Formula de combinatie a tincturii pentru ficat

Formula de combinatie a tincturii pentru ficat

Este o combinatie extraordinara pentru ficat, facuta din plante proaspete.

60 ml de tinctura din brusture proaspat si 60 ml de tinctura din radacina de papadie.

Cum se face: se combina cele doua tincturi intr-un recipient de 120 ml.
Cum se foloseste: pentru hepatite cronice se ia cate o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi, timp de un an.

Remediu preluat din cartea "Plante pentru afectiuni hepatice ", Stephen Harrod Buchner, editura House of Guides

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Citeste si

Arhiva
  • Remediile florale Bach Remediile florale Bach

    Generalitati Remediile florale sau esentele florale, au fost dezvoltate de doctorul Edward Bach in anii 30. El a fost medic generalist, bacteriolog, si a lucrat cu vaccinuri si remedii homeopate. A renuntat la practica sa pentru a se dedica dezvoltarii unei noi cai...citeste mai mult

  • Remedii naturiste pentru tulburarile de somn Remedii naturiste pentru tulburarile...

    Generalitati Remediile naturiste pentru tulburarile de somn sunt alternative cu mai putine efecte secundare decat somniferele, menite sa combata insomnia si toate consecintele sale asupra organismului. Specialistii au descoperit, de-a lungul timpului, mai multe...citeste mai mult

  • Tratamente si remedii alternative pentru migrene Tratamente si remedii alternative...

    Generalitati Migrenele, resimtite ca o durere pulsatila in diverse regiuni ale capului, pot fi tinute sub control cu ajutorul mai multor tratamente si remedii alternative, lipsite de efectele secundare ale substantelor medicamentoase prescrise pentru inlaturarea...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK