Supa crema de sparanghel

Publicat la data de: 18 Noiembrie 2014 | Actualizat la data de: 18 Noiembrie 2014
Supa crema de sparanghel

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: medie

Supele crema sunt recomandate in regimul potrivit pentru varsaturi, fiind usor de digerat, in functie de ingredientele folosite.

Daca doriti o varianta vegetariana a retetei, inlocuiti supa limpede de pui cu cea de legume.

Ingrediente

  • 500 de grame sparanghel taiat rondele
  • 700 ml supa limpede de pui, dietetica
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura faina alba
  • 500 ml lapte de soia
  • un praf de nucsoara
  • 1 lingurita de unt
  • un praf de sare
  • 1 sfert de lingurita coaja de lamaie

Mod de preparare

  1. Amestecati sparanghelul, supa limpede de pui si frunza de dafin intr-o oala mare si puneti totul la foc.
  2. Dupa primul clocot, reduceti focul, acoperiti oala si lasati totul la fiert 10-15 minute.
  3. Inlaturati frunza de dafin si transferati sparanghelul in blender, pentru a-l transforma in piure.
  4. Dizolvati faina in supa si adaugati treptat laptele de soia, amestecand pana la omogenizare.
  5. Adaugati pasta de sparanghel si nucsoara, apoi mai dati inca o data supa in clocot.
  6. Dupa 5 minute in care amestecati continuu, luati supa de pe foc si completati-o cu untul, sarea si coaja de lamaie.
  7. Serviti imediat!
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate