Salata de spanac cu branza de vaci

Publicat la data de: 08 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 08 Decembrie 2014
Salata de spanac cu branza de vaci

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Crizele dureroase de duodenita pot fi tinute sub control cu ajutorul unor preparate cu efect usor laxativ, asa cum este salata de spanac.

Aportul glucidic poate fi asigurat prin consumul de branza de vaci. Salata de mai jos este sigura pentru consum in aceasta afectiune frecventa.

Ingrediente

  • 1 lingura otet din vin alb
  • 1 lingura de arpagic taiat fin
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper negru macinat
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 2 pumni de baby spanac spalat, scurs si uscat
  • 30 grame miez de nuca
  • 30 grame branza de vaci proaspata

Mod de preparare

  1. Amestecati intr-un bol mic otetul, arpagicul, uleiul sarea si piperul, pentru a obtine un dressing cremos si aromat.
  2. Turnati peste spanacul si amestecati-l bine cu sosul.
  3. Asezonati salata cu branza de vaci si nucile.
  4. Serviti imediat.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate