Quinoa cu iaurt, struguri si seminte
Actualizat la data de: 10 Octombrie 2014
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Quinoa este o cereala care inlocuieste cu succes graul si alte grane care contin gluten.
Bogata in proteine, fier si calciu, este recomanda pacientilor cu intoleranta la gluten.
Ingrediente
- 150 grame quinoa
- 100 ml iaurt grecesc degresat sau cu continut redus de grasime
- 1 lingura seminte de floarea soarelui coapte sau crude (dar nesarate)
- 5 boabe de struguri fara samburi, taiate in jumatate
Mod de preparare
- Spalati bine boabele de quinoa sub jet de apa rece.
- Separat, puneti apa la fiert intr-o oala, cu un praf de sare.
- Cand da in clocot, adaugati quinoa, dati focul mic si lasati sa fiarba incet circa 15-20 de minute.
- Scurgeti intr-o sita quinoa fiarta, apoi amestecati-o intr-un bol cu iaurtul grecesc.
- Presarati deasupra semintele de floarea soarelui si boabele de struguri.
- Serviti imediat.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Probioticele
- Totul despre Colonoscopie
- Cum va protejeaza probioticele sanatatea
- Laxative naturale
- Utilizari alternative pentru alimente obisnuite in dieta zilnica
- 3 cereale integrale pe care sa le consumati mai des in retete sanatoase
- Detoxifiere naturala de primavara
- Strugurii ne ajuta sa luptam impotriva hipertensiunii arteriale
- Beneficiile sucului de struguri pentru piele, par si sanatate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare