Ardei umpluti cu urda si marar

Publicat la data de: 18 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 18 Decembrie 2014
Ardei umpluti cu urda si marar

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Ardeii grasi umpluti cu urda si marar reprezinta o reteta rapida si sanatoasa, perfecta pentru pacientii care sufera de hepatita!

Chiar daca nu pare, este un preparat savuros si satios, care alunga rapid senzatia de foame, Ingredientele usoare ale retetei sunt benefice ficatului.

Ingrediente

  • 2 ardei grasi
  • 6-8 linguri urda
  • 1 legatura de marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Taie capacul ardeilor, curata-i bine de seminte si spala-i.
  2. Lasa-i sa se usuce, iar intre timp, prepara umplutura.
  3. Amesteca urda cu mararul si asezoneaza toul cu sare si piper, dupa gust.
  4. Umple ardeii si serveste-i imediat.
  5. Poti inlocui urda cu branza de vaci.
  6. De asemenea, poti taia ardeii si pe jumatate si abia apoi ii poti umple, astfel incat sa ii poti consuma mai usor.
Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate