Spaghete italienesti cu dovlecei
Actualizat la data de: 17 Octombrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Aceasta reteta preluata din bucataria italieneasca este potrivita pentru regimul alimentar recomandat in cazul urticariei.
Usor de digerat si tolerat de sistemul digestiv, nu influenteaza nivelul inflamatiilor in organism.
Ingrediente
- 500 grame spaghete
- 700 grame dovlecel taiat rondele fine
- 3 linguri ulei de nuca
- 2 catei de usturoi pisati
- cateva frunze proaspete de busuioc
- 2 linguri fulgi de drojdie inactiva
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- Incalziti uleiul de nuca intr-o tigaie si adaugati usturoiul pisat si dovlecelul.
- Amestecati bine cateva minute, pana cand dovlecelul devine auriu si crocant la suprafata si fraged in interior.
- Fierbeti pastele, scurgeti-le bine si adaugati-le tigaie, impreuna cu dovlecelul, busuiocul si fulgii de drojdie.
- Mai lasati pastele pe foc inca 5 minute.
- Serviti-le imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Detoxifiere naturala de primavara
- Sindromul de Intestin iritabil
- Alimente bogate in antioxidanti
- Cum sa preparati un sandwich sanatos
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- 10 reguli de urmat pentru a gati sanatos
- Alimentatia corecta pe timp de iarna
- Proteinele in dieta vegana
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare