Supa rece de salata verde

Publicat la data de: 22 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 22 Decembrie 2014
Supa rece de salata verde

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Salata verde este un aliment bogat in vitamina C, beta-caroten si antioxidanti cu beneficii directe in controlul urticariei.

Menta, alt ingredient cheie din aceasta reteta, amelioreaza simptomele cutanate alergice.

Ingrediente

  • 4 castraveti mari, curatati de coaja si taiati marunt
  • 35 grame salata verde, spalata bine si scursa
  • 1 linguri otet din cidru de mere
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • cateva frunze de menta proaspete
  • 2 lingurite frunze de oregano proaspete
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

  1. Procesati castravetii in blender pana cand obtineti o pasta zemoasa, apoi adaugati salata verde, otetul, uleiul de masline, menta si frunzele de oregano.
  2. Asezonati cu sare si piper, apoi turnati apa plata, cat sa obtineti o supa cu textura lichida.
  3. Lasati supa la frigider aproximativ doua ore.
  4. Garnisiti preparatul cu frunze de menta inainte de servire.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate