Clickmed
programare rapida la medic

Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste

Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Pui italienesc  (cacciatore) cu branza si paste

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 g paste fierte (preferabil macaroane) si resturi de branza
  • 1/4 ceasca margarina
  • 1/4 ceasca lapte
  • 1 cana de pui gatit, taiat marunt
  • 1 cana de rosii de la conserva tocate
  • 1/3 ceasca piper verde tocat
  • (dupa gust, usturoi sau ceapa sau alte condimente preferate)

Mod de preparare:

  1. Se topeste margarina intr-o cratita, la foc mic.
  2. Se adauga laptele, puiul si se lasa putin la calit, amestecand bine, timp de 2-3 minute.
  3. Se amesteca rosiile de la conserva, piperul, pastele si branza si se pune cratita la cuptor timp de 10 minute.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate