Salata mexicana de fasole neagra

Publicat la data de: 17 Octombrie 2014 | Actualizat la data de: 17 Octombrie 2014
Salata mexicana de fasole neagra

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

In cazul ulcerului, mancarea trebuie sa fie preparata, astfel incat sa nu stimuleze productia de acid gastric si sa faciliteze deplasarea prompta a alimentelor in stomac.

Prajelile si rantasurile sunt de evitat pe cat posibil.

Urmatoarea reteta este savuroasa si usor de tolerat de catre bolnavii diagnosticati cu ulcer.

Ingrediente

  • 200 grame fasole neagra la conserva (deja fiarta)
  • 1 fir de ceapa verde, taiat marunt
  • 2 rosii-pruna bine coapte, taiate cubulete
  • 100 grame porumb fiert la conserva
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri coriandru proaspat, taiat marunt
  • sare si piper dupa gust
  • 1 catel de usturoi (optional)

Mod de preparare

  1. Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati toate ingredientele intr-un bol de dimensiuni mari si sa lasati salata la frigider, pana in momentul servirii.
  2. Puteti adauga si ardei gras rosu sau verde, patrunjel etc., pentru a personaliza aceasta salata recomandata in dieta bolnavilor de ulcer.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate