Tu stii cat esti de sanatos?

Publicat la data de: 02 Iulie 2018 | Actualizat la data de: 04 Iulie 2018
Tu stii cat esti de sanatos?

Este mult mai usor sa prevenim decat sa tratam orice fel de afectiune; de aceea, analizele medicale sunt deosebit de importante si este recomandat sa fie urmate pentru buna functionare a lucrurilor. Orice afectiune necesita o diagnosticare precisa si apoi un tratament.

Veridia va pune la dispozitie servicii medicale de specialitate in diverse specialitati medicale precum ginecologie, neurologie, cardiologie, alergologie, pneumologie si dermatologie.

Analize si consultatii in specialitatea Obstetrica/Ginecologie

Fiecare etapa din viata unei femei este unica. Analizele medicale si frecventa cu care o femeie trebuie sa mearga la medicul ginecolog, pentru a avea grija de sanatatea ei reproductiva, depind de o varietate de factori precum varsta femeii, profilul de sanatate sau istoricul familial.

Analizele de obstetrica-ginecologie sunt recomandate oricarei femei, iar pentru a trata din timp orice problema, iti recomandam sa iti faci analizele oferite de medicii nostri profesionisti de la Clinica Veridia.

Consultatii in specialitatea Neurologie

Neurologia este o ramura speciala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic. In viata de zi cu zi intampinam oboseala si stres la locul de munca.

Deseori exista posibilitatea sa avem tulburari de vedere sau senzatie de furnicaturi. Pentru a diagnostica si a preveni din timp o posibila anomalie la nivel neurologic, Clinica Veridia ofera consultatii medicale de neurologie, iar medicii nostri profesionisti va vor supune unor teste amanuntite pentru detectarea oricarei afectiuni.

Consultatii in specialitatea Cardiologie

Inima este un organ supus la mult stres, de aceea este important sa fiti informat cu privire la factorii de risc si la preventia bolilor cardiace.

Factori de risc precum fumatul, alimentatia bogata in grasimi, sedentarismul, consumul de alcool, stresul excesiv sau factorii genetici joaca un rol deosebit de important in starea de sanatate a inimii tale.
Clinica Veridia ofera consultatii si analize pentru a preveni si trata orice afectiune cardiaca.

Analize de Alergologie

Alergiile reprezinta una dintre cele mai frecvente boli cronice in toata lumea.
Daca suferi de alergie, sistemul tau imun reactioneza la anumite substante pe care le inhalezi, atingi sau mananci. Substantele care determina o reactie alergica se numesc alergeni.

Cei mai frecventi alergeni sunt parul animalelor de casa, praful, polenul, mucegaiurile sau anumite alimente. Pentru a diagnostica in mod corect si a ii permite medicului sa faca cea mai buna interventie terapeutica, sunt foarte importante testele de alergologie.

Clinica Veridia dispune de analize de alergologie decontate de catre casa de asigurari, gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna viata.

Consultatii de Pneumologie

Pneumologia este o ramura a medicinei care studiaza aparatul respirator in conditii normale si patologice. Pneumologia include depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor care sufera de boli ale aparatului respirator prin mijloace nechirurgicale.

Daca problemele la nivelul plamanilor nu te lasa sa te bucuri de viata, apeleaza cu incredere la consultatiile oferite de catre Clinica Veridia, gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie si decontate de casa de asigurari.

Consultatii Dermatologice

Consultatia dermatologica te va ajuta sa afli mai multe despre tipul de piele pe care il ai si despre ingrijirea sa corecta. Specialistii dermatologi de la Clinica Veridia vor evalua starea pielii tale, efectuand o consultatie generala si vor pune un diagnostic acolo unde este cazul sau vor indica pasii urmatori pentru a mentine sanatatea si frumusetea pielii tale.

Clinica Veridia dispune de consultatii dermatologice decontate de catre casa de asigurari, gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
Pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta!


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Cand este momentul sa mergeti la un medic neurolog? Cand este momentul sa mergeti la un...

    Generalitati Un neurolog este un medic specializat in tratarea bolilor sistemului nervos. Sistemul nervos cuprinde sistemul nervos central si cel periferic. Acest ansamblu complex implica si maduva spinarii si creierul. Diverse boli, tulburari, leziuni ce implica...citeste mai mult

  • Cand este necesar consultul ginecologic? Cand este necesar consultul ginecologic?

    Generalitati Orice persoana de sex feminin trebuie sa consulte medicul ginecolog pentru o examinare pelvina si un test papanicolau imediat dupa ce isi incepe viata sexuala sau dupa varsta de 18 ani. Aceste investigatii se vor face o data pe an, in cazul femeilor...citeste mai mult

  • Analize medicale si controale anuale pe care trebuie sa le faci obligatoriu. Iti pot salva viata! Analize medicale si controale anuale...

    Cand vine vorba despre sanatate, trebuie sa ne luam mereu masuri de preventie deoarece nu toate bolile manifesta simptome. Foarte multe persoane ajung la medic cu afectiuni grave, in stadiu avansat, cu sanse foarte mici de recuperare si supravietuire. Indiferent de...citeste mai mult