din acesta se absorb in sange in mai putin de 20 de minute, de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare, pentru ca tu sa beneficiezi imediat de un aport energetic sporit.

Alive! (fara fier) are efect antioxidant de patru ori mai puternic decat alte produse similare prezente pe piata din Romania, ajutandu-ti organismul sa lupte eficient impotriva radicalilor liberi.

Achizitioneaza acum produsul natural Alive! (fara fier) de la Secom si beneficiezi de mai multe tablete la acelasi pret!

Sfatulmedicului.ro angajeaza programator PHP

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Produsele naturale Secom tin infectiile urinare la distanta Produsele naturale Secom tin...

    Generalitati Infectiile tractului urinar sunt cele mai raspandite afectiuni din lume dupa infectiile respiratorii. Femeile sunt mai expuse riscului decat barbatii, peste 50% dintre femei suferind de o infectie urinara cel putin o data in viata. Procentul este...citeste mai mult

  • Vitaminele care sporesc fertilitatea Vitaminele care sporesc fertilitatea

    Generalitati Fertilitatea este sustinuta de foarte multi factori, precum greutatea, stilul de viata sanatos sau nutritia echilibrata. Pe langa toate acestea, suplimentele alimentare care contin anumite vitamine cu o buna reputatie in domeniul medical joaca un rol...citeste mai mult

  • Apa minerala, apa plata si apa de robinet Apa minerala, apa plata si apa de...

    Apa de consum imbraca aceste trei forme arhicunoscute. Desi perceptia publica despre ‚apa plata’ este aceea a unui „aliment sanatos” (consumat, intr-un celebru spot publicitar de un grup de manechine care prefera ‚apa plata cu...citeste mai mult