Clickmed
programare rapida la medic

Supa de ceapa

Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Supa de ceapa

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 linguri de unt
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 450 g ceapa taiata solzi
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri faina
  • 2 litri de supa de vita sau pui
  • piper
  • crutoane
  • parmezan ras

Mod de preparare:

  1. Se topeste unul intr-o tigaie.
  2. Se adauga ceapa si sarea peste unt, se lasa sa se topeasca in jur de 10 minute, amestecand constant.
  3. Se presara in ploaie faina, si se lasa inca doua minute.
  4. Se adauga supa si se lasa la fiert cam 30 de minute.
  5. Se pune sarea, se adauga crutoanele si deasupra parmezanul ras.
  6. Se serveste calda.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate