Modificarea deciziei din 4/2008 privind continuarea activitatii medicale peste varsta legala de pensionare

Modificarea deciziei privind continuarea activitatii medicale peste varsta legala de pensionare

Sus
Decizia Colegiului Medicilor din Romania nr. 3/2009 pentru modificarea Deciziei Consiliului national al Colegiului Medicilor din Romania nr. 4/2008 privind continuarea activitatii medicale peste varsta legala de pensionare a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 147, din 9 martie 2009.

In temeiul articolului 385, al articolului 404 aliniatul (2) si al articolului 406 aliniatul (1) lit. a) din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare, Consiliul national al Colegiului Medicilor din Romania decide:

Articolul I. — Articolul 81 din Decizia Consiliului national al Colegiului Medicilor din Romania nr. 4/2008 privind continuarea activitatii medicale peste varsta legala de pensionare, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 215 din 20 martie 2008, cu completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
„Articolul 81. — (1) Toate avizele de continuare a activitatii peste varsta de pensionare vor fi emise si eliberate de catre colegiile teritoriale.
(2) Avizul prevazut la articolul 6 se emite de Biroul executiv al Consiliului national al Colegiului Medicilor din Romania.
(3) Pentru medicii care isi desfasoara activitatea in unitatile medicale publice, avizele de continuare a activitatii peste varsta de pensionare pot fi prelungite pana la primirea deciziei de pensionare, dar nu mai mult de 3 luni de la data la care s-a depus dosarul de pensionare de catre angajator, cu exceptia cazului in care sunt aplicabile dispozitiile articolul 4.”

Articolul II. — Prezenta decizie se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae.

Sfatulmedicului.ro angajeaza programator PHP

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Activitatea sexuala si supraponderabilitatea Activitatea sexuala si...

    Dorinta sexuala Supraponderabilitatea afecteaza dorinta sexuala. Dar aceasta problema poate fi rezolvata cu mici schimbari. Conceptul de sexy si obezitatea se potrivesc ca apa si uleiul. Pentru persoanele care deja se lupta cu problemele legate de greutatea corporala...citeste mai mult

  • Si parintii gresesc, cateodata Si parintii gresesc, cateodata

    Oamenii puternici, adevarati fac greseli la fel ca si oamenii slabi. Diferenta este ca cei puternici isi recunosc greselile si invata din ele. Astfel ei devin puternici. Crezi ca esti un parinte bun? Iti educi corect copilul? Se poate, si te felicit. Dar...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate