Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g paste fierte (preferabil macaroane) si resturi de branza
- 1/4 ceasca margarina
- 1/4 ceasca lapte
- 1 cana de pui gatit, taiat marunt
- 1 cana de rosii de la conserva tocate
- 1/3 ceasca piper verde tocat
- (dupa gust, usturoi sau ceapa sau alte condimente preferate)
Mod de preparare:
- Se topeste margarina intr-o cratita, la foc mic.
- Se adauga laptele, puiul si se lasa putin la calit, amestecand bine, timp de 2-3 minute.
- Se amesteca rosiile de la conserva, piperul, pastele si branza si se pune cratita la cuptor timp de 10 minute.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 10 alimente indicate in prevenirea stresului!
- Bolile cardiovasculare, cauze si factori de risc
- Recomandari alimentare pentru sindromul de colon sau intestin iritabil
- Pleci in vacanta? Iata ce produse nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj
- Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase
- Consumul de paste si mentinerea siluetei
- Cum iti revii dupa masa de Paste
- Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate
- Cum alegem o pasta buna de dinti?
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare