Supa de broccoli cu paste

Supa de broccoli cu paste

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Aceasta reteta saraca in grasimi si bogata in carbohidrati previne suprasolicitarea pancreasului in timpul digestiei.

In plus, furnizeaza din plin vitamine, minerale si antioxidanti usor de absorbit in organism.

Ingrediente

  • 100 grame paste fierte al dente
  • 1 kilogram broccoli, taiat in florete mici
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 1 ceapa mare
  • 2 dovlecei medii, taiati cubulete
  • 2 linguri de patrunjel maruntit
  • 1,5 litri supa de pui limpede

Mod de preparare

  1. Puneti pe fundul unei oale mari circa o cana de apa si lasati-o sa fiarba.
  2. Adaugati ceapa si lasati-o la fiert 3-5 minute.
  3. Cand lichidul scade, introduceti floretele de broccoli si lasati-le la sotat cateva minute.
  4. Adaugati apoi dovlecelul, patrunjelul, usturoiul si supa de pui.
  5. Asteptati pana cand supa clocoteste, apoi dati focul la mic, acoperiti oala cu un capac si lasati supa sa fiarba incet timp de 20-30 de minute.
  6. Adaugati pastele, amestecati in supa timp de un minut, apoi stingeti focul.
Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Sfatulmedicului.ro angajeaza programator PHP

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate