Supa de cartofi si varza

Publicat la data de: 27 Noiembrie 2014 | Actualizat la data de: 27 Noiembrie 2014
Supa de cartofi si varza

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: medie

Aceasta supa cu un continut redus de sodiu este recomandata persoanelor care sufera de insuficienta cardiaca, atat prin prisma ingredientelor inofensive pentru aceasta afectiune, cat si datorita continutului redus de calorii.

Ingrediente

  • 4 cartofi medii, curatati si taiati cubulete
  • 1 ceapa medie, taiata fin
  • 1 varza mica, taiata fin
  • 700 ml lapte cu 2% grasime
  • 3 linguri faina
  • piper negru, dupa gust

Mod de preparare

  1. Introduceti cartofii si ceapa intr-o oala mare si turnati apa cat sa acopere legumele.
  2. Lasati totul la fiert, la foc potrivit.
  3. Adaugati varza cand legumele se fragezesc si asezonati cu piper.
  4. Dizolvati faina intr-o cantitate mica de lapte, apoi adaugati crema obtinuta si restul laptelui in oala.
  5. Lasati supa sa mai dea in clocot de 2-3 ori, amestecand din cand in cand.
  6. Serviti imediat.
Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate