Fulgi de ovaz cu unt de arahide

Publicat la data de: 12 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 12 Decembrie 2014
Fulgi de ovaz cu unt de arahide

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Un mic dejun excelent pentru persoanele care sufera de duodenita, fulgii de ovaz cu unt de arahide sunt intotdeauna usor de pregatit si foarte placut de savurat.

Reteta este adaptata pentru o singura portie.

Ingrediente

  • 30 grame fulgi de ovaz
  • 160 ml apa
  • 1 lingura pudra proteica vanilata
  • 1 jumatate de lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura unt de arahide
  • 1 lingura gem de fructe (la alegere)

Mod de preparare

  1. Amestecati fulgii de ovaz si apa intr-o oala mica si lasati-i sa dea in clocot.
  2. Reduceti focul si asteptati pana cand ovazul absoarbe 90% din lichid.
  3. Luati oala de pe aragaz si adaugati pudra proteica si esenta de vanilie.
  4. Transferati ovazul intr-un bol si intindeti deasupra untul de arahide si gemul.
Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate