Oboseala cronica, o problema? Medicina Integrata Sciencemed ne propune cea mai eficienta solutie de tratament

Oboseala cronica, o problema? Medicina Integrata Sciencemed ne propune cea mai eficienta solutie de tratament

Stresul cotidian, factorii poluanti fizici si chimici din atmosfera, programul tot mai incarcat de la serviciu prin ore suplimentare sau necesitatea de a lucra la mai multe joburi, poluarea alimentara prin consumul de alimente tot mai bogate in E-uri si orele neregulate la care servim mesele, programul tot mai redus de odihna, propriile noastre ganduri si emotii negative ne fac sa ne simtim din ce in ce mai lipsiti de energie.

Spunem ca suntem obositi, unii dintre noi consideram normal acest lucru si nu luam masuri, altii, dimpotriva apelam la suplimente alimentare pe baza de minerale si vitamine, mergem la o sala de fitness, sau facem plimbari in aer liber, iar cei mai putini mergem la medic sa ne facem analizele pentru a primi un sfat profesionist.

Care este cea mai corecta abordare si ce inseamna de fapt oboseala, aflam de la specialistii Clinicii de Medicina Integrata Sciencemed.

Oboseala poate aparea ca simptom izolat si in acest caz daca mergem le medicul de familie analizele clinice si paraclinice vor fi normale sau poate aparea in contextul unor afectiuni endocrine, digestive, cardiovasculare, pulmonare, ginecologice, dezechilibre metabolice, afectiuni ale sistemului nervos si in acest caz analizele clinice si paraclinice sugereaza boala cauzala.

Un studiu desfasurat la Clinicile Sciencemed din Bucuresti si Buzau a demonstrat ca dintre persoanele care acuzau o stare avansata de oboseala 100% aveau dezechilibre energetice , 86% aveau deja dezechilibre la nivel celular si dintre acestea 78 % au dezvoltat si boli cu simptome in urmatoarele 30 zile . Concluzia este ca oboseala trebuie sa fie perceputa ca un semnal serios de alarma ca in scurt timp ne vom imbolnavi daca nu vom lua masuri .

Medicina integrata Sciencemed poate realiza acest lucru intr-o singura consultatie completa si poate oferi cel mai eficient tratament personalizat, adaptat pacientului, nu bolii.

Consultatia completa consta in scanarea corpului la nivel fizic cu ajutorul Electrosomatografiei interstitiale, aceasta investigatie de ultima ora ne permite sa vizualizam functia celulara la nivelul tuturor organelor si sistemelor din corp in numai 3 minute, deasemenea ne permite sa determinam stresul oxidativ la nivel celular, valori interstitiale ale ionilor, hormonilor (tiroidieni, paratiroidieni, hipofizari, adreno-cortico-suprarenalieni, sexuali, etc), valori ale mineralelor (calciu, magneziu,etc.), apa totala din corp, apa intracelulara si extracelulara, valori ale glucozei si lipidelor la nivelul spatiului intercelular.

Acest lucru este foarte important deoarece modificarile celulare si intercelulare preced cu mult timp modificarile din sange si aparitia simptomelor de boala, ele datorandu-se dezechilibrului energetic care va fi diagnosticat in cadrul consultatiei complete cu ajutorul Biorezonantei Paul Schmidt.

Aceasta investigatie de mare finete permite diagnosticul starii de boala la nivelul ei cel mai profund si anume nivelul energetic, al carui dezechilibru constituie insasi cauza bolii. Diagnosticarea dezechilibrului energetic cu ajutorul Biorezonantei Paul Schmidt este foarte importanta deoarece permite stabilirea unui tratament personalizat, in timpul consultatiei putandu-se testa cu ajutorul aparatului remediile homeopate, gemoterapice sau fitoterapice ce urmeaza a fi administrate, sau chiar medicatia alopata sub care se afla pacientul la momentul consultatiei.

Durata totala a unei sedinte de diagnosticare completa este de 2 ore, incluzand atat cele 2 aparate cat si anamneza homeopata care ia in calcul nivelul fizic, mental si emotional al pacientului.Marele avantaj pe care medicina integrata Sciencemed il aduce in managementul oboselii consta in faptul ca intr-o singura sedinta pot fi identificate toate cauzele la nivel fizic si energetic folosind aparatura de ultima ora si metode neinvazive si se poate stabilii un tratament personalizat adaptat fiecarui pacient in parte.

Fie ca este un simptom izolat sau cauza unei boli, oboseala trebuie tratata din timp deoarece aceasta lipsa de energie, cum obisnuim adeseori sa o numim poate duce la dezechilibre profunde fizice si energetice ce pot degenera in viitor in boli mult mai severe.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Cum alungam oboseala? Sunt vitaminele si mineralele suficiente? Cum alungam oboseala? Sunt vitaminele...

    Am auzit de atatea ori ca pentru a functiona optim si pentru a avea suficienta energie organismul nostru are nevoie de suplimente cu vitamine si minerale. Insa, pentru a inlatura oboseala, corpul are nevoie uneori de mai mult decat atat si de o actiune concentrata...citeste mai mult

  • Oboseala constanta - cauze posibile Oboseala constanta - cauze posibile

    Generalitati Nivelul de energie al oricarei persoane dar si tonusul sau se vor schimba imediat dupa ce va invata cum sa combata cauzele frecvente ale oboselii. Majoritatea oamenilor au tendinta de a considera stilul de viata prea ocupat, vinovat pentru starea lor de...citeste mai mult

  • Oboseala Oboseala

    Generalitati Daca te simti tot timpul obosit, nu esti singurul. Oboseala este o acuza foarte comuna printre studenti. Cea mai comuna cauza de oboseala constatata la cabinetul medical studentesc este "viata studenteasca". Incordarea mentala si alti factori...citeste mai mult

Inchide recomandarile
Vezi recomandarile noastre
Clinici, Medici si Servicii specializate
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Clinici recomandate
Medici recomandati
Servicii specializate
+2
Vezi toate serviciile
Mai putin