Clickmed
programare rapida la medic

Salata de cartofi

Actualizat la data de: 31 Octombrie 2014
Salata de cartofi

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 10 cartofi noi rosii, mici;
  • 6 linguri ceapa verde tocata;
  • 4 linguri ceapa rosie tocata;
  • 3 linguri patrunjel proaspat tocat;
  • 2 lingurite marar uscat;
  • 175 ml ulei de masline;
  • 75 ml otet de vin rosu;
  • 1 catel zdrobit de usturoi;
  • 1 ardei gras rosu;
  • piper dupa gust.

Mod de preparare:
Cartofii se curata si se fierb apoi se taie in jumatati si se pun intr-un castron mare. Adaugati ceapa verde, ceapa rosie, patrunjelul, mararul si ardeiul rosu. Amestecati. Intr-un castron mai mic se amesteca uleiul de masline, otetul de vin rosu, usturoiul si piperul. Se toarna cantitatea dorita peste amestecul de cartofi. Adaugati piperul si introduceti vasul la frigider.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate