Spune NU retentiei de apa!

Publicat la data de: 06 Iunie 2018 | Actualizat la data de: 07 Iunie 2018
Spune NU retentiei de apa!

Iti doresti sa poti purta din nou acele haine superbe in care te simteai bine?
Nu mai ai atat de multa incredere in tine ? Toate acestea sunt efecte nedorite ale retentiei de apa in organism.

Retentia de apa sau edemul apare atunci cand lichidul in exces ramane in tesuturi. Aceasta poate fi o reactie normala a organismului in sezonul cald sau in urma consumului excesiv de sare.

Retentia de apa este, printre altele, una dintre cauzele principale pentru acumularea rapida a kilogramelor in plus si pentru formarea celulitei.

Diureticul din Plante de la Jamieson, compania nr.1 pe piata suplimentelor alimentare din Canada vine in ajutorul tau.

Sinergia celor doua ingrediente principale, Strugurii-ursului si Barosma betulina, determina o actiune rapida, oferind o stare de confort. Foloseste-l, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pentru eficienta rezultatelor se recomanda administrarea a 2 capsule de 3 ori pe zi, continutul fiind dizolvabil in apa sau in ceai.
Acorda atentie unei diete echilibrate, nu uita de sport si evita cat mai mult posibil sedentarismul.

Diureticul din Plante Jamieson iti va asigura suportul necesar pentru a elimina surplusul de apa din organism, iar tu te vei putea intoarce la hainele preferate si la senzatia de confort psihic!

Produsul este disponibil in Farmaciile Help Net!


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • 10 remedii naturale pentru combaterea retentiei de apa 10 remedii naturale pentru combaterea...

    Generalitati Retentia de apa sau edemul apare atunci cand fluidul in exces nu este eliminat din tesuturile corpului, inclusiv de la nivelul pielii. Aceasta problema se declanseaza, in general, ca reactie a corpului in fata temperaturilor crescute sau in urma...citeste mai mult

  • Insuficienta cardiaca cronica Insuficienta cardiaca cronica

    Generalitati Insuficienta cardiaca cronica este determinata de insuficienta pompei cardiace de a trimite un debit de sange corespunzator necesitatilor metabolice ale organelor si tesuturilor. Functiile inimii pot fi diminuate prin "alterari ale miocardului"...citeste mai mult

  • Celulele stem si incontinenta urinara Celulele stem si incontinenta urinara

    Generalitati Studii recente si trialuri clinice au demonstrat rolul benefic pe care celulele stem il au in ameliorarea simptomatologiei pacientilor suferinzi de incontinenta urinara. Metoda de tratament folosind injectarea celulelor stem implica recoltarea de...citeste mai mult