Clickmed
programare rapida la medic

Tarta cu oua, sunca si branza

Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Tarta cu oua, sunca si branza

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200 g macaroane nefierte
  • 6-8 felii de bacon taiate in bucatele
  • 2 cescute branza de burduf
  • 2 cescute branza vaca
  • 2 cescute crutoane (bucati de paine prajta)
  • 1 ceapa fin tocata
  • 1 un ardei verde gras tocat
  • 4 oua
  • 2 cescute lapte
  • 1 lingurita sare
  • 6-8 picaturi sos de ardei iute


Mod de preparare:

  1. Fierbeti macaroanele conform indicatiilor de pe pachet si lasati-le la scurs.
  2. Intr-o tigaie medie rumeniti bacon-ul si apoi scoteti-l pe o farfurie. Intr-un vas mare combinati macaroanele, baconul, branzeturile, cuburile de paine, ceapa si sosul de ardei iute. Amestecati bine.
  3. Intr-un castron mare, se pat albusurile pana cand se intaresc. Turnati-le in vasul cu macaroane. Amestecul se pune apoi intr-un vas termonrezistent mai intins pe raftul de jos al cuptorului la 200 de grade C.
  4. Dupa un sfert de ora, puneti vasul in raftul din mijloc al cuptorului.
  5. Coaceti compozitia inca aproximativ o ora (verificati cu varful unei scobitori sau cutit daca tarta este patrunsa in mijloc: in cazul in care acestea ies curate, tarta e coapta). Se lasa 5 minute inainte de taiere.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate