Salata Caesar

Salata Caesar

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 162
Proteine: 4g
Grasimi: 15g
Carbohidrati: 3g

Ingrediente:

  • 1 bucata salata verde
  • 4 linguri de ulei extravirgin
  • 2 linguri de otet din vin alb
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1/4 lingurita mustar
  • 1/4 praf de ou
  • 2 linguri de parmezan ras
  • piper negru
  • crutoane

Mod de preparare:

  1. Se curata salata verde bine si se usuca. Se rupe in bucati si se pune intr-un castron.
  2. Intr-un castron se amesteca impreuna uleiul de masline, otetul, sucul de lamaie, usturoiul, mustarul si praful de oua.
  3. Compozitia se toarna peste salata varde si se amesteca bine. Se adauga parmezanul peste salata si piperul negru, dupa gust.
  4. Se pun crutoanele, inainte de servire.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Sfatulmedicului.ro angajeaza programator PHP

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Cand nu este indicat pentru gatit uleiul de masline? Cand nu este indicat pentru gatit...

    Generalitati Multe persoane folosesc ulei de masline extravirgin in compozitia preparatelor culinare. Acesta contine antioxidanti sanatosi, polifenoli, numiti si grasimi mononesaturate care pot ajuta la scaderea colesterolului rau si la cresterea nivelurilor de...citeste mai mult

  • Beneficiile pentru sanatate ale consumului de usturoi Beneficiile pentru sanatate ale...

    Generalitati Adevarul despre usturoi este usor de descoperit. Ce este interesant este faptul ca de-a lungul timpului, calitatile sale au fost confirmate. In prezent, usturoiul este considerat important gratie modului in care acesta poate ajuta la prevenirea a...citeste mai mult

  • Indulcitorii artificiali, alternativa la utilizarea zaharului Indulcitorii artificiali, alternativa...

    Gustul dulce, care ne place atat de mult, inseamna adaugarea de zahar in dulciurile sau in bauturile pe care le consumam. Zaharul nu este prezent doar in produsele de cofetarie si in sucurile carbogazoase, ci si in alimente precum sosurile, mustarul, conservele, in...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate