Clickmed
programare rapida la medic

Redescopera tratamentul Revalid impotriva caderii parului

Actualizat la data de: 02 Decembrie 2010
Redescopera tratamentul Revalid impotriva caderii parului

Probleme legate de caderea si deteriorarea parului sunt extrem de importante pentru femeile din Romania si nu numai, avand un impact emotional profund asupra acestora. Parul este un element definitoriu al frumusetii feminine si are un impact direct si vizibil asupra starii de spirit si a gradului de incredere in sine.

In sprijinul tuturor acestor femei a venit compania farmaceutica elvetiana Ewopharma AG care a relansat liniat de dermato-cosmetice pentru ingrijirea parului Revalid. In ceea ce priveste formulele produselor, ingredientele sunt mult mai blande cu parul si scalpul, anti-alergice, fara coloranti (precum extractul de ovaz, proteine de grau, panthenol).
Daca in urma cu 10 ani Revalid insemna capsule impotriva caderii parului, astazi Revalid propune o gama completa pentru ingrijirea parului, pornind de la tratamentul din interior pentru caderea parului si continuand cu tratamentul extern, pentru diverse probleme cum ar fi: par degradat, varfuri despicate, par tern, lipsit de stralucire.
Dana Gliga, Brand Manager Revalid: “Noua gama dermato-cosmetica, conceputa si produsa in Elvetia, include patru produse noi pentru ingrijirea zilnica dar si pentru tipuri variate de probleme ale parului, care se pot trata acum prin solutii marca Revalid: Tonic, Nutri-RepairTreatment, sampon si Balsam revitalizant cu proteine”.

Potrivit dr. Rodica Olteanu, medic dermatolog la Spitalul de Urgenta Floreasca, Bucuresti, gama Revalid poate fi folosita atat de femei cat si de barbati in cazul in care sufera de alopecie difuza. "Produsele impotriva caderii parului pot fi folosite si de persoanele care sufera de afectiuni autoimune, ca de exemplu Lupus, sau de catre pacientii care urmeaza un tratament cu citostatice".

"De exemplu, boala Lupus prin natura ei conduce la caderea parului, insa fiindca pacientii sunt supusi unui stres multiplu, caderea parului este si mai agresiva. In cazul acestora se recomanda un tratament intern cu suplimente nutritive, ca seleniu, zinc, capsule Revalid, dar si tratament extern cu produse dermato-cosmetice impotriva caderii parului", a explicat Dr. Olteanu.

Totodata, medicul dermatolog sustine ca si alimentatia poate ajuta impotriva caderii parului, astfel se recomanda a se consuma: germeni de grau, avocado, kiwi, grepfrut, peste, fructe de mare, salata etc.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate